EDDIE_147 έγραψε:Γκαρλαντ διακρίνω μια άρνηση της πραγματικότητας.
Δεν το συνηθίζεις. Νοτ.
Γιατί; Σου έκατσαν βαριά οι Causal factors;
Κουράγιο
EDDIE_147 έγραψε:Γκαρλαντ διακρίνω μια άρνηση της πραγματικότητας.
Δεν το συνηθίζεις. Νοτ.
Τέμπη: Μήνυση Χούπα κατά Καραμανλή - "Ο πρωθυπουργός να οδηγήσει τον δολοφόνο του παιδιού μου στο εδώλιο"
Nikos! έγραψε:
Σχετικά με το πτυχίο του Λακαφώση, τι ακριβώς έχει απαντηθεί? Ακόμα δε το έχει καταθέσει (εκτός αν το έχασα) ενώ όλοι άλλοι έχουν αποδείξει τα επιστημονικά τους προσόντα. Γιατί σε αυτή τη χώρα δε πρέπει να ισχύει το "ό,τι δηλώσεις είσαι". Θα πρέπει να το αποδείξεις κιόλας.
Μια ερώτηση προς τους φίλους μηχανικούς. Μπορείς να εγγραφείς στο ΤΕΕ χωρίς τίτλο σπουδών?
"Δεν το παρουσίασα από την αρχή αρχικά για λόγους αρχής. Αυτό δεν το ζήτησε κάποιος που έχει λόγο να το ζητήσει. Αυτό είναι προσωπικό δεδομένο και σήμερα είναι δική μου επιλογή να το βγάλω. Έρχεται ένας δικηγόρος, ο οποίος είναι στην ίδια πλευρά με εμάς, με εγκαλεί πως δεν έχω πτυχίο. Επίσης επειδή δεν το έχω δείξει πουθενά αποκαλύπτονται και ο παρακρατικός μηχανισμός, ο οποίος έμαθε πολύ γρήγορα για το πτυχίο. Αφού εγώ δεν το έδωσα δημόσια, που το έμαθε;"
Yugo_para_siempre έγραψε:Οπότε δικαίως ήσουν σίγουρος ή όχι;
Ότι είχες αμφιβολίες λογικό, στο είπα ήδη.
Nikos! έγραψε:Yugo_para_siempre έγραψε:Οπότε δικαίως ήσουν σίγουρος ή όχι;
Ότι είχες αμφιβολίες λογικό, στο είπα ήδη.
Νομίζω όταν ο εισαγγελέας ζητάει να καταθέσεις το τίτλο σπουδών σου και δε το κάνεις ενώ όλοι οι άλλοι το έκαναν νομίζω είναι φυσιολογικό να απορείς.
Τώρα βέβαια γιατί δε το έκανε ενώ το είχε (θέμα αρχής; Δηλαδή; Στο ζητάει η δικαιοσύνη κι εσύ επικαλείσαι θέμα αρχής;) και το έδωσε στη Γιαμαλη θα ήθελα να μάθω.
< >
EDDIE_147 έγραψε:Δε θα δικαστεί ο Τριαντοπουλος;
Ερ. Η άλλη άποψη θεωρεί ότι έτσι διευκολύνεται και επιταχύνεται η παραπομπή του πολιτικού προσώπου στον φυσικό του δικαστή
Απ.(Ευάγ. Βενιζέλος) Ο αντίλογος που διατυπώνεται είναι ότι η καταστρατήγηση, δηλαδή η εκ του πλαγίου παραβίαση του Συντάγματος, γίνεται για "καλό σκοπό", για να επιταχυνθεί η παραπομπή στον "φυσικό" δικαστή, δηλαδή στον αρεοπαγίτη ανακριτή και το συμβούλιο του Ειδικού Δικαστηρίου και για να αποφευχθεί η άσκηση των δυνατοτήτων της αντιπολίτευσης στην επιτροπή διενέργειας προκαταρκτικής εξέτασης. Η προσέγγιση αυτή έχει αναμφίβολα επικοινωνιακά προσόντα, δεν είναι όμως νομικά ορθή. Ακούγεται ως εύλογη από όσους θέλουν οι υπουργοί να κρίνονται όπως και οι πολίτες απευθείας από τη Δικαιοσύνη και μάλιστα από τα κοινά ποινικά δικαστήριο και όχι το 13μελές Ειδικό Δικαστήριο, χωρίς καν προδικασία στη Βουλή.
Με τη συγκεκριμένη όμως μεθόδευση θα ασκηθεί τυπική δίωξη μόνο για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος χωρίς κίνδυνο επέκτασης σε άλλα βαρύτερα αδικήματα και σε άλλα πολιτικά πρόσωπα και προσδοκία της κυβέρνησης είναι πλέον η απαλλαγή του κ. Τριαντόπουλου με βούλευμα. Και όλα αυτά για ένα παράπλευρο θέμα και όχι για τον θάνατο των 57 θυμάτων των Τεμπών. Αλλωστε αν η πλειοψηφία ήθελε να επιληφθεί αμέσως δικαστικό και όχι κοινοβουλευτικό όργανο, μπορούσε να συγκροτήσει το τριμελές γνωμοδοτικό συμβούλιο εισαγγελέων που προβλέπεται στο άρθρο 5 παράγραφος 2 του νόμου 3126/2003, το οποίο επιλαμβάνεται πριν η Ολομέλεια της Βουλής αποφασίσει τη συγκρότηση κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης που εδώ συγκροτήθηκε, αλλά τώρα θεωρείται ενοχλητική".
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]