Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By glf
#899667 Εγώ είμαι σε φάση πειραματισμού και εδώ και πάνω από ένα μήνα δε φορτίζω στο σπίτι αλλά στα SM όταν πάμε για ψώνια ή αν βγάλω και το σκύλο για βόλτα.
Μια χαρά γεμίζει, είναι βέβαια 22kW στο AC το δικό μου.
Δε το βλέπω δηλαδή τόσο πρόβλημα τώρα πια το να φορτίζει έξω από το σπίτι συνεχώς.
Άβαταρ μέλους
By elvet
bebes έγραψε:
Επλίζω να επισκευαστει ο πετρελαιοφονιας μου, να μου δωσει μια 5ετια ακομα να απφασισω χαλαρα πως θα κανω τη μεταβαση :metalo:
Εικόνα

Βλέπω ότι στα δύσκολα σε συνεργείο alfa romeo, το subaru :lol: Μάλλον ξέρουν από βλάβες. Ελπίζω να είναι κάτι επισκευάσιμο σε λογικά πλαίσια.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
edmond έγραψε:
edmond έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να ικανοποιηθείς από τους χώρους του γιαροτζίπ. Έχουμε εταιρικό ένα...

Last year :thumbsdown:
Σήμερα ξημερώματα έκανε φτερά!!
Καθόσον λίζινγκ έχουν ξεκινήσει ήδη οι διαδικασίες αντικατάστασης.
Το αναφέρω απλά για την...ευαισθησία που έχουν τα υβριδοτογιότα στο κλέψιμο.
Γνωστής μας της έκλεψαν το υβριδικό Toyta CHR έξω από το σπίτι της. Μάλιστα όπως έμαθα έσπασαν το τζαμάκι το οποίο λέει περιέχει κάποια κεραία (του GPS υποθέτω) για να μην μπορούν να το παρακολουθήσουν. Γνώστες τα κλεφτρόνια.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
bebes έγραψε:...Επλίζω να επισκευαστει ο πετρελαιοφονιας μου, να μου δωσει μια 5ετια ακομα να απφασισω χαλαρα πως θα κανω τη μεταβαση :metalo:
Μακάρι να επισκευαστεί αλλά η αλήθεια είναι ότι αν έχεις αυτοκίνητο που σε καλύπτει και σου αρέσει και είναι μιας καλής κατηγορίας ποιοτικά είναι δύσκολο να κοιτάς για άλλα πολύ χαμηλότερης κατηγορίας.... Γιατί για κάτι αντίστοιχο καινούργιο θα έπρεπε να δώσεις πολλά παραπάνω από όσα θέλεις. Αναγκαστικά θα πέσεις 2 κατηγορίες πιο κάτω που όσο νά'ναι σου κακοφαίνεται. Και από την άλλη τα χρήματα που διαθέτεις είναι αρκετά για να ανησυχείς αν πάρεις μτχ. Η επιλογή βασικά πρέπει να γίνει ανάμεσα σε καλό μτχ (όσο εγγυημένο γίνεται) και συμπαθές καινούργιο. Αν η επιλογή σε στρεεσάρει τότε είναι πολύ πιθανό να κρατήσεις το υπάρχον μέχρι να τα παίξει τελείως. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
edmond έγραψε:
edmond έγραψε:Δεν υπάρχει περίπτωση να ικανοποιηθείς από τους χώρους του γιαροτζίπ. Έχουμε εταιρικό ένα...

Last year :thumbsdown:
Σήμερα ξημερώματα έκανε φτερά!!
Καθόσον λίζινγκ έχουν ξεκινήσει ήδη οι διαδικασίες αντικατάστασης.
Το αναφέρω απλά για την...ευαισθησία που έχουν τα υβριδοτογιότα στο κλέψιμο.

Σε φιλο έκλεψαν rav4 το καλοκαιράκι. Για κακή του τύχη το βρήκαν μετά 2 μήνες. Του έλειπαν κάποιοι εγκέφαλοι και κάτι ακόμα. 15k ζημιά.

700 ευρώ του καλύπτει η ασφαλιστική.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#899721 Γιατί φεύγει από το κεφάλαιο κλοπή και πάει σε ζημιές από κακόβουλες πράξεις. Γιατι δεν πάει στο μερική κλοπή δεν κατάλαβα. Κάτι παίζει με ψιλά γράμματα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
bibendum έγραψε:Γιατί φεύγει από το κεφάλαιο κλοπή και πάει σε ζημιές από κακόβουλες πράξεις. Γιατι δεν πάει στο μερική κλοπή δεν κατάλαβα. Κάτι παίζει με ψιλά γράμματα.

ποια ασφαληστρικη ηταν αυτη ?
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Chris έγραψε:Τυχαία φωτό κι ας μη βγάλω βίζα για ΗΠΑ πότε

Να διευκρινίσω οτι δε μου ζητήθηκαν λογαριασμοί από φόρουμζζζζζ αλλά μόνο από twitter , facebook .
Άβαταρ μέλους
By bibendum
dimviii έγραψε:
bibendum έγραψε:Γιατί φεύγει από το κεφάλαιο κλοπή και πάει σε ζημιές από κακόβουλες πράξεις. Γιατι δεν πάει στο μερική κλοπή δεν κατάλαβα. Κάτι παίζει με ψιλά γράμματα.

ποια ασφαληστρικη ηταν αυτη ?

Δεν θυμάμαι dim. Κάποιες από τις καλές. Θα πληρώσει και θα πάει δικαστήριο για
Άβαταρ μέλους
By bebes
#899785 Θέλουμε αλλαγή στρόφαλου.
Μια απο τις 4 μπιέλες εσπασε το κουζινετο και "έφαγε" λίγο τον στρόφαλο πριν σπασει εντελώς και μπλοκαρει τον κινητηρα.
Περιμενω κοστολόγιο για να δω αν θα πρροχωρήσω στην επισκευή.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#899799 Προφανώς είναι θέμα ζυγίσματος, αν έφυγε υλικό άντε βρες ζύγισμα μετά. Ίιισως κάπου κάποιος στον...κόσμο να το καταφέρνει, στην ημεδαπή αμφιβάλω.
Τέσπα, για πόσο υπολογίζεις το μαλλί; ιμο λιγότερο από 2-2.500κ δεν το κόβω.
Θεσ.νίκη είναι το συνεργείο; επίσημο;