Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#88541 Πρωτη επαφη με το g2 και παει σφαιρα. Θα δειξει. Απο το samsung galaxy mini ανωτερο σιγουρα.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#88562 Ειχες αμφιβολιες δλδ
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#88564 Οχι. Την μπαταρια φοβαμαι λιγο. Σε ολα καλυτερο.
Άβαταρ μέλους
By Lippi
socratesn έγραψε:
Lippi έγραψε:Εχετε καμία πρόταση για ακουστικά in-ear μέχρι 30ε?

Eψαχνα το ιδιο με ιδιο budget και δε βρηκα κατι ιδιαιτερο.Τελικα πηρα ξανα τα Quadbeats 2 της LG.Δεν μπερδευονται ευκολα λογω του καλωδιου που εχει ,εχουν πολυ καλη εφαρμογη και ηχητικα μ αρεσουν πολυ.Μονο με το μπασο δε τα πανε τοσο καλα ,αλλα για ομιλια και μουσικη ειναι πανω απ το μεσο ορο πιστευω (και βγαινουν αρκετα κατω απ το budget σου)

Ευχαριστώ. Θα το κοιτάξω.
Έχω το Μ7 και μου ειπαν να προσέξω τη συμβατότητα και Μήπως να βρω της htc. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο. Το έχω δοκιμάσει με ακουστικά iPhone, bbery και δουλεύει μια χαρά. Λέτε να έχω πρόβλημα με τα LG;
Α και κάτι άλλο. Στα quadbeats τα +/- δουλεύουν σε άλλα τηλεφωνα εκτός lg;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#88640 Ρε παιδιά πως γίνεται μετά την αναβάθμιση σε lollipop το LG PC Suite να κάνει backup μόνο επαφές, μηνύματα, ημερολόγιο? :dizzy:

Πιο πριν έκανε κανονικά τα πάντα...φώτο, μουσική, ρυθμίσεις κτλ.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#88658 Stefan γιατι ασχολεισαι με διαφορα malware?
Άβαταρ μέλους
By corsair
mirage έγραψε:Stefan γιατι ασχολεισαι με διαφορα malware?

λογικα θα ειναι ενας ακομα απο την κλειστη κάστα αυτών που δεν συγχρονίζουν με την Google... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
F&G έγραψε:Οχι. Την μπαταρια φοβαμαι λιγο. Σε ολα καλυτερο.

από τις καλύτερες μπαταρίες της αγοράς σου πρότεινα, για ποιον με πέρασες; :x

το μόνο πρόβλημα που μπορεί να έχει αυτή η συσκευή είναι να κιτρινίζει η οθόνη, αλλά σε καλύπτει χωρίς πολλά πολλά η αντιπροσωπεία
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#88714 Το lollipop γ@μιέται ασύστολα σε Note 3. Δεν ανοίγει αρκετές εφαρμογές. Κάποιες βασικές, κάποιες όχι και τόσο.
Βάζω τα ακουστικά και δεν γυρνάει στο μενού, βάζω την εφαρμογή του Mega και δεν μπορώ να δω "δικαίωση" :rant:
Δεν ανοίγει doc!!!!
Επανεγκατέστησα όσες εφαρμογές μου κολλάνε, αλλά τίποτα.
Καμιά ιδέα;
Άβαταρ μέλους
By sknipper
JasonLouk έγραψε:Δεν τα είχες τα μαμά quadbeats απο το g2 σου?
Εγω επειδή δεν αντέχω τα in ear πήρα απο πλαίσιο αυτα
http://tesco.scene7.com/is/image/tesco/ ... 493&ht=538
Εγώ τα in ear τα αντέχω, αυτά δεν με αντέχουν και πέφτουν από τα αυτιά μου όποια άκρη και να διαλέξω.
Οπότε πήρα κι εγώ τα ίδια που δείχνεις και τα έχω για να ακούω όταν τρέχω. Δεν δείχνουν τόσο όμορφα και καλοφτιαγμένα όσο στις φωτό αλλά τη δουλειά τους την κάνουν πολύ καλά. Όμως δεν θα τα ξαναπάρω γιατί μου λείπει το κουμπάκι για ένταση και αλλαγή τραγουδιού.

Σημειωτέον ότι κάποια τηλέφωνα κάποια στιγμή αντιστρέψαν τις επαφές οπότε τα ακουστικά με χειριστήριο μπορεί να μην λειτουργεί κανονικά αν δεν είναι το κατάλληλο. Για αυτό και παρουσιάζονται ασυμβατότητες σε μερικές περιπτώσεις.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
corsair έγραψε:

λογικα θα ειναι ενας ακομα απο την κλειστη κάστα αυτών που δεν συγχρονίζουν με την Google... :shifty:

Φυσικά και συγχρονίζω με τη μαμά google. :rtfm: In fact μπορεί να έχουν δει και περισσότερα από αυτά που έπρεπε εκεί στον Σαν Φρανσίσκο, που σκατά είναι η έδρα τους... :tomato:

Για δώσε εναλλακτικές καλού backup, χωρίς root και ιστορίες γιατί βαριέμαι πολύ να ασχοληθώ.
Άβαταρ μέλους
By corsair
Deleted User 1 έγραψε:
corsair έγραψε:

Φυσικά και συγχρονίζω με τη μαμά google. :rtfm: In fact μπορεί να έχουν δει και περισσότερα από αυτά που έπρεπε εκεί στον Σαν Φρανσίσκο, που σκατά είναι η έδρα τους... :tomato:

Για δώσε εναλλακτικές καλού backup, χωρίς root και ιστορίες γιατί βαριέμαι πολύ να ασχοληθώ.

τι αλλο backup ρε? Δεν ειπες οτι συγχρονιζεις με Google? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#88732 Θέλω πλήρες backup να έχω. Η google συγχρονίζει επαφές, ημερολόγιο, κωδικούς wifi και κάτι ρυθμίσεις. Θέλω και μουσική και φώτο και βίντεο.

Εκτός κι αν μιλάς για ανέβασμα σε cloud όλων αυτών που αυτό όντως δεν το κάνω μιας και λήξανε τα 50GB μου στο dropbox.
Άβαταρ μέλους
By corsair
Deleted User 1 έγραψε:Θέλω πλήρες backup να έχω. Η google συγχρονίζει επαφές, ημερολόγιο, κωδικούς wifi και κάτι ρυθμίσεις. Θέλω και μουσική και φώτο και βίντεο.

Εκτός κι αν μιλάς για ανέβασμα σε cloud όλων αυτών που αυτό όντως δεν το κάνω μιας και λήξανε τα 50GB μου στο dropbox.

Θες προγραμμα ειδικο για να σου αντιγραφει 2 φακελους στο PC? Ελα συνηλθε... εισαι overkill... Επίσης τι ειναι το κινητο και θες να τα κρατάς ολα εκει?

Οσον αφορά παντως τις φωτος... δεκτό οτι δεν εχεις dropbox... έχεις ομως onedrive το οποιο κάνει την ιδια δουλεια και δίνει 100GB++ Επίσης υπάρχει και το Google drive. Βεβαια πάντα εχεις την επιλογή να πας να "αγοράσεις" σε ενα media markt λιγο dropbox για καμια διετία.

Μην κανεις τα απλά πολυπλοκα...