Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#893902 Μπερδεύεσαι.
Από την κοιλιά σου βγάζεις πράγματα και τα πετάς 'έντεχνα' ως δικα μου.

Αν έχεις αντίρρηση στη δημοκρατικοτητα όσων ειπε ο μπουμπουκος αναμένω να την ακούσω.
Θα αναμένω αρκετά φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
EDDIE_147 έγραψε:Μπερδεύεσαι.
Από την κοιλιά σου βγάζεις πράγματα και τα πετάς 'έντεχνα' ως δικα μου.

Αν έχεις αντίρρηση στη δημοκρατικοτητα όσων ειπε ο μπουμπουκος αναμένω να την ακούσω.
Θα αναμένω αρκετά φαίνεται.

Λίγο χαζό να λες ότι έκανα το οτιδήποτε στα λόγια σου ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΝΩ DIRECT QUOTE. :roll:

Πάρε το χρόνο σου και δείξε μας που το είδες και το λές το παρακάτω:
EDDIE_147 έγραψε:Από τη στιγμή που ο μπουμπούκος λέει ότι ο Μαυρουδής θα ακολουθήσει την προανακριτική, θα έπρεπε να βαράτε παλαμάκια για την τήρηση της συνταγματικότητας.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#893905 viewtopic.php?p=893736#p893736

Το λες με το δεν λες τίποτα, είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα.
Πες μου τουλάχιστον τώρα μετά απο 15 ποστ ότι τελικά το "λες" ήταν απ το στομάχι σου.

Προβλεψη: δεν θα απαντήσεις. :(

Για τον μπουμπουκο είναι πολύ απλή η ερώτηση μου.
Ποιος στο Σύνταγμα έχει την αρμοδιότητα να τους ελέγξει; Η Βουλή. Τι λέει η Βουλή; Η πλειοψηφία. Ποιος έχει την πλειοψηφία; Η Νέα Δημοκρατία. Τι αποφάσισε η Νέα Δημοκρατία; Ότι δεν πρέπει να ελεγχθούν. Τελεία

Που αναφέρει κάτι αντισυνταγματικο;

Αν κολλας στη λέξη προανακριτικη που δεν ειπε, βάλε μαζί τις λέξεις Βουλή, έλεγχος, πλειοψηφία.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
EDDIE_147 έγραψε:Προβλεψη: δεν θα απαντήσεις. :(

Κι όμως: viewtopic.php?p=893739&sid=e190b42410653fa7cf26b00c54f58c69#p893739
Απλά ήρθες τώρα να πετάξεις την μπάλλα στην στρατόσφαιρα από άλλο τοπικό :(

EDDIE_147 έγραψε:Για τον μπουμπουκο είναι πολύ απλή η ερώτηση μου.
Ποιος στο Σύνταγμα έχει την αρμοδιότητα να τους ελέγξει; Η Βουλή. Τι λέει η Βουλή; Η πλειοψηφία. Ποιος έχει την πλειοψηφία; Η Νέα Δημοκρατία. Τι αποφάσισε η Νέα Δημοκρατία; Ότι δεν πρέπει να ελεγχθούν. Τελεία

Που αναφέρει κάτι αντισυνταγματικο;

Πρώτον όταν σε ρωτάει κάποιος επί μία σελίδα posts και αποφεύγεις να απαντήσεις όπως ο διάολος(Φραπές) το λιβάνι(Ρουμάνα εισαγγελέα), δεν απαντάς με ερώτηση.
Δεύτερον, από νομικά ο Άδωνις σου λέει μισά.
Όταν υπάρχουν υποψίες τέλεσης αδικημάτων Υπουργών/Υφυπουργών αυτό που προβλέπεται είναι η σύσταση προανακριτικής για να ασκήσει έλεγχο η Βουλή.
Αυτή την προανακριτική η ΝΔ την αρνείται, και ο ίδιος ο Βορίδης την αρνείται(αλλά μας λες ψευδώς ότι τη δέχεται και πουλάς ειρωνίες).
H συμπεριφορά του Άδωνη είναι απλά αντανάκλαση του πόσο σέβεται το καθεστώς Μητσοτάκη τους νόμους και τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες.

Αυτό(την προανακριτική) λοιπόν χάρη στην πλειοψηφία της η κυβέρνηση ΔΕΝ το κάνει, δηλαδή ΔΕΝ εφαρμόζει τα προβλεπόμενα.
Άρα, ο Μπουμπούκος δεν αναφέρει κάτι αντισυνταγματικό κατά πως φαίνεται. Αλλά κάτι αντι-κοινοβουλευτικό και αντι-δημοκρατικό.
Αυτό έχει κάποιες συνεπειούλες στην λειτουργία της πολιτείας και κοινωνίας και εν γένει της αξίας του κονωνικού συμβολαίο αλλά είναι για επόμενη τάξη και ψιλά γράμματα ειδικά για τους επωφελούμενους του ΟΠΕΚΕΜΠΕΕ.
Αλλά εδώ τους πείραζε η Κοινωνιολογία στο Λύκειο, έπρεπε να το πάρετε απόφαση.

EDDIE_147 έγραψε:Αν κολλας στη λέξη προανακριτικη που δεν ειπε, βάλε μαζί τις λέξεις Βουλή, έλεγχος, πλειοψηφία.

Εσύ κολλούσες να απαντήσεις, εγώ δεν κολλάω, ίσα-ίσα ξέρω τι μπαρούφα πέταξες :)
FYI
Έχει γίνει ο κακός χαμός τόσες μέρες να ζητάνε τα κόμματα της αντιπολίτευσης προανακριτική, hint τα ξαναλέγαμε εδώ και εδώ
και η κυβέρνηση να πηγαίνει σε εξεταστική. Οπότε ναι, οι λέξεις έχουν σημασία, γιατί οι λέξεις ["έλεγχος", "Βουλής"] σημαίνει === "προανακριτική".
Αυτό που σου λέει ο Άδωνις είναι ότι αποφασίζει η κυβερνηση του ότι δεν χρειάζεται έλεγχο το θέμα.
Οπότε από όπου και να το πιάσεις οι ειρωνείες σου πήγαν κουβά.

Πάντως από επικαιρότητα αμα δεν τα πας καλά άσε τις εξυπνάδες για παλαμάκια σε καμιά εκδήλωση τοπικής της ΝΔ.

Η ουσία βέβαια είναι τι γίνεται με το σκάνδαλο, αν θα δικαστούν αυτοί που ήθελαν να ξεκωλώνουν εισαγγελείς, αυτοί που τα έπιαναν και τους φαίνονταν και λίγα και αν θα απονεμηθεί δικαιοσύνη. Ή αν είμαστε οκ όποιος πάει να καθαρίσει τα κακώς κείμενα να τον τρώει το σύστημα βλ. Τυχεροπούλου.
Το ποιος θα κερδίσει το κομματικό ματς και τους πιο πολλούς κοινοβουλευτικούς πόντους είναι μηδαμινής αξίας, αλλά από αυτό τρέφονται τα τρολάκια.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#893908 @ Red Garland, ο Άδωνης δείχνει πόσο εγωιστικό κυνικό ρεμαλι είναι. Το χειρότερο όμως συμφωνούν πολλοί μαζί του.

Αφού είμαστε πλειοψηφία κάνουμε ό,τι γουστάρουμε κι αν δεν σας αρέσει στα @@ μας.

Να τους χαιρόμαστε
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#893909 Αφενός στο άλλο τοπικό δεν μου απάντησες.
Παράδειγμα απάντησης: ναι Έντη το 'λες' το φαντάστηκα - δεν το είπες ποτέ.

Το ότι έριξες μια λογοδιάρροια σε ποστ δεν σημαίνει ότι απάντησες.
Επίσης δεν είναι θέμα μιας λέξης αλλά συνεχείς προσπάθειες να βάλεις στο πληκτρολόγιο μου ψέματα.
Όπως έχεις αντιληφθεί θα τα τρως όλα υπόθετο.
:)

Αφεδύο ο Μπουμπούκος απαντά τα προβλεπόμενα από το Σύνταγμα.

Ναι συμφωνώ με Πανίκα.
PaNick67 έγραψε:ο Άδωνης δείχνει πόσο εγωιστικό κυνικό ρεμαλι είναι

αλλά καλώς ή κακώς αυτά προβλέπει το Σύνταγμα.

Αυτά που σκιζόσουν πριν ένα μήνα ότι δεν τηρεί ο γαμώσπιτος με τον Τριαντόπουλο και ολισθαίνει η χώρα στην αντισυνταγματικότητα.
Ε τώρα που σας πιτσίλισε ο Μπουμπούκος συνταγματικότητα στα μούτρα δεν είδα να σας αρέσει πολύ.
Κρίμας.
:(

Red Garland έγραψε:Αυτή την προανακριτική η ΝΔ την αρνείται, και ο ίδιος ο Βορίδης την αρνείται

Και αν γίνει πιστεύεις θα ιδρώσει;
Σου έχει ήδη απαντήσει ο Σπυριδάδωνης που λες.

To θρασος δεν εχει ορια. Το αφηνω ως εχει να το δουν ολοι. + warn [Admin]
Άβαταρ μέλους
By sknipper
pro έγραψε:Εικόνα
Μμμμμ, ωραία τσουρέκια! :lipsealed:
Αν και τα προτιμώ χωρίς αμύγδαλα... :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
EDDIE_147 έγραψε:Το ότι έριξες μια λογοδιάρροια σε ποστ δεν σημαίνει ότι απάντησες.
Επίσης δεν είναι θέμα μιας λέξης αλλά συνεχείς προσπάθειες να βάλεις στο πληκτρολόγιο μου ψέματα.
Όπως έχεις αντιληφθεί θα τα τρως όλα υπόθετο.
:)

Με κατηγόρησες ότι " βάζω στο πληκτρολόγιο σου ψέματα.", ενώ σε ρώτησα τόσες φορές κάνοντάς σε direct quote. εδώ1, εδώ2, εδώ3, εδώ4
Νομίζω παρατράβηξε η παράνοια που κερνάς το φόρουμ.

EDDIE_147 έγραψε:Αφεδύο ο Μπουμπούκος απαντά τα προβλεπόμενα από το Σύνταγμα.

Συμφωνούμε. Βάρα παλαμάκια γιατί δεν φαίνεται να σε κόφτει τι σημαίνει αυτό για το πολίτευμα και την κοινωνία και εν γένει για τη δικαιοσύνη.
Αλλιώς η έμφασή σου θα ήταν αλλού και όχι "χαχα, σας πιτσίλισε ο Άδωνις".

EDDIE_147 έγραψε:Αυτά που σκιζόσουν πριν ένα μήνα ότι δεν τηρεί ο γαμώσπιτος με τον Τριαντόπουλο και ολισθαίνει η χώρα στην αντισυνταγματικότητα.
Ε τώρα που σας πιτσίλισε ο Μπουμπούκος συνταγματικότητα στα μούτρα δεν είδα να σας αρέσει πολύ.
Κρίμας.
:(

Καλή προσπάθεια αλλά όχι.
Στην υπόθεση Τριαντόπουλου το θέμα δεν ήταν αν θα γίνει ή όχι προανακριτική, αλλά ότι δεν εφάρμοσαν το Συνταγμα αλλά αυτό που ήθελαν όπως το ήθελαν.
Στην προανακριτική πήγε ο Τριαντόπουλος και αμέσως ζήτησε να πάει κατευθείαν στο "φυσικό δικαστή", οπότε δεν λειτούργησε η διαδικασία της εξέτασης.
Για του λόγου το αληθές, αυτά έλεγα εγώ τότε:
Red Garland έγραψε:Ω, ναι σίγουρα. Αλλά να στα εξηγήσει ο καθ ύλην αρμόδιος που κατηγορεί την κυβέρνηση για καταστρατήγηση του Συντάγματος με την κίνηση να παρακαμφθεί η προκαταρκτική εξέταση.
πηγή=https://www.petrolheads.gr/viewtopic.php?f=9&t=584&start=2505

Οπότε με Τριαντόπουλο δεν είχαμε τήρηση του Συντάγματος.
Για αυτό το λόγο και έπεσε κράξιμο από Συνταγματολόγους τότε και όχι τώρα που το καθεστώς Μητσοτάκη αρνείται εξ ολοκλήρου την προανακριτική.

Οπότε όπως είδες, ασχέτως με ότι φαντάστηκες, ο Άδωνις προσωπικά πέρα από αηδία για το ανθρώπινο είδος δεν μου προκάλεσε κάτι άλλο.
Cheers :s_bye
Άβαταρ μέλους
By Serf
#894067 Μα να χτυπάμε καρτα ψηφιακά... 666... το στίγμα του αντιχριστου/ κτλ.

Δεν θέλουν να χτυπούν κάρτα στο Πολυτεχνείο | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ https://www.kathimerini.gr/society/5637 ... ytechneio/
Άβαταρ μέλους
By Vaskir
#894253 Συγνώμη παιδιά που ποσταρω εδώ ,αλλά τι γίνεται με το 4troxoi forum, έχει πέσει από την Κυριακή και δεν έχω μάθει τι συμβαίνει.

Δία , Οτσο, Κόκκινο Τέρας 7 που σας διαβάζω και εδώ έχετε κάποια ενημέρωση;

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#894256 Red monster γιοκ .

τώρα που θα έρχεστε εδώ , θα ανέβει η αξία του φόρουμ , και θα μας αγοράσει ο μαρινίδης για μερικά εκ. εβρό . Θα γίνουμε όλοι πλούσιοι .
Άβαταρ μέλους
By Isambard
Vaskir έγραψε:Συγνώμη παιδιά που ποσταρω εδώ ,αλλά τι γίνεται με το 4troxoi forum, έχει πέσει από την Κυριακή και δεν έχω μάθει τι συμβαίνει.

Δία , Οτσο, Κόκκινο Τέρας 7 που σας διαβάζω και εδώ έχετε κάποια ενημέρωση;

Ευχαριστώ.

Εικόνα
Μάλλον τεχνικό δείχνει το πρόβλημα, ο web server τους είναι κάτω.
https://nginx.org/
Λογικά κάποιο τεχνικό θέμα έχουν, θα το φτιάξουν και θα είναι πάλι πάνω. Γενικώς, πολλές σελίδες γίνονται στόχοι κυβερνοεπιθέσεων και πολλοί βγάζουν χρήματα έτσι.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#894274 εκει τον Δία ως τι τον διαβάζεις; με τι όνομα; διοτι υπήρξε ενα ντιμπέϊτ πάνω σ'αυτό.