Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
EDDIE_147 έγραψε:Γκαρλαντ διακρίνω μια άρνηση της πραγματικότητας.
Δεν το συνηθίζεις. Νοτ.

Γιατί; Σου έκατσαν βαριά οι Causal factors;
Κουράγιο :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#890442 Από το παρατεταμένο νιαουρισμα των τελευταίων ημερών, μάλλον ο κουβάς έπεσε βαρύς.
Λίγο υπομονή - μπορεί να βγάλει νέο season ο ξάδερφος Τζουζέπε.

Ων τοποικ
https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ ... to-edolio/

Τέμπη: Μήνυση Χούπα κατά Καραμανλή - "Ο πρωθυπουργός να οδηγήσει τον δολοφόνο του παιδιού μου στο εδώλιο"

Στοίχημα - στικy
Οι πατοζαιοι -ανεξαρτήτως κόμματος που τώρα ψηφιζουν- θα φτάσουν να πουν "αφήστε τον κύριο Καραμανλή είναι θύμα της χούντας, μόνη δικαιοσύνη αν παραιτηθεί ο mtk_katharma".
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#890443 Αυτά τα φανταστικά σενάρια πώς και δεν έπαιξαν με Τριαντόπουλο και αποφάσισε η κυβέρνηση να ξεφτιλίσει μέχρι και το νόμο περί ευθύνης Υπουργών κάνοντας κλασσικά (ως ένα καθεστώς που σέβεται τον εαυτό της) ό,τι γουστάρει;
Έλειπε η creative manager για Πάσχα στη Ζαχλωρού? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#890448 Από τη στιγμή που Ζωζώ δεν έχει την όρεξη να στήσει λαϊκό δικαστήριο στο Συνταγμα, όλοι ετούτοι (Τριαντοπουλοι, Σαραντοπουλοι, Αχ Καραμανλήδες) θα κριθούν από τη δικαιοσύνη.

Οκ να κριθεί ο κύριος Καραμανλής αλλά όχι να του βάλουμε και το πιστόλι στον κρόταφο Γκαρλαντ
https://www.documentonews.gr/article/to ... karamanli/

Λίγο σεβασμό δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#890451 Κάτι Τριαντόπουλους όμως τους προστατεύουν σαν 5χρονο από τον καυτό ήλιο, γιατί προφανώς είχε ξεράσει ότι πήγε με εντολή Κούλη και τα πέρασε όλα μια στρώση άσφαλτο. Έχει κάτι εκπτώσεις η sanitas σε κουβάδες, πάρε ένα γερό να σου κρατήσει περιμένοντας τη δικαιοσύνη να έρθει.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#890454 Δε θα δικαστεί ο Τριαντοπουλος;
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#890486 https://www.megatv.com/2025/05/17/kosta ... seis-tora/

Νίκο ποια η γνώμη σου;
Γιατί πρόσφατα που το συζητούσαμε ήσουν σίγουρος ότι δεν έχει δίπλωμα.

Θα μου πεις εδώ, ότι εμφάνισε βεβαίωση της σχολής του ότι είναι διπλωματούχος και όχι αυτούσιο το δίπλωμα του.
Όποτε ίσως τη μαϊμούδιασε και αυτή;
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Nikos! έγραψε:
Σχετικά με το πτυχίο του Λακαφώση, τι ακριβώς έχει απαντηθεί? Ακόμα δε το έχει καταθέσει (εκτός αν το έχασα) ενώ όλοι άλλοι έχουν αποδείξει τα επιστημονικά τους προσόντα. Γιατί σε αυτή τη χώρα δε πρέπει να ισχύει το "ό,τι δηλώσεις είσαι". Θα πρέπει να το αποδείξεις κιόλας.

Μια ερώτηση προς τους φίλους μηχανικούς. Μπορείς να εγγραφείς στο ΤΕΕ χωρίς τίτλο σπουδών? :shifty:

:s_dunno :s_dunno :s_dunno

Τέμπη: Ο Λακαφώσης παρουσίασε στη Γιάμαλη το πτυχίο του: "Δεν το είχα δείξει για λόγους αρχής"

"Δεν το παρουσίασα από την αρχή αρχικά για λόγους αρχής. Αυτό δεν το ζήτησε κάποιος που έχει λόγο να το ζητήσει. Αυτό είναι προσωπικό δεδομένο και σήμερα είναι δική μου επιλογή να το βγάλω. Έρχεται ένας δικηγόρος, ο οποίος είναι στην ίδια πλευρά με εμάς, με εγκαλεί πως δεν έχω πτυχίο. Επίσης επειδή δεν το έχω δείξει πουθενά αποκαλύπτονται και ο παρακρατικός μηχανισμός, ο οποίος έμαθε πολύ γρήγορα για το πτυχίο. Αφού εγώ δεν το έδωσα δημόσια, που το έμαθε;"

https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/ ... is-binteo/

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#890488 Τέλεια !

Τώρα μένει να το καταθέσει και στον εισαγγελέα που του το ζήτησε. :)

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Yugo_para_siempre έγραψε:Οπότε δικαίως ήσουν σίγουρος ή όχι;

Ότι είχες αμφιβολίες λογικό, στο είπα ήδη.

Νομίζω όταν ο εισαγγελέας ζητάει να καταθέσεις το τίτλο σπουδών σου και δε το κάνεις ενώ όλοι οι άλλοι το έκαναν νομίζω είναι φυσιολογικό να απορείς.

Τώρα βέβαια γιατί δε το έκανε ενώ το είχε (θέμα αρχής; Δηλαδή; Στο ζητάει η δικαιοσύνη κι εσύ επικαλείσαι θέμα αρχής;) και το έδωσε στη Γιαμαλη θα ήθελα να μάθω.

< >
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Nikos! έγραψε:
Yugo_para_siempre έγραψε:Οπότε δικαίως ήσουν σίγουρος ή όχι;

Ότι είχες αμφιβολίες λογικό, στο είπα ήδη.

Νομίζω όταν ο εισαγγελέας ζητάει να καταθέσεις το τίτλο σπουδών σου και δε το κάνεις ενώ όλοι οι άλλοι το έκαναν νομίζω είναι φυσιολογικό να απορείς.

Τώρα βέβαια γιατί δε το έκανε ενώ το είχε (θέμα αρχής; Δηλαδή; Στο ζητάει η δικαιοσύνη κι εσύ επικαλείσαι θέμα αρχής;) και το έδωσε στη Γιαμαλη θα ήθελα να μάθω.

< >

Το ότι δεν έμαθες πως ο Λακαφωσης κατέθεσε τον τίτλο του στον ανακριτή , δε σημαίνει ότι δεν έγινε. :iconcool:

Πιθανολογώ πως ο Λακαφωσης τρολαρει με σκοπό να εκθέσει κάποιους.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
EDDIE_147 έγραψε:Δε θα δικαστεί ο Τριαντοπουλος;

Ω, ναι σίγουρα. Αλλά να στα εξηγήσει ο καθ ύλην αρμόδιος που κατηγορεί την κυβέρνηση για καταστρατήγηση του Συντάγματος με την κίνηση να παρακαμφθεί η προκαταρκτική εξέταση.

Ερ. Η άλλη άποψη θεωρεί ότι έτσι διευκολύνεται και επιταχύνεται η παραπομπή του πολιτικού προσώπου στον φυσικό του δικαστή

Απ.(Ευάγ. Βενιζέλος) Ο αντίλογος που διατυπώνεται είναι ότι η καταστρατήγηση, δηλαδή η εκ του πλαγίου παραβίαση του Συντάγματος, γίνεται για "καλό σκοπό", για να επιταχυνθεί η παραπομπή στον "φυσικό" δικαστή, δηλαδή στον αρεοπαγίτη ανακριτή και το συμβούλιο του Ειδικού Δικαστηρίου και για να αποφευχθεί η άσκηση των δυνατοτήτων της αντιπολίτευσης στην επιτροπή διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης. Η προσέγγιση αυτή έχει αναμφίβολα επικοινωνιακά προσόντα, δεν είναι όμως νομικά ορθή. Ακούγεται ως εύλογη από όσους θέλουν οι υπουργοί να κρίνονται όπως και οι πολίτες απευθείας από τη Δικαιοσύνη και μάλιστα από τα κοινά ποινικά δικαστήριο και όχι το 13μελές Ειδικό Δικαστήριο, χωρίς καν προδικασία στη Βουλή.

Με τη συγκεκριμένη όμως μεθόδευση θα ασκηθεί τυπική δίωξη μόνο για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος χωρίς κίνδυνο επέκτασης σε άλλα βαρύτερα αδικήματα και σε άλλα πολιτικά πρόσωπα και προσδοκία της κυβέρνησης είναι πλέον η απαλλαγή του κ. Τριαντόπουλου με βούλευμα. Και όλα αυτά για ένα παράπλευρο θέμα και όχι για τον θάνατο των 57 θυμάτων των Τεμπών. Αλλωστε αν η πλειοψηφία ήθελε να επιληφθεί αμέσως δικαστικό και όχι κοινοβουλευτικό όργανο, μπορούσε να συγκροτήσει το τριμελές γνωμοδοτικό συμβούλιο εισαγγελέων που προβλέπεται στο άρθρο 5 παράγραφος 2 του νόμου 3126/2003, το οποίο επιλαμβάνεται πριν η Ολομέλεια της Βουλής αποφασίσει τη συγκρότηση κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης που εδώ συγκροτήθηκε, αλλά τώρα θεωρείται ενοχλητική".

source
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#890512 Εκεί ξεπεσες Γκαρλαντ;
Να κουοταρεις ΜΠΕΝΙ που θα πρεπε να είναι φυλακή για σκάνδαλο Νοβαρτεις;
:s_rofl

Και άλλος αρμόδιος λέει ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση καλώς πήγε κατευθείαν για δίκη.

https://www.protothema.gr/politics/arti ... ikaiosuni/

Ο φίλος εδώ λέει ότι η διαδικασία θα γινόταν κουρέλι από τους συμμετέχοντες.
Οι οποίοι ως τώρα έχουν δώσει δείγματα γραφής για τη σοβαρότητα με την οποία διαχειριζονται την υπόθεση Τέμπη. Νοτ.

ΥΓ: αν θες πάντως να ανατρέξουμε σε όσα έχουν πει ΜΠΕΝΙ και Κοντονης για νομικες ευθυνες προηγούμενης κυβέρνησης θα πρέπει να ανοίξουμε τοπικό.
Αν δώσει το οκ Πανικας είμαι μέσα.
Οι λυγκες είναι έτοιμοι.
:iconcool: