Zorz έγραψε:Στο Λονδίνο δεν έχω θάλασσα και στον Τάμεση ξέρω έχει ελεγχόμενη στάθμη αλλά δεν με ενδιαφέρει τι κάνει, δεν μπαίνω μέσα. Σε αγγλικές θάλασσες, ναι έχω δει να έχει φύγει το νερό και περπάτησα σε άμμο πρώην θάλασσα αλλά επίσης δεν χρειάστηκε να μπω οπότε πάλι για μένα δεν μετράει. Συνειδητοποιώ ότι είναι μόνο η δεύτερη θάλασσα με παλίρροια που κολύμπησα, η άλλη ήταν το 2007 στο Μπαλί. Οπότε διατηρώ την άποψη ότι δεν είμαι εξοικειωμένος.sknipper έγραψε:Παλίρροια, είναι κάτι που γνωρίζω αλλά δεν είμαι εξοικειωμένος, έχει πλάκα να βλέπεις πού είναι η θάλασσα νωρίς το πρωί και πού το μεσημέρι. Προσοχή, το πρωί δεν περνάς πάνω από κάτι κοράλια που περνάς το μεσημέρι. Η διαφορά είναι περί τους 70 πόντους.
Πού είπαμε ότι ζεις;
Πάντως το ρολόι μου δείχνει την παλίρροια, πόσους πόντους πάνω κάτω, διαγραμματάκι με μέγιστο ελάχσιτο, ώρα που θα συμβεί και πού είμαστε σε σχέση με αυτό και σε πόση ώρα κλπ. Έτσι έκανα τον έξυπνο στους άλλους."Τώρα είμαστε στο ανέβασμα, σε 1 ώρα και 17 λεπτά θα είμαστε στο τέρμα πάνω, 70 εκμ πιο πάνω από το τέρμα κάτω"