Από την κοιλιά σου βγάζεις πράγματα και τα πετάς 'έντεχνα' ως δικα μου.
Αν έχεις αντίρρηση στη δημοκρατικοτητα όσων ειπε ο μπουμπουκος αναμένω να την ακούσω.
Θα αναμένω αρκετά φαίνεται.
EDDIE_147 έγραψε:Μπερδεύεσαι.
Από την κοιλιά σου βγάζεις πράγματα και τα πετάς 'έντεχνα' ως δικα μου.
Αν έχεις αντίρρηση στη δημοκρατικοτητα όσων ειπε ο μπουμπουκος αναμένω να την ακούσω.
Θα αναμένω αρκετά φαίνεται.
EDDIE_147 έγραψε:Από τη στιγμή που ο μπουμπούκος λέει ότι ο Μαυρουδής θα ακολουθήσει την προανακριτική, θα έπρεπε να βαράτε παλαμάκια για την τήρηση της συνταγματικότητας.
Ποιος στο Σύνταγμα έχει την αρμοδιότητα να τους ελέγξει; Η Βουλή. Τι λέει η Βουλή; Η πλειοψηφία. Ποιος έχει την πλειοψηφία; Η Νέα Δημοκρατία. Τι αποφάσισε η Νέα Δημοκρατία; Ότι δεν πρέπει να ελεγχθούν. Τελεία
EDDIE_147 έγραψε:Προβλεψη: δεν θα απαντήσεις.![]()
EDDIE_147 έγραψε:Για τον μπουμπουκο είναι πολύ απλή η ερώτηση μου.Ποιος στο Σύνταγμα έχει την αρμοδιότητα να τους ελέγξει; Η Βουλή. Τι λέει η Βουλή; Η πλειοψηφία. Ποιος έχει την πλειοψηφία; Η Νέα Δημοκρατία. Τι αποφάσισε η Νέα Δημοκρατία; Ότι δεν πρέπει να ελεγχθούν. Τελεία
Που αναφέρει κάτι αντισυνταγματικο;
EDDIE_147 έγραψε:Αν κολλας στη λέξη προανακριτικη που δεν ειπε, βάλε μαζί τις λέξεις Βουλή, έλεγχος, πλειοψηφία.
PaNick67 έγραψε:ο Άδωνης δείχνει πόσο εγωιστικό κυνικό ρεμαλι είναι
Red Garland έγραψε:Αυτή την προανακριτική η ΝΔ την αρνείται, και ο ίδιος ο Βορίδης την αρνείται
pro έγραψε:Μμμμμ, ωραία τσουρέκια!
EDDIE_147 έγραψε:Το ότι έριξες μια λογοδιάρροια σε ποστ δεν σημαίνει ότι απάντησες.
Επίσης δεν είναι θέμα μιας λέξης αλλά συνεχείς προσπάθειες να βάλεις στο πληκτρολόγιο μου ψέματα.
Όπως έχεις αντιληφθεί θα τα τρως όλα υπόθετο.
![]()
EDDIE_147 έγραψε:Αφεδύο ο Μπουμπούκος απαντά τα προβλεπόμενα από το Σύνταγμα.
EDDIE_147 έγραψε:Αυτά που σκιζόσουν πριν ένα μήνα ότι δεν τηρεί ο γαμώσπιτος με τον Τριαντόπουλο και ολισθαίνει η χώρα στην αντισυνταγματικότητα.
Ε τώρα που σας πιτσίλισε ο Μπουμπούκος συνταγματικότητα στα μούτρα δεν είδα να σας αρέσει πολύ.
Κρίμας.
![]()
Red Garland έγραψε:Ω, ναι σίγουρα. Αλλά να στα εξηγήσει ο καθ ύλην αρμόδιος που κατηγορεί την κυβέρνηση για καταστρατήγηση του Συντάγματος με την κίνηση να παρακαμφθεί η προκαταρκτική εξέταση.
πηγή=https://www.petrolheads.gr/viewtopic.php?f=9&t=584&start=2505
Vaskir έγραψε:Συγνώμη παιδιά που ποσταρω εδώ ,αλλά τι γίνεται με το 4troxoi forum, έχει πέσει από την Κυριακή και δεν έχω μάθει τι συμβαίνει.
Δία , Οτσο, Κόκκινο Τέρας 7 που σας διαβάζω και εδώ έχετε κάποια ενημέρωση;
Ευχαριστώ.

Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]