dimviii έγραψε:Βιλλ πως το δουλευατε το αρκουδι? μονιμα ανοιχτο ρυθμισμενο σε καποια θερμοκρασια ,η για καποιες μονο ωρες την ημερα?
Χαμηλη παντως η καταναλωση για χειμωνα,οποτε το καλοκαιρι θα εισαι ακομα χαμηλοτερα.
Ο λογαριασμός ειναι για κατανάλωση δύο μηνών .Το τογιοτομι μπήκε στις 26 Μαρτη και η μέτρηση της ΔΕΗ έγινε στις 30 Απρίλη,.Αρα λίγο πάνω απο ένα μήνα αφορά το αρκουδι.12αρι μπηκε σε συνολικό χωρο περίπου 25τμ.Εγκατάσταση στο καθιστικό και πιάνει και το υπνοδωμάτιο.
Aπο ότι λεει η
καθώς εγω είμαι Αγγλία:Το έβαζε στους 21με 22 συνήθως όλη την μέρα.Κάποιες μέρες που ήταν ζεστές δεν το έκαιγε καθόλου,το έβαζε όμως το βράδυ.Το πήγε μαζεμένα γιατί φοβόταν τι λογαριασμός θα έρθει.
Ξερω ότι το δέιγμα είναι μικρό ακόμα.Το μόνο σίγουρο είναι ότι για το ίδιο διάστημα θα θέλαμε γύρω στα 200€ για καυσόξυλα. Νέα στόφα για τον επόμενο χειμώνα γιατί αυτή δεν πήγαινε άλλο.
Και πολύ σημαντικό για εμένα ότι δεν είχε την ταλαιπωρία να κουβαλάει τα ξύλα,έστω και απο την αποθήκη.Επίσης δεν χρειάζεται να σηκώνεται το βράδυ να βάζει ξύλα.
Για το καλοκαίρι θα δούμε.Πέρυσι την έβγαλε με ανεμιστήρες ,που με τον καύσωνα δεν έκαναν τίποτα και υπέφερε απο την ζέστη και το θόρυβο απο τα φουρφούρια.