Μια χαρά γεμίζει, είναι βέβαια 22kW στο AC το δικό μου.
Δε το βλέπω δηλαδή τόσο πρόβλημα τώρα πια το να φορτίζει έξω από το σπίτι συνεχώς.
bebes έγραψε:
Επλίζω να επισκευαστει ο πετρελαιοφονιας μου, να μου δωσει μια 5ετια ακομα να απφασισω χαλαρα πως θα κανω τη μεταβαση![]()
Μάλλον ξέρουν από βλάβες. Ελπίζω να είναι κάτι επισκευάσιμο σε λογικά πλαίσια.
edmond έγραψε:Γνωστής μας της έκλεψαν το υβριδικό Toyta CHR έξω από το σπίτι της. Μάλιστα όπως έμαθα έσπασαν το τζαμάκι το οποίο λέει περιέχει κάποια κεραία (του GPS υποθέτω) για να μην μπορούν να το παρακολουθήσουν. Γνώστες τα κλεφτρόνια.edmond έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να ικανοποιηθείς από τους χώρους του γιαροτζίπ. Έχουμε εταιρικό ένα...
Last year![]()
Σήμερα ξημερώματα έκανε φτερά!!
Καθόσον λίζινγκ έχουν ξεκινήσει ήδη οι διαδικασίες αντικατάστασης.
Το αναφέρω απλά για την...ευαισθησία που έχουν τα υβριδοτογιότα στο κλέψιμο.
bebes έγραψε:...Επλίζω να επισκευαστει ο πετρελαιοφονιας μου, να μου δωσει μια 5ετια ακομα να απφασισω χαλαρα πως θα κανω τη μεταβασηΜακάρι να επισκευαστεί αλλά η αλήθεια είναι ότι αν έχεις αυτοκίνητο που σε καλύπτει και σου αρέσει και είναι μιας καλής κατηγορίας ποιοτικά είναι δύσκολο να κοιτάς για άλλα πολύ χαμηλότερης κατηγορίας.... Γιατί για κάτι αντίστοιχο καινούργιο θα έπρεπε να δώσεις πολλά παραπάνω από όσα θέλεις. Αναγκαστικά θα πέσεις 2 κατηγορίες πιο κάτω που όσο νά'ναι σου κακοφαίνεται. Και από την άλλη τα χρήματα που διαθέτεις είναι αρκετά για να ανησυχείς αν πάρεις μτχ. Η επιλογή βασικά πρέπει να γίνει ανάμεσα σε καλό μτχ (όσο εγγυημένο γίνεται) και συμπαθές καινούργιο. Αν η επιλογή σε στρεεσάρει τότε είναι πολύ πιθανό να κρατήσεις το υπάρχον μέχρι να τα παίξει τελείως.![]()
edmond έγραψε:edmond έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να ικανοποιηθείς από τους χώρους του γιαροτζίπ. Έχουμε εταιρικό ένα...
Last year![]()
Σήμερα ξημερώματα έκανε φτερά!!
Καθόσον λίζινγκ έχουν ξεκινήσει ήδη οι διαδικασίες αντικατάστασης.
Το αναφέρω απλά για την...ευαισθησία που έχουν τα υβριδοτογιότα στο κλέψιμο.
bibendum έγραψε:Γιατί φεύγει από το κεφάλαιο κλοπή και πάει σε ζημιές από κακόβουλες πράξεις. Γιατι δεν πάει στο μερική κλοπή δεν κατάλαβα. Κάτι παίζει με ψιλά γράμματα.
Chris έγραψε:Τυχαία φωτό κι ας μη βγάλω βίζα για ΗΠΑ πότε
dimviii έγραψε:bibendum έγραψε:Γιατί φεύγει από το κεφάλαιο κλοπή και πάει σε ζημιές από κακόβουλες πράξεις. Γιατι δεν πάει στο μερική κλοπή δεν κατάλαβα. Κάτι παίζει με ψιλά γράμματα.
ποια ασφαληστρικη ηταν αυτη ?
Isambard έγραψε:Δεν επισκευάζεται;
[instagram]https://www.instagram.com/p/DdX9fOosHve[…]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rolling[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]