Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#888553 Το να χάνεις υγρά και μυϊκή μάζα δεν βοηθάει κάπου, αντιθέτως. Σε ποια άλλα μέρη βρίσκεσαι;
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Zorz έγραψε:
sknipper έγραψε:Παλίρροια, είναι κάτι που γνωρίζω αλλά δεν είμαι εξοικειωμένος, έχει πλάκα να βλέπεις πού είναι η θάλασσα νωρίς το πρωί και πού το μεσημέρι. Προσοχή, το πρωί δεν περνάς πάνω από κάτι κοράλια που περνάς το μεσημέρι. Η διαφορά είναι περί τους 70 πόντους.

Εικόνα

Πού είπαμε ότι ζεις;
Στο Λονδίνο δεν έχω θάλασσα και στον Τάμεση ξέρω έχει ελεγχόμενη στάθμη αλλά δεν με ενδιαφέρει τι κάνει, δεν μπαίνω μέσα. Σε αγγλικές θάλασσες, ναι έχω δει να έχει φύγει το νερό και περπάτησα σε άμμο πρώην θάλασσα αλλά επίσης δεν χρειάστηκε να μπω οπότε πάλι για μένα δεν μετράει. Συνειδητοποιώ ότι είναι μόνο η δεύτερη θάλασσα με παλίρροια που κολύμπησα, η άλλη ήταν το 2007 στο Μπαλί. Οπότε διατηρώ την άποψη ότι δεν είμαι εξοικειωμένος.
Πάντως το ρολόι μου δείχνει την παλίρροια, πόσους πόντους πάνω κάτω, διαγραμματάκι με μέγιστο ελάχσιτο, ώρα που θα συμβεί και πού είμαστε σε σχέση με αυτό και σε πόση ώρα κλπ. Έτσι έκανα τον έξυπνο στους άλλους."Τώρα είμαστε στο ανέβασμα, σε 1 ώρα και 17 λεπτά θα είμαστε στο τέρμα πάνω, 70 εκμ πιο πάνω από το τέρμα κάτω"
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#888556 Corfu international airport.
Εκτός των άλλων κάνω και τον τροχονόμο-ταξιθέτη επιβατών σε πεζή αναχώρηση-άφιξη και έτσι βρίσκομαι για ώρες πάνω στην πίστα , κάτω απ'τον ήλιο .
Άβαταρ μέλους
By otso
sknipper έγραψε:
Zorz έγραψε:
sknipper έγραψε:Παλίρροια, είναι κάτι που γνωρίζω αλλά δεν είμαι εξοικειωμένος, έχει πλάκα να βλέπεις πού είναι η θάλασσα νωρίς το πρωί και πού το μεσημέρι. Προσοχή, το πρωί δεν περνάς πάνω από κάτι κοράλια που περνάς το μεσημέρι. Η διαφορά είναι περί τους 70 πόντους.

Εικόνα

Πού είπαμε ότι ζεις;
Στο Λονδίνο δεν έχω θάλασσα και στον Τάμεση ξέρω έχει ελεγχόμενη στάθμη αλλά δεν με ενδιαφέρει τι κάνει, δεν μπαίνω μέσα. Σε αγγλικές θάλασσες, ναι έχω δει να έχει φύγει το νερό και περπάτησα σε άμμο πρώην θάλασσα αλλά επίσης δεν χρειάστηκε να μπω οπότε πάλι για μένα δεν μετράει. Συνειδητοποιώ ότι είναι μόνο η δεύτερη θάλασσα με παλίρροια που κολύμπησα, η άλλη ήταν το 2007 στο Μπαλί. Οπότε διατηρώ την άποψη ότι δεν είμαι εξοικειωμένος.
Πάντως το ρολόι μου δείχνει την παλίρροια, πόσους πόντους πάνω κάτω, διαγραμματάκι με μέγιστο ελάχσιτο, ώρα που θα συμβεί και πού είμαστε σε σχέση με αυτό και σε πόση ώρα κλπ. Έτσι έκανα τον έξυπνο στους άλλους."Τώρα είμαστε στο ανέβασμα, σε 1 ώρα και 17 λεπτά θα είμαστε στο τέρμα πάνω, 70 εκμ πιο πάνω από το τέρμα κάτω"

Σε θερετρο συνταξιουχων ειχατε παει ; τουλαχιστον ειχατε καποιο ζευγαρι παρεα για να μην γυρισετε τσακωμενοι ;
Για ωραιες υπαρξεις δεν αναφερεις κατι .
Οι ντοπιες τι λενε ; αν ειχε γιατι φανταζομαι οτι δουλευουν εκει ολες οι φυλες του ισραηλ , και ελληνες εχω ακουσει οτι εχουν παει , βοηθαει το οτι δεν εχεις που να τα ξοδεψεις και ετσι κανουν κομποδεμα πιο ευκολα , δεν τους αφηνουν λεει να εχουν επαφες με τους τουριστες οποτε ακομα και καμακι γιοκ , θα ηταν η κολαση για τον μουσατο .
Άβαταρ μέλους
By sknipper
otso έγραψε:Σε θερετρο συνταξιουχων ειχατε παει ; τουλαχιστον ειχατε καποιο ζευγαρι παρεα για να μην γυρισετε τσακωμενοι ;
Για ωραιες υπαρξεις δεν αναφερεις κατι .
Οι ντοπιες τι λενε ; αν ειχε γιατι φανταζομαι οτι δουλευουν εκει ολες οι φυλες του ισραηλ , και ελληνες εχω ακουσει οτι εχουν παει , βοηθαει το οτι δεν εχεις που να τα ξοδεψεις και ετσι κανουν κομποδεμα πιο ευκολα , δεν τους αφηνουν λεει να εχουν επαφες με τους τουριστες οποτε ακομα και καμακι γιοκ , θα ηταν η κολαση για τον μουσατο .
Απ' όλα είχε, νέους, γέρους, ζευγαράκια και οικογένειες με μικρά ως πολύ μικρά παιδάκια και μερικά καροτσάκια με μωρά.
Πήγαμε μόνοι μας ακριβώς για να είμαστε μόνοι μας και όπως είπα εκτός εστιατορίου αισθανόμασταν ευχάριστα μοναχικά. Δηλαδή στα περπατήματα, ξαπλώστρες, παραλιούλες, γυμναστήριο κλπ δεν χρειάστηκε σχεδόν καθόλου πάρε δώσε με κανέναν. Πισίνα απλά την είδα ένα βράδυ, έμαθα ότι έχει κίνηση το πρωί, οι εγγλεζάρες αμολάνε τα παιδιά τους και αυτοί τα πίνουνε στο pool-bar....
Ας ξεκαθαρίσουμε, δεν είναι ότι δεν κοιτάω, μάτια έχω και βλέπω και η γυναίκα μου δεν έχει πρόβλημα στο να κοιτάω αλλά δεν είμαι τύπος να κυνηγάω γυναίκες πολύ περισσότερο ενώ είμαι με γυναίκα+κόρη. Αναφέρω λοιπόν ότι από αιθέριες υπάρξεις ναι μερικές τουρίστριες ήταν μια χαρά. Οι ντόπιες ή ό,τι ήταν όχι ιδιαίτερα (δεν τις ξεχωρίζω αν είναι πχ Μαλδιβιανές, Ινδές, Σριλανκέζες, Ινδονήσιες αλλά τέτοιες ήταν και όχι άλλων φυλών πχ βόρειας Ευρώπης γκουχγκουχ). Άλλωστε η χώρα είναι μουσουλμανική και οι περισσότερες ήταν φακιολωμένες που προσωπικά δεν με εμπνέει. Αλλά ακόμα κι από αυτές, αρκετές ήταν ευχάριστες στην όψη και έδειχναν πρόθυμες να εξυπηρετήσουν, δεν εμβάθυνα περισσότερο σε τί βαθμό μπορεί να φτάσει η προθυμία. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#905315 Κλείσαμε για Νοέμβρη μια εβδομάδα Σρι Λάνκα. Ανοργάνωτα. Εμπειρία κανείς;
Άβαταρ μέλους
By edmond
#905319 Προφανώς είμαι ο λιγότερο σχετικός να σου δώσω συμβουλές, αλλά κάτι δεν μου κολλάει στον συνδυασμό "ινδικής" χώρας με...ελευθέρας!
Να χρειάζεται άραγε προετοιμασία με εμβόλια, χάπια κλπ;
Άβαταρ μέλους
By Chris
#905329 Η sri lanka πρέπει να είναι πολύ πιο εύκολη πίστα από την υπόλοιπη ινδία. Πήγαν και δικό μου φιλικό ζευγάρι προσφατα μόνοι τους (=χωρίς ταξιδιωτικό γραφείο) και την γύρισαν και δεν ανέφεραν κάποιο πρόβλημα.