Giuseppe Busso έγραψε:-1.6 hp τροχό λόγω στίκερ.
Δοκίμασε με 44 και δες τα logs.
Το είχα δοκιμάσει και δεν είχε είπε πάει πολύ καλά. Γύριζα πολύ αργά χαχα
< >
Giuseppe Busso έγραψε:-1.6 hp τροχό λόγω στίκερ.
Δοκίμασε με 44 και δες τα logs.
BARHonda έγραψε:Νίκο έχεις κουβέρτες για τα ελαστικά?
Nikos! έγραψε:BARHonda έγραψε:Νίκο έχεις κουβέρτες για τα ελαστικά?
Κουβέρτες γενικά δεν υπάρχουν ούτε στο παγκόσμιο έξω. Δεν επιτρέπονται.
< >
BARHonda έγραψε:Nikos! έγραψε:BARHonda έγραψε:Νίκο έχεις κουβέρτες για τα ελαστικά?
Κουβέρτες γενικά δεν υπάρχουν ούτε στο παγκόσμιο έξω. Δεν επιτρέπονται.
< >
Δεν το γνώριζα αυτό
Nikos! έγραψε:...Κοιτάμε και τηλεμετρίαΤηλεμετρία το λένε όταν υπάρχει επικοινωνία αυτοκινήτου με τα πιτς και οι μηχανικοί βλέπουν τι κάνεις σε πραγματικό χρόνο. Συνθετικό τηλε- για να δείξει το εξ'αποστάσεως πράμα. Όταν απλά βλέπεις την καταγραφή μετά δεν θα πρέπει να λέεγεται τηλεμετρία...
sknipper έγραψε:Nikos! έγραψε:...Κοιτάμε και τηλεμετρίαΤηλεμετρία το λένε όταν υπάρχει επικοινωνία αυτοκινήτου με τα πιτς και οι μηχανικοί βλέπουν τι κάνεις σε πραγματικό χρόνο. Συνθετικό τηλε- για να δείξει το εξ'αποστάσεως πράμα. Όταν απλά βλέπεις την καταγραφή μετά δεν θα πρέπει να λέεγεται τηλεμετρία...
A-Viper7 έγραψε:Τηλεμετρία είναι οταν τα δεδομένα μεταδίδονται ασυρματα σε πραγματικό χρόνο σε ένα computer στο γκαράζ. Οτιδήποτε άλλο είναι data logging.
sknipper έγραψε:Όπως τα λέει, collecting and transmitting real-time data from the kart to a remote location. Όχι τα σώζει και τα μελετάς μετά, το real time αναφέρεται στο transmitting όχι στη συλλογή, αυτή αναγκαστικά δεν μπορεί να γίνει δια μέντιουμ κατόπιν εορτής.
) sknipper έγραψε:Εσύ εκεί, το παίζεις κουφός και επιμένεις..... Η λέξη είναι ελληνική και σημαίνει άλλο, σου λέω εγώ, σου το λέει άλλος. Ε, ό,τι πεις, δεν αλλάζει κάτι και δεν αξίζει να μαλώσουμε κιόλας.
Πιο πολύ θέλω να μου πεις τι είδες, είμαι πολύ αριθμολάγνος, μου αρέσουν όλα αυτά τα κόλπα, να μελετάς επιδόσεις, χρόνους σε κάθε σημείο κλπ. Σύγκριση πού πλεονεκτεί ο ένας και πού ο άλλος, πως να βελτιωθείς και άλλα τέτοια. Πές μας.

https://i.ibb.co/67c5PvjZ/e078736b6ef[…]
Μην τα μπερδεύετε με αεροπλάνα. Αν δεν κουβαλάνε κ[…]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]