- 05 Φεβ 2025, 20:52
ripper έγραψε:Όπως έχω πει πολλές φορές, το βασικό πρόβλημα στην όλη υπερκουραστικη συλλογιστική είναι η πεποίθηση ότι οι οδηγοί δεν είναι άνθρωποι, είναι κάποιου είδους ρομπότ που η απόδοση τους είναι ίδια καθόλη την διάρκεια της καριέρας τους.
Η αποδοση ενος οδηγου εχει ελαχιστες διακυμανσεις. Προσωπικα εδω και καμια 40αρια χρονια που παρακολουθω Φ1, η μονη φορα που επεσα απο τα συννεφα ηταν με το γελαστο παιδι το Ρικ που κατερρευσε σε τετοιο βαθμο. Ολοι οι αλλοι με πολυ μικρα απς εντ νταουνς απεδιδαν/αποδιδουν στο επιπεδο που τους εχω καταταξει στο μυαλο μου.
ripper έγραψε:Παράδειγμα ο Vettel παίρνει 4 πρωταθλήματα αλλά χάνει από τον Ricciardo - - > πανάχρηστος, τα πήρε μόνο χάρη στο αυτοκίνητο. Λες και πήγε εκεί με κλήρωση και του έπεσε ο πρώτος λαχνός.
Αν μιλας για μενα, ελεγα οτι ο Φεττελ δεν ειναι κατι σπουδαιο πριν μαζεψει 4 κατσαρολια. Σε περιπτωση που δε με πιστευεις θα σου θυμισω οτι παλιοτερα που με ειχε προκαλεσει εκλεκτο μελος του πετρολχεντζ να αποδειξω απο ποτε το ελεγα, ειχα παραθεσει ποστακι απο αλλο φορουμ του 2010-2011 αν θυμαμαι καλα.
ripper έγραψε:Οπότε αν ο Λούης χάσει από τον x, ακυρώνονται τα πρωταθλήματά του, ήταν ένας καλούτσικος τυχερός.
Αυτο με την "ακυρωση" παιζει να το εχεις πει κανενα τρισεκατομμυριο φορες ρε συ Ριππερ. Κανενας δεν ακυρωσε τα πρωταθληματα του Λουη και προσωπικα δε μου λεει ΤΙΠΟΤΑ αν ειχε παρει το 8ο το καλο ή αν ειχε μεινει στα 2 κατσαρολια. Για μενα παραμενει στα ματια μου ο ιδιος ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ οδηγος αλλα οχι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ (οπως ειναι στα δικα σου τα ματια για παραδειγμα). Αλλα οποιος τολμησει να πει οτι διαφωνει με τη γονιδιακη υπεροχη του Λουη, γινεται αυτοματα ενας γραφικος και του την πεφτει ολο το φορουμ. Η τυχη που ανεφερες εχει να κανει με το ποσα πολλα χρονια ειχε διαστημοπλοιο και με το μετριο Μποττας που ειχε σαν μονο πιθανο αντιπαλο αυτα τα χρονια. Τα μονοθεσια αλλαζουνε, αλλα το χερι του παραμενει το ιδιο, σταθερη αξια.
ripper έγραψε:Αν κάποιο δεδομένο δεν ταιριάζει (πχ Hamilton - Alonso, Ricciardo - Verstappen) βρίσκουμε μια δικαιολογία και όλα καλά.
Για Χαμιλτον-Αλονσο τα εχω πει πολλες φορες αλλα παρε αλλη μια φορα την αποψη μου (ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ). Ο Ναντο επαθε ενα αρχικο πατατρακ με το ποσο καλος ηταν ο νεοπας Λουης, επαθε ενα μεγαλο πατατρακ απο την αλλαγη στα Μπριτζεστοουν (τα Μισελεν ηταν ΤΑΜΑΜ για το οδηγικο του στυλ και εχασε το μπουσουλα μεχρι να προσαρμοστει) κι επισης εφαγε τεραστιο πολεμο απο ολη την ομαδα (ο ιδιος ο Ντεννις δηλωνε οτι ο αντιπαλος μας δεν ειναι η Φερραρι αλλα ο Αλονσο). Με αυτα και με εκεινα, μαζεψε τους ιδιους ακριβως ποντους με το Λουη (ο οποιος μπαιδεγουει παιζει να μην εχει κανει καλυτερη χρονια απο εκεινη την πρωτη του).
Για την κοντρα Μαξ/Ρικ τι να λεμε... Ο Αυστραλος ηταν ηδη στα ντουζενια του και ο Μαξ ηταν ενα παιδακι οταν πρωτοβρεθηκαν σαν ομοσταβλοι κι ανεβαινε σε καθε αγωνα. Ηταν φανερο απο τοτε ποιος ειναι ο καλυτερος και τα προσεχη χρονια απλα μπηκε η σφραγιδα σε αυτο που καποιοι βλεπαμε απο την αρχη της συνυπαρξης τους.
ripper έγραψε:Φυσικά όλοι όσοι δεν συμφωνείτε με την άποψη μας είστε ΆΣΧΕΤΟΙ με ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ και δεν έχετε χαμπάρι από φόρμουλα.
Αμοιβαια τα αισθηματα μωρο μου!!! Ετσι ακριβως αισθανθηκα οταν γραφτηκα εδω και ειπα οτι υποστηριζω Αλονσο. Πεσανε να με φανε (κυριολεκτικα) 200 νοματαιοι και δε σταματησαν να μου λενε το ποσο ασχετος ειμαι που διαλεξα το λαθος αλογο.
Παρομοια αντιδραση οταν τολμησα να πω οτι θεωρω καλο αλλα λιγο το Φεττελ.
Και μια μεριδα απο τα ιδια οταν ειπα οτι υποστηριζω Μαξ, πριν καν παρει τη φορα που ειδαμε στη συνεχεια με τις νικες και τα κατσαρολια.
ripper έγραψε:Βασικό στοιχείο σε όλα τα παραπάνω, τα οποία επαναλαμβάνονται αέναα μέχρι τελικής πτώσης, είναι ο ήρεμος διάλογος, χωρίς προσβολές και υπερβολές.
Ιτ τεηκς του του τανγκο