Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#905378 Anyway , όπως συνηθίζει να λέει η αγαπητή nicole kidman , σε customer support center via pc & τελεφων τον έχω φακελωμένο.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Nikos! έγραψε:
mousatos έγραψε:Βγάζουν καλά λεφτά οι μπετατζήδες εκεί στα ξένα. :lipsealed:

Μπετατζηδες;

< >

Άβαταρ μέλους
By BARHonda
mousatos έγραψε:Anyway , όπως συνηθίζει να λέει η αγαπητή nicole kidman , σε customer support center via pc & τελεφων τον έχω φακελωμένο.

Είμαι “Have you tried turning it off and on again” assistant vice president
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
BARHonda έγραψε:
George_Prix έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:...και να μην πάρει κάτι από τα VAG που ζαχαρώνει...

Ποιο Audi RS ζαχαρωνεις ωρε Μπαροντα?

5cyl, 2.5L :inlove:

OMFG, μου εκλεψες τη γκομενα :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimik
BARHonda έγραψε:
mousatos έγραψε:Anyway , όπως συνηθίζει να λέει η αγαπητή nicole kidman , σε customer support center via pc & τελεφων τον έχω φακελωμένο.

Είμαι “Have you tried turning it off and on again” assistant vice president
Με ινδικό accent Όμως

< >
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#905653 Υπάρχουν 10 ειδών άνθρωποι...

Εικόνα
:shifty:

Περάσαμε και ΚΤΕΟ πριν λίγες μέρες, προφανώς χωρίς κανένα advisory. :s_cool
Άβαταρ μέλους
By GTS
#906146 Kαι το δικό μου έτσι είναι πάντως, δεν βλέπω κάτι πέρα από το εργοστασιακο. Αν έχεις βέβαια μικτά λάστιχα. ΥΓ σαν να βλέπω το δικό μου σε κόκκινο, όλα είναι ίδια σχεδιαστικά μόνο οι διαστάσεις αλλάζουν...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#907389 Χθεσινή στο τέρμα της χερσονήσου της Επανομής, μετά το Ναυάγιο (οι Θεσσαλονικείς ξέρουν). Πολύ ζόρικη διαδρομή, ήθελε τις κοντές σχέσεις και μπλοκάρισμα του κεντρικού διαφορικού (κάρο) και σταθερό (πολύ) γκάζι, για να περάσεις από την βαθιά άμμο, μέχρι να φτάσεις στο τέρμα όπου ήταν βρεγμένη και άρα πιο εύκολη. Βοήθησε ο καιρός για να βγει η φωτό, έπεσε ένα μπουρίνι μετά από λίγο.

Εικόνα