Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By bill33
#96916 Για να το μαζέψουμε λίγο γιατί ξεφύγαμε. :x [mod]
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Nikos! έγραψε:
Θα το πάρω στη πλάκα... #krazeis_thaumazeis

ναι μεσα επεσες.

Nikos! έγραψε:Αλλά την επόμενη που θα συνεχίσεις στο ίδιο βιολί και θα γράψεις τέτοια |λογοκρισία|, θα φας:
Α. Μπινελίκι
Β. Ριπόρτ

οσο θα επιμενεις να βαζεις στο στομα μου ψεματα θα συνεχισω στο ιδιο μοτιβο.

Nikos! έγραψε:Άντε γιατί έχεις αρχίσει και κουράζεις με την αδυναμία σου να κάνεις ώριμη συζήτηση.

ωριμη συζητηση ειναι τα ψεματα που λες οτι ειπα? γιατι δεν βαζεις τα quote που το ειπα να μου δειξεις οτι δεν εισαι ψευτης?
ωριμη συζητηση ειναι να λες ψεματα οτι φορολογηθηκαν τα 1000 κυβικα ενω ισχυει εδω και δεκαετιες?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
nass έγραψε:Ελεος ρε dim :( :(

τι να κανω,να κατσω να δεχομαι τα ψεματα του καθε Νικου? η να δεχθουμε οτι απο φετος θα εχουν τεκμηριο τα 1000 κυβικα?
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#96943 Nα δεχθούμε ότι η προεκλογική πρόθεση για κατάργηση του ΦΠ και εξορθολόγηση της φορολογίας των αυτοκινήτων, αντικαταστάθηκε από την πρόθεση για αύξηση του ΦΠ;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
kyr80 έγραψε:Nα δεχθούμε ότι η προεκλογική πρόθεση για κατάργηση του ΦΠ και εξορθολόγηση της φορολογίας των αυτοκινήτων, αντικαταστάθηκε από την πρόθεση για αύξηση του ΦΠ;

Έτσι δείχνει.
Βέβαια όσοι πίστευαν ότι κυβέρνηση που δεν βρίσκει χρήματα από αλλού δεν θα φορολογουσε τα αυτοκίνητα, που είναι ο παραδοσιακά εύκολος τρόπος όπως και τα ακίνητα, ήταν αιθεροβάμων.

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#96981 Για αυτό το λόγο είναι το ΙΔΙΟ ξεφτίλες με τους προηγούμενους :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By edmond
kostis20 έγραψε:Τραγικοι στη κυβερνηση αμα το κάνουν πάντως.... :thumbsdown: :thumbsdown:

ναι, θα τους κοπει η ορεξη και το βραδυ δεν θα μπορουν να κοιμηθουν.
θα ηθελα παντως να μαθω την αποψη του μεσου(?) ψηφοφορου του αλεξη, που τον ψηφισε επειδή...νομιζε πως τα κουκια ξαφνικα θα βγουν αλλιως!!
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#97097 Είναι πλέον χαρούμενοι με τα ίδια ίσως και λιγότερα κουκιά.
Δηλαδή εκεί που επαναστατούσαν για τα λίγα 10 κουκιά, τώρα είναι χαρούμενοι με τα 8 κουκιά.

Οι άλλοι δεν καταλαβαίνουμε.... Τα 8 κουκιά είναι πιο γλυκά όμως. Γιατί τα δίνει η πρώτη αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα... :rtfm: Και αισθάνονται και περηφάνια, που ο Βαρουφάκης έκανε τη μούρη κρέας στον Ολλανδό.

υ.γ. ευτυχώς αρκετοί ψηφοφόροι του Σύριζα, αρχίζουν και βλέπουν την πραγματικότητα. ΟΛΟΙ εξ αυτών, ΔΕΝ είναι πρώην πασόκοι.
Άβαταρ μέλους
By nass
dimviii έγραψε:
nass έγραψε:Ελεος ρε dim :( :(

τι να κανω,να κατσω να δεχομαι τα ψεματα του καθε Νικου? η να δεχθουμε οτι απο φετος θα εχουν τεκμηριο τα 1000 κυβικα?

Να τον αντικρούσεις με διαφορετικό τρόπο. Το συνεχές με "τους πάντες" επί προσωπικού κράξιμο (διότι δεν είναι συζήτηση) είναι απωθητικό.
Αποψή μου.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
kyr80 έγραψε:Είναι πλέον χαρούμενοι με τα ίδια ίσως και λιγότερα κουκιά.
Δηλαδή εκεί που επαναστατούσαν για τα λίγα 10 κουκιά, τώρα είναι χαρούμενοι με τα 8 κουκιά.

Οι άλλοι δεν καταλαβαίνουμε.... Τα 8 κουκιά είναι πιο γλυκά όμως. Γιατί τα δίνει η πρώτη αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα... :rtfm: Και αισθάνονται και περηφάνια, που ο Βαρουφάκης έκανε τη μούρη κρέας στον Ολλανδό.

υ.γ. ευτυχώς αρκετοί ψηφοφόροι του Σύριζα, αρχίζουν και βλέπουν την πραγματικότητα. ΟΛΟΙ εξ αυτών, ΔΕΝ είναι πρώην πασόκοι.

Σωστα...
Εγω αρχιζω και σκεφτομαι μηπως καταθεσωπινακιδες στο Α5,και παρω κανενα vitara 1,6d ,oποτε να βολευτουμε και με το mini.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
kyr80 έγραψε:Είναι πλέον χαρούμενοι με τα ίδια ίσως και λιγότερα κουκιά.

Ποια 10 και 8; Ακόμη δεν υπάρχει και οριστικό, προσωπικά είμαι απογοητευμένος, βλέπω πως πάνε να κάνουν ακριβώς τα ίδια που είχαν αποφασιστεί με το γνωστό email Χαρδούβελη...
Και μόνον αυτό, μου αρκεί για να τους κράξω. Αν καταφύγουν και σε αποτυχημένα μέτρα σαν τον ΦΠ, θα τους κράζω ακόμη περισσότερο.
Αυτό που ακόμη δεν δέχομαι, είναι πως ξαφνικά έγιναν τα πράγματά χειρότερα από πριν.
Η σύγκριση θα έπρεπε να γίνεται με τα μέτρα που θα έρχονταν (Χαρδούβελης), όχι χωρίς αυτά. Θέλω να πω, το 2015 θα ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά ανεξάρτητα το ποιος κυβερνάει, λόγω αποπληρωμών δανείων, αλλά και υψηλού πρωτογενούς πλεονάσματος.
Αν τελικά δεν άλλαξε κάτι σε αυτά τα δύο, τον ήπιαμε, είτε από αριστερούς, είτε από δεξιούς.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#97170 Συμφωνούμε. Το θέμα είναι ότι κάποιοι, ακόμα και εδώ μέσα, αλλιώς έγραφαν για τον Χαρδούβελή και αλλιώς για τα ίδια ή χειρότερα που σκέφτονται να περάσουν οι αριστεροί.
Ενώ εκλεχθήκαν υποτίθεται για το διαφορετικό. Που οι ίδιοι ήταν ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι γίνεται.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#97173 Εξακολουθώ να το βρίσκω κωμικοτραγικό αυτό. Εξηγείς ότι τα κουκιά ΔΕΝ βγαίνουν, βλέπεις ότι το ψ κόμμα υπόσχεται φρένο στις αποκρατικοποιήσεις, επαναπροσλήψεις ΔΥ (πράγματα που αυξάνουν το κόστος του κράτους) και παρόλα αυτά εσύ ελπίζεις ότι θα σου μειώσουν τους δυσβάσταχτους φόρους.

Πραγματικά όμως δεν φταίνε οι πολιτικοί που σε φλομώνουν στο ψέμα. Φταις εσύ που πιστεύεις μόνο αυτούς που σου λένε αυτά που θέλεις να ακούσεις.