Στα 3 είναι και πάλι αρκετά φαγωμένα, αν μιλάμε για απόδοση στη βροχή.
Αν δεν τα έκανες ποτέ μπρος - πίσω και τα πίσω έχουν ακόμα αυλάκι και φρέσκια γόμα, αλλάζεις ζευγάρι.
Yugo_para_siempre έγραψε:Νομίζω το νόμιμο είναι μέχρι τα 1.6 που είναι υπερβολικά λίγο.
Στα 3 είναι και πάλι αρκετά φαγωμένα, αν μιλάμε για απόδοση στη βροχή.
Αν δεν τα έκανες ποτέ μπρος - πίσω και τα πίσω έχουν ακόμα αυλάκι και φρέσκια γόμα, αλλάζεις ζευγάρι.
George_Prix έγραψε:George_Prix έγραψε:Γ Α Μ Α Ν Ε
20k km later εχω παλι μηδενικο κρατημα και τα λαστιχα ειναι για πεταμα![]()
Αν ημουν πλουσιος θα τα ειχα αλλαξει τα λαστιχα στις 15k km που ηταν η πρωτη φορα που σκεφτηκα "τα φαγαν τα ψωμια τους". Μια ζωη ολοκληρη ακουω να λενε οτι τους κρατανε τα λαστιχα για 30k-50k km και δεν το πιστευω πως ειναι δυνατον![]()
Ξερει κανενας ποσα χιλιοστα ειναι το αυλακι σε λαστιχα φρεσκαδουρα?
Giuseppe Busso έγραψε:George_Prix έγραψε:George_Prix έγραψε:Γ Α Μ Α Ν Ε
20k km later εχω παλι μηδενικο κρατημα και τα λαστιχα ειναι για πεταμα![]()
Αν ημουν πλουσιος θα τα ειχα αλλαξει τα λαστιχα στις 15k km που ηταν η πρωτη φορα που σκεφτηκα "τα φαγαν τα ψωμια τους". Μια ζωη ολοκληρη ακουω να λενε οτι τους κρατανε τα λαστιχα για 30k-50k km και δεν το πιστευω πως ειναι δυνατον![]()
Ξερει κανενας ποσα χιλιοστα ειναι το αυλακι σε λαστιχα φρεσκαδουρα?
Δεν έχεις κανέναν λόγο να τα αλλάξεις ακόμη, ΑΝ είναι φρέσκια η γόμα. Ίσα ίσα όσο κατεβαίνει η γόμα και το ελαστικό "χάνει" κάποια από τα μικρά αυλάκια, γίνεται πιο σλικ και πατάει καλύτερα.
Επίσης άλλαξε δύο μπροστινά μόνο, μην μπεις στον κόπο για μπρος πίσω.
GTS έγραψε:
Kαι εγώ αυτό λέω το βάθος στα αυλάκια ναι για να φεύγουν τα νερά της βροχής αλλά τώρα καλοκαίρι είναι σπάνιες. Αν τύχη και βρέξει απλά προσεχείς πολύ κόβεις ταχύτητα. Μέχρι τον χειμώνα τα κρατάς άνετα.
sknipper έγραψε:Καμιά φορά μια δόση επιθετικής οδήγησης σε άγρια επιφάνεια γδέρνει την επιφανειακή στιβάδα, αποκαλύπτεται λάστιχο από κάτω πιο μαλακό και ανανεώνει το λάστιχο.
sknipper έγραψε:Τα λάστιχα με μαλακό πέλμα δεν κρατάνε πολύ. Ειδικά αν τα οδηγείς όπως πρέπει.
Δεν λέω να τα ξεφυτιλιάσεις απλά λίγο για γκρατζουνιστούν. Το κάνεις σαν τελευταία ευκαιρία μπας και βελτιωθούν λίγο πριν τα αλλάξεις για να καθυστερήσεις την αλλαγή.
sknipper έγραψε:Δεν είναι το ίδιο αλλά ίσως σε κανέναν ομαλό χωματόδρομο;
George_Prix έγραψε:...δε νομιζω οτι σωζονται με τιποτα αυτα τα λαστιχα. Και σε δρομο με κρατημα το εχω στριψει και δεν ειδα διαφορα μετα. Λογικα εχουν ξεραθει. Τα ειχα βαλει πριν 2.5 χρονια. Πριν κανενα εξαμηνο που πρωτοσκεφτηκα "box box box" ηταν 2 ετων με 16 χιλιαδες χιλιομετρα. Εχει λογικη να ηταν απο τοτε ξεραμενα?Θυμάμαι παλιά που έκανα χλμ είχα καταλήξει ότι 2,5 χρόνια είναι καλά τα λάστιχα, μετά δεν είναι τα ίδια, αρχίζεις να τα έχεις μια έννοια και δεν είναι θέμα χλμ.
[instagram]https://www.instagram.com/p/DdX9fOosHve[…]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rolling[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]