Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
NickTG έγραψε:Εικόνα

:s_biggrin

Ποια εφαρμογή καιρού χρησιμοποείς;
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#94149 Grumpy Weather
Αναφέρθηκε στο θέμα πιο πριν και την έβαλα και εγώ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#94172 Την έβγαλα στο 5λεπτο. Δεν μου άρεσε.

< 3
Άβαταρ μέλους
By elteo
#94174 Ούτε εμένα. :s_hang

Οποιος έχει Q ακόμα τρέχει αυτή η προσφορά, μόλις την έβαλα κι ας λέει 27/3.

Giga προσφορά για όλο το 2015! Τώρα η Q σου προσφέρει 1 GB Internet κάθε μήνα μέχρι τέλος του 2015 με χρέωση 8€ μόνο μια φορά. Στείλε 100 στο 12000 μέχρι 27/3!

Μια χαρά. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Άρης
#94355 Πήρε παράταση μέχρι 31. Σκέφτομαι από Δευτέρα να χτυπήσω και εγώ ένα νούμερο

G8>>>, οθόνα και κάμερα περίμενα να είναι δυνατά.
Πάντως, και το S6 που έχει πάρει ένας για review από android central δείχνει λέει performance inconsistencies και σκόρπια lagάκια. Κορυφαία κάμερα, μέτρια μπαταρία ( 12-13 ώρες χρήσης), αλλά πολύ βολική και γρήγορη ( αμηηηην) επαγωγικη φόρτιση
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#94931 Το σαββατο επαιξα λιγο με το Νοτε 4 του ξαδελφου.Μου αρεσε αλλα οχι τοσο ωστε να το :inlove:

Μου το δινει 400...ερωτευτηκε το galaxy 6!!!

Δεν ψηνομαι..προτιμω να παρω καμια βλακειουλα για το pc :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By g8777
#94934 3D printer. Τυπωνεις Ναντο σε ολες τις στασεις.

Αρη :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: και γω τα περιμενα να ειναι τοπ :lol: .

Δεν ξερω, εχω απογοητευτει απο το κινητο. Θα μου πεις για γυναικα καλο ειναι, αλλα και παλι .. :hmmm:

In other news, 30 ο μηνας σημερα κυριοι Oneplusαιοι. Και ξερετε τι υποσχεθηκατε μεσα στην χιπστεροσυνη σας για το ΠΟΛΥ μεχρι τελος Μαρτιου ετσι;
Να δω τι χιπστερια θα μας ταισετε μεθαυριο για να δικαιολογηθειτε ποσο γτπ εχετε καταντησει. Γιδια. :x

Update:
Hey friends,
We know that many of you are checking in for the latest on the Lollipop updates for the One, so let’s get right to it. The initial version of OxygenOS is completely finished, and we were incredibly optimistic that we would be able to be release on March 27th; in our excitement, we set a deadline. Unfortunately, the certification process is taking a bit longer than expected, but it is near completion. You can read more about the delay in this forum post from Helen, Head of Mobile Product. We apologize for the wait, but know that we aren’t dragging our feet; we were simply too optimistic while setting our own deadline. We have much less control over Cyanogen’s release schedule, but the CM12S OTA is also undergoing certification and will be ready soon.

https://oneplus.net/blog/2015/03/week-67-oxygenos-news-winning-designs-and-a-new-product/#sthash.g1NSavp5.dpuf

Kαταρχην χελωνονιντζακια μου δεν ειμαι φιλος σας, αυτα τα γραφουν οι Απλαιοι. Αμα ηθελα Apple θα 'παιρνα Apple.
Βλεπω οτι εκει στους ορυζωνες σας δεν υπαρχει κανας grammar nazi να σας χωσει ενα λουτσοσκαμπιλο για καταχρηση κατ εξακολουθησιν της λεξης soon.
Λοιπον σαβουρια, "soon" απο δω και περα να σας λεει ο υπαλληλος του ΟΑΕΔ-σαν οταν σε 3 μηνακια θα βρισκεστε στην ουρα για να λαβετε το επιδομα ανεργιας των 3,61€.
Παρτε και ενα soon απο τον g8777:
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από g8777 και 30 Μαρ 2015, 11:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#94941 Εμενα μου στειλαν ενα invite σημερα,ψηνομαι να ψωνισω αμεσα,το ανοιγω,κοιταω,πουθενα Ελλαδα.Ισχυει λεει για συγκεκριμενες χωρες.
Ψοφος opo

Και τι Dear FANBOY ειναι αυτο που ξεκινας το μειλ σου μωρη?
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#94948 Ρε απατεώνες, που θέλετε να γίνεται apple-fanbois και το κρύβετε :shifty:

Ούτε OneplusOne, ούτε TwoByFour ούτε καμιά άλλη πράξη και κινέζικες γκλαμουριές. Ο πραγματικός android χρήστης περιμένει είτε Nexus (αν και το τελευταίο μας τα χάλασε) είτε Ara. Αυτές είναι και οι μοναδικές αποδεκτές επιλογές. Τέλος. :rtfm:

Εξαιρούνται προφανώς οι τιτανομεγιστοτεράστιες επιλογές των "καλύτερων κινητών" G2 και G3 :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#95019 Αra? Οχι ευχαριστω, εχω καθε απογευμα να παιξω με τα τουβλακια των παιδιωνε, δεν θα κανουμε αυτη τη δουλεια ολημερις και ολονυχτις. Θελουμε να χαλαρωσουμε κιολα.
Νexus? Για ποιον λογο; Για εμφανιση αρθριτιδας στο χερι εικοσι χρονια νωριτερα; Και μια ωραια πρωϊα "Σορυ , περασε το 18μηνο, δεν θα παρετε SalepiRom". Θα φαει καλα και η Google. Σαπιοι. Ανακυκλωνουν το ICS εδω και 4 χρονια. Γιατι ουσιαστικη αναβαθμιση ηταν ΜΟΝΟ αυτη στο android.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#95022 Ρε λουστη μου φωτιες και αναφτρες!!! Στην ομονοια μου το παιρνουν 300 το νοτελι3...και αλλα 100 στον ξαδελφο και να το 4αρι...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
g8777 έγραψε:Αra? Οχι ευχαριστω. Θελουμε να χαλαρωσουμε κιολα.
Νexus? Για ποιον λογο;.

Επ κύριος, κάποιο λάθος κάνατε, το μηλοτοπικό είναι παραδίπλα :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#95030 :thumbsup: = 2 * :s_thumbsup

:lol:

Πω ρε συ, "μάστορα"...μου θύμησες εργοταξιακές εποχές.... :innocent:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Geo f1 έγραψε:Ρε λουστη μου φωτιες και αναφτρες!!! Στην ομονοια μου το παιρνουν 300 το νοτελι3...και αλλα 100 στον ξαδελφο και να το 4αρι...

Οταν λες Ομόνοια; :hmmm:

Για 100 ευρώ why not.