Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By bill33
mousatos έγραψε:Κλήση στον Τσιτσιπά για υπερβολική ταχύτητα: Έτρεχε με 210 στην Αττική Οδό.
https://www.reader.gr/ellada/synelifthi ... odo/624036

Ποιος τον χ3ζει τον Στέφανο;
Η Δήμητρα τα μάμησε όλα,τι να λέμε τώρα;

https://www.reader.gr/ellada/synelifthi ... kok/624021
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
Το όχημά της δεν έφερε πινακίδες, δεν κατείχε η ίδια δίπλωμα, ενώ οδηγούσε πάνω από το όριο ταχύτητας και είχε καταναλώσει αλκοόλ.

ΣΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΗΣ ΟΛΑ
Άβαταρ μέλους
By Chris
#898630 Νταξει η ματσουκα, πηγε στο τμημα, λογικο να μαθευτηκε. Του τσιτσιπαςς που του πηγε ραβασακι σπιτι λογικα, πως διαολο το εμαθε ο σκαι?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#898631 τι ανθρωποι κυκλοφορουνε ρε πστ μου εξω....
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#898655 Οι κάμερες της Αττικής Οδού πάντως είναι εκεί κάτι χρόνια, αμφιβάλλω αν έχουν ενωθεί αυτόματα με το gov.gr. Λογικά έφτασε εκεί με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή του έστειλε η αστυνομία το ραβασάκι, δεν το πλήρωσε και μετά η οφειλή πήγε στο gov.gr.
Έχω διαβάσει πως καμία κάμερα δε λειτουργεί προς το παρόν, ενώ οι δύο που έχουν μπει στην Ποσειδώνος, δε στέλνουν κλήσεις προς το παρόν.
https://xaidarisimera.gr/elegchos-me-kameres/
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
kostis20 έγραψε:Στο gov..gr wallet έρχονται τα πρόστιμα?

Μάλιστα με την ολοκλήρωση των ενεργειών του αστυνομικού, θα αποστέλλεται σε πραγματικό χρόνο η βεβαίωση παράβασης ηλεκτρονικά στη θυρίδα του πολίτη στο gov.gr, αξιοποιώντας τη διαλειτουργικότητα και τα στοιχεία επικοινωνίας του από το Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας Πολιτών, ενώ παράλληλα θα ενημερώνεται με email και με sms για την αποστολή μηνύματος στη θυρίδα του.

..............................

Οσον αφορα την Ματσουκα:

«Δεν εγκλημάτησα. Δεν είμαι περήφανη για την ανεπάρκειά μου σε συγκεκριμένα πράγματα, αλλά θεωρώ ότι δεν έχω κάνει κάτι μη αναστρέψιμο, δεν προκάλεσα κάποια βλάβη»

ναι αλλα πριν λιγα χρονια

η γνωστή ηθοποιός είχε πέσει πάνω σε άλλο όχημα Ι.Χ με την ίδια μάλιστα όπως ανέφεραν μαρτυρίες να προσπαθεί να διαφύγει από το σημείο προτού καταφθάσουν οι Αρχές για την καταγραφή. Όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό καθώς οδηγοί άλλων οχημάτων την εμπόδισαν.
Πληροφορίες αναφέρουν πώς τότε η ηθοποιός είχε προσπαθήσει να διαφύγει και με τα πόδια αλλά και πάλι την εμπόδισαν.
Τελικά, μετά από λίγη ώρα έφτασε στο σημείο δύναμη της τροχαίας η οποία διαπίστωσε πως πράγματι η ηθοποιός δεν είχε ασφαλίσει το αυτοκίνητό της.

Δηλαδη στην κεφαλα της το θεωρησε λογικο να βγει στoν δρομο μεθυσμενη-χωρις διπλωμα και πινακιδες.
Σου λεει και να με πιασουν θα πληρωσω και δεν βαρισεσαι αλλωστε και τοτε με την υποθεση κοκας στο ''σουσαδικο'' Li Li Shu ουτε στο δικαστηριο παρεστη και φυσικα αθωωθηκε.

Ειδατε ποσο Ανθρωπιστικη ειναι η Δικαιοσυνη στην Δημοκρατια μας στους επωνυμους-φραγκατους;
Αμα ομως ηταν καμια γιαγια που πουλαγε τερλικια ή παππους και πουλαγε ημερολογια θα επεφτε βαρυς ο πελεκυς !
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
«Είμαι αθώα. Τι να πω τώρα άλλο; Πραγματικά είμαι αθώα. Και αισθάνομαι πραγματικά πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον τρόπο που διαχειρίστηκε το όλο πράγμα και η τροχαία και το δικαστήριο. Ας πούμε ότι είναι μια σειρά ατυχών επιλογών εκ μέρους μου. Όχι παράνομων αλλά παράτυπων. Δεν έχω κανένα παράπονο ούτε από την τροχαία, ούτε από τη δικαστική εξουσία. Έχω παράπονο από τους δημοσιογράφους που έσπευσαν να πουν ότι ήμουν μεθυσμένη, ότι μου είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα… Όλα αυτά δεν ισχύουν. Είμαστε θύματα όμως μιας ανάγκης που απαιτεί κλικαρίσματα. Προφανώς και κάποιοι τίτλοι γράφτηκαν εσκεμμένα» δήλωσε η Δήμητρα Ματσούκα.

https://www.lifo.gr/now/greece/dimitra- ... gklimatisa

:s_omg
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
#899116 Απίστευτο και επικίνδυνο περιστατικό, με πρωταγωνιστή ανήλικο Ρομά.

https://www.newsbreak.gr/ellada/947990/ ... -klemmeno/

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη. 16χρονος Ρομά οδηγούσε κλεμμένο μηχανάκι στο αντίθετο ρεύμα της οδού Μοναστηρίου, προσπαθώντας να ξεφύγει από αστυνομικούς που τον καταδίωκαν!
Όπως αναφέρει το Thestival.gr, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ ενημέρωσαν το κέντρο επιχειρήσεων ότι μοτοσικλετιστής αρνήθηκε να σταματήσει σε έλεγχο.
Η καταδίωξη του ανήλικου Ρομά που έθεσε σε κίνδυνο πεζούς και οδηγούς

Στην καταδίωξη συμμετείχαν άμεσα και αστυνομικοί της Ομάδας Ζ, ενώ ακολούθησαν περιπολικά της ΟΠΚΕ και της Άμεσης Δράσης.
Οι αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν περίπου τους 30 αστυνομικούς!

Ο ανήλικος Ρομά κατευθύνθηκε αρχικά προς το Grand Hotel, όπου έκανε αναστροφή και συνέχισε την πορεία του προς το κέντρο της πόλης. Για να αποφύγει τη σύλληψη, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα της οδού Μοναστηρίου, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα και θέτοντας σε κίνδυνο οδηγούς και πεζούς.
Η καταδίωξη έληξε στο ύψος της οδού Κωλέττη. Εκεί αστυνομικοί της ΔΙΑΣ κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Από τον έλεγχο προέκυψε ότι πρόκειται για 16χρονο Ρομά, γνωστό στις αρχές για υποθέσεις κλοπών. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι το μηχανάκι που οδηγούσε ήταν κλεμμένο και υπέδειξε ακόμη δύο μοτοσικλέτες που είχε αφαιρέσει.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου.

Συνελήφθη και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Ο 16χρονος θα οδηγηθεί το πρωί της Τρίτης στον Εισαγγελέα, ενώ για τις τροχονομικές παραβάσεις του βεβαιώθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 11.350 ευρώ.

https://youtu.be/_2Ty_z0UlPc?si=kVOI2Eyfb4kf8Cdi

1) Tο ''αφεθηκε ελευθερος'' με προφορικη εντολη εισαγγελεως δεν το λενε,το ξερουμε πως γινεται παντα (ιδιως οedit admin) και δεν εχει Αυτοιφωρο.
2) Τα προστιμα ποιιος θα τα πληρωσει; ο πατερας του που θα δηλωσει ανεργος και χρηστης; αλλιως τι θα του κανουν κατασχεση το παρανομο οικημα που εχει;
3) Απορω πως δεν βγηκαν οι γνωστοι υποστηρικτες τους (ειπαμε το κομμα και οι ψηφοι μετρανε) να πουν ''επρεπε να σταματησει η καταδιωξη αφου ηταν ρομα".
Φανταζεστε να ειχε τραυματιστει ο edit admin απο πεσιμο κατα την καταδιωξη; χαμος θα ειχε γινει στα ΜΜΕ-portal-forum αλλα οταν σκοτωνουν αυτοι με τα (κλεμμενα) αυτοκινητα τους δεν ακουγεται κιχ περαν της αρχικης ανακοινωσης.

Αλλαξε τροπο εκφρασης αν θες να γραφεις εδω. [Admin]
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
BARHonda έγραψε:Εντυπωσιάζομαι από την άγνοια κινδύνου που δείχνουν μερικοί και μπαίνουν σε αντίθετα ρεύματα με μηχανάκια

Πλεον το κανουν και με αυτοκινητα. Χθες κυρια με ιχ μπηκε αναποδα σε μονοδρομο για 20 μετρα για να στριψει αναποδα σε αλλον μονοδρομο
που να κανεις τον γυρο τωρα
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
#899356 Επεισοδιακή καταδίωξη στα Άνω Λιόσια: Ρομά εγκατέλειψε την 2χρονη ανιψιά του μέσα στο κλεμμένο ΙΧ

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 17.30 το απόγευμα στα Λιόσια. Οι αστυνομικοί είδαν το αυτοκίνητο και, μετά από έλεγχο της πινακίδας, διαπίστωσαν πως είναι κλεμμένο. Έκαναν σήμα στον 16χρονο οδηγό να σταματήσει, ωστόσο εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και άφησε το όχημα κάποια στενά παρακάτω. Το κλείδωσε και αποχώρησε πεζός.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα και βρήκαν εντός αυτού το κοριτσάκι. Παράλληλα εντόπισαν και τη μητέρα του παιδιού η οποία τους ενημέρωσε πως δεν διαθέτει κλειδιά για το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να σπάσουν το τζάμι. Απεγκλώβισαν τη μικρή από το όχημα και ρώτησαν τη γυναίκα ποιος ήταν ο οδηγός με εκείνη να απαντά πως οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο 16χρονος αδερφός της.

Η γυναίκα συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ενώ ο αδερφός της αναζητείται. Άπαντες είναι Ρομά.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... -sullipsi/
Άβαταρ μέλους
By Δημ.Φυλακτος
gto250swb έγραψε:πες τον και αράπη μη σου μείνει καημός, εδώ μέσα τον έχουν πει ημίαιμο πρίγκιπα κλπ.

Αλλαξε τροπο εκφρασης αν θες να γραφεις εδω. [Admin]

Αυτο δεν το εγραψα εγω.