Forum για τη Formula 1
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Yugo_para_siempre έγραψε:Σαν δίδυμο είναι το καλύτερο...
Συμφωνώ κι εγώ αλλά για να δούμε πως θα τα πάνε. Εννοώ και με το τί αυτοκίνητο θα έχουν σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά κυρίως μεταξύ τους. :twisted:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
sknipper έγραψε:
Yugo_para_siempre έγραψε:Σαν δίδυμο είναι το καλύτερο...
Συμφωνώ κι εγώ αλλά για να δούμε πως θα τα πάνε. Εννοώ και με το τί αυτοκίνητο θα έχουν σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά κυρίως μεταξύ τους. :twisted:

Εδω φιλε θα διαφωνησω. Προσωπικα λιγο με νοιαζει το τι αμαξι θα εχουν!

Ειτε το συγκεκριμενο διδυμο τερματισει 1-2 στο πρωταθλημα ειτε εχουν κανενα χρεπι και τερματισουν 9-10, παλι πιστευω οτι συνολικα οι Λουης/Σαρλς ειναι το καλυτερο διδυμο της χρονιας.

Οσο για το βολεμα (πειτε το και ραψιμο :s_tongue ) του μονοθεσια στα μετρα ενος οδηγου, δεν ειμαι καθολου φιλος των συγκεκριμενων θεωριων. Αν ενα μονοθεσιο ειναι ικανο να βγαλει "ταδε χρονο" οριζεται αποκλειστικα στα θεμελιωδη χαρακτηριστικα του και τους νομους της Φυσικης. Απο εκει και περα οφειλει ενας οδηγος να βρει πως πρεπει να το οδηγησει ωστε να πιασει το 100% του χρονου του εκαστοτε μονοθεσιου.

Μπαιδεγουι κατι που ενδεχεται να εχω ξαναπει... Ολοι οι γνωστοι χεραδες οδηγοι εχουν πει κατα καιρους το ιδιο πραγμα, οτι με νοιαζει να εχει μονο μουτρα το αμαξι και τον κωλο τον κανω ζαφτι εγω για να βγει ο χρονος. Αν θυμαμαι καλα εκτος απο κατι Μαξ, Λαντο, Λεκλερκ και αλλους, το ιδιο ειπε κι ο Αλμπον. Ο οποιος Αλμπον οταν ηταν ομοσταβλος με το Μαξ, γκρινιαζε οτι ο Μαξ το παραθελει κοφτερο το τιμονι και δεν του αρεσει πολυ τουτουνου. Οποτε τι λεει παιδες? Μου αρεσει να εχω μουτρα και ετσι κατεβαζω χρονο, αλλα μεχρι ΤΟΣΑ ΜΟΥΤΡΑ (οσα μπορω να ελεγξω)? Οχι πως εχει ο Μαξ αναγκη τη συγκεκριμενη παπαργια που ειπα για να ανεβει λεβελ, αλλα για να καταληξω απο εκει που αρχισα, αν ξερεις πως το μονοθεσιο εχει χρονο, κοψε το λαιμο σου και οδηγα το οπως πρεπει. ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΟΥ :rtfm:

Και επειδη εκει ΞΑΝΑπαει η κουβεντα, καταληγουμε στην ξεζουμισιολογια, τη μητερα των μαχων, τη μαχη που ΟΛΟΙ οι οδηγοι λενε οτι ειναι η σημαντικοτερη καθε χρονο, τη μαχη αναμεσα σε ομοσταβλους, με το ΙΔΙΟ μονοθεσιο. Δηλαδη το μονο πραγματικο κριτηριο για το χερι του καθενος :s_yes
Άβαταρ μέλους
By vengas

αυτο με το ban στο Μονακό και το ατύχημα με τον κριτή δεν το ήξερα :s_omg
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
REALZEUS έγραψε:
George_Prix έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Επειδή ο Lewis είναι διάσημος πολυεκατομμυριούχος, δεν σημαίνει ότι δεν θα κριτικάρουμε τις αποκοτιές του. Όταν πήγε στο Μαρανέλλο πάντως, πήγε ΚΥΡΙΟΣ. Οι Ιταλοί δεν τα σηκώνουν αυτά... θα πέσει φατούρος (λέξη που μόνον οι πάνω των 45 θα καταλάβουν...)!!!

Προσωπικα θα με απογοητευσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ο Λουης αν αλλαξει τις ενδυματολογικες του επιλογες, επειδη αλλαξε ομαδα.

Ειμαι σιγουρος οτι θα γραψει στα @@ του τη Φερραρι και τους οπαδους της και θα κανει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ. Οπως οφειλει να κανει ο καθε ανθρωπος που σεβεται τον εαυτο του τη σημερον ημεραν. Αυτο μας ελειψε να αλλαξει τα γουστα του για να ευχαριστησει εσενα, εμενα ή τον καθε αλλον που εχει την απαιτηση να ντυνονται/φερονται οι υπολοιποι συμφωνα με τα δικα του βιτσια.

Σε οποιον αρεσουμε, για τους αλλους δε θα μπορεσουμε :s_wink

Στα παπάκια μου βασικά για το τι φοράει ο υπάλληλος εκτός ωραρίου. Αρκεί να φέρνει τα αποτελέσματα όταν φοράει την Στολή!!! :rtfm:

Αυτο ειναι το ζητουμενο, οποτε απολυτα σεβαστη η συγκεκριμενη προσεγγιση :s_howdy

Εγω απαντησα στο προηουμενο που ειπες οτι "Οι Ιταλοι δεν τα σηκωνουν αυτα" με το προφανες "στα παπακια μας (και του Λουη) τι σηκωνουν οι Ιταλοι ή ο καθενας απο εμας οσον αφορα τις προσωπικες του επιλογες" :s_wink
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Sijune21 έγραψε:
REALZEUS έγραψε:
Προτιμάμε τον 17ο Τίτλο Κατασκευαστών FERRARI!!! Στο topic της Ferrari είστε, όχι των υπαλλήλων της, αν δεν το πήρατε χαμπάρι...

Και του οδηγού καλό είναι... :dizzy:

Χωρίς των Κατασκευαστών ΟΧΙ! Αποτυχία να πάρει ο υπάλληλος τον τίτλο του MVP και όχι η ΟΜΑΔΑ το Πρωτάθλημα της.

Πραγματικά ρε παιδιά, αν τρέχανε με τα πόδια θα βλέπατε Leclerc vs Verstappen? Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα τα αυτοκίνητα μου αρέσουν, petrolheads λέγεται άλλωστε το forum. Για τα αυτοκίνητα λοιπόν παρακολουθώ τους αγώνες και τα αυτοκίνητα (και τις ομάδες που τα φτιάχνουν) υποστηρίζω. Αλλιώς θα έβλεπα στίβο. Έτσι βασικά είναι όλοι οι σωστοί φίλαθλοι. Έχετε δει να λέει κάποιος «εγώ είμαι Γκάλης/Σαραβάκος και υποστηρίζω την ομάδα που θα παίζει ο έρωτάς μου»; :dizzy: Ντάξει. μονον ο Γκεάκος... :roll: Άρης ήμασταν τότε, όχι Γκάλης και μάλιστα ο νονός μου ήταν στέλεχος τότε του Αυτοκράτορα Άρεως, και έτσι είχα εισιτήριο μπροστά πάντα. Έτσι, εδώ και σχεδόν 40 χρόνια Ferrari είμαι, όχι Prost, Mansell, Berger, Alesi, Schumacher, Alonso (άλλος βλαμμένος κι αυτός), Vettel, Leclerc και τώρα Hamilton. Υπάλληλοι πέρασαν πολλοί, ομάδα όμως είναι μόνο μία!!! :rtfm: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
REALZEUS έγραψε:Έχετε δει να λέει κάποιος «εγώ είμαι Γκάλης/Σαραβάκος και υποστηρίζω την ομάδα που θα παίζει ο έρωτάς μου»;

παρών !!
Δε δίνω δεκάρα για τη red
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#881893 Από σένα ειδικά, το περίμενα... :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
REALZEUS έγραψε:Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα τα αυτοκίνητα μου αρέσουν

Δεν κανω το ιδιο λαθος με σενα, δηλαδη να προσπαθω να αποδειξω με λογια τι ειναι το σωστο να υποστηριζει καποιος, οδηγο ή ομαδα. Απλα θα εξηγησω τι αρεσει σε μενα, μπας και καταλαβεις οτι δε σκεφτομαστε ολοι με τον ιδιο τροπο!

Εμενα λοιπον μου αρεσει να οδηγαω οριακα τα αμαξια. Αν μου λεγανε οτι θα τρεχω σε αγωνες με διαστημοπλοια και θα βγαινω τελευταιος ή θα τρεχω σε αγωνες με χρεπια και θα κερδιζω ολα τα υπολοιπα κουλαδια, ας οδηγουσα μια ζωη χρεπια και να μην εσωνα να πιασω στα χερια μου διαστημοπλοιο.

Ομοιως στους αγωνες ποσως με ενδιαφερει ποιο γκρουπ 100 ανθρωπων καταφερε λογω ταλεντου, λογω χρηματος ή εστω λογω ευνοιας απο το παρασκηνιο (πχ γνωσης των επερχομενων αλλαγων πριν τους αλλους) να φτιαξει το καλυτερο μονοθεσιο. Δε με ενδιαφερει καν το αν κριθηκε η νικη ή ο τιτλος απο αδικες αποφασεις των κριτων. Το μονο που με νοιαζει ειναι ποιος οδηγος ηταν ο ταχυτερος απο τους υπολοιπους :s_yes

REALZEUS έγραψε:Alonso (άλλος βλαμμένος κι αυτός)...

Σε αυτον τον "βλαμμενο" παντως, σα Φερραρικος θα επρεπε να αναβεις μια λαμπαδα ισα με το μποι του (νταξ, δε θα ξοδευοσουνα κιολας :shifty: ), τουλαχιστον για τα 5 χρονια που σας εκανε τη χαρη να οδηγει τα χρεπια που του εδινε η ομαδα σου. Τοτε που μαζευοντας 2πλασιους ( :omg: ) και 3πλασιους ( :omg: ) ποντους απο κατι Κιμι/Μασα καταφερνε να χτυπαει νικες (παραλιγο τιτλους) και να κραταει σουζα το ψωφαλογο του Μαρανελο :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
REALZEUS έγραψε:Από σένα ειδικά, το περίμενα... :lipsealed:

Φαντάσου δεν έχω αγοράσει ποτέ έστω κι ένα κουτάκι με φτερά. έτσι έστω από περιέργεια .
Κι όταν ο θεός πάει στην Aston Martin . πάλι με το θεό θα είμαι κι ας είναι κάθαρμα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
George_Prix έγραψε:Το μονο που με νοιαζει ειναι ποιος οδηγος ηταν ο ταχυτερος απο τους υπολοιπους

Άρα δεν καταλαβαίνεις ότι είναι MOTORsport, δηλαδή αγώνας μηχανών. Νομίζεις ότι είναι ατομικό άθλημα, όπως τα 100 μέτρα στον στίβο. :whistlink:

mousatos έγραψε:Κι όταν ο θεός πάει στην Aston Martin

Ο θεός πήγε ήδη εκεί. Adrian Newey λέγεται.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#881908 Άρα οι Aston Martin θα κερδάνε τώρα με τον Λάνς . Μπουά χα χα .
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#881909 Κέρδιζαν τόσα χρόνια με τον Λολόνσο!!! Ρε σκέψου λίγο πριν μιλήσεις...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#881911 Δεν είχαν τον θεό σου τότε.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
REALZEUS έγραψε:Άρα δεν καταλαβαίνεις ότι είναι MOTORsport, δηλαδή αγώνας μηχανών. Νομίζεις ότι είναι ατομικό άθλημα, όπως τα 100 μέτρα στον στίβο. :whistlink:

Και καταληγουμε σε αυτο το ομαδικο αθλημα, ενα ατομο να πληρωνεται οσο πληρωνονται συνολικα ολοι οι υπολοιποι υπαλληλοι της ομαδας μαζι :whistlink:

Με λιγα λογια, ολοι τους ειναι υπαλληλοι τουτουνου με τις ΧΕΡΟΥΚΛΕΣ :s_yes
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#881926 Παλι τα ιδια ο Διας.

Βεβαια αν υποστηριζε Λοτους τωρα θα χε μεινει χωρις ομαδα. :ninja:

Οι ομαδες μπορει να εχουν καλες και κακες περιοδους.
Οι πραγματικα κορυφαιοι οδηγοι ειναι παντα εκει ψηλα και ας οδηγουν Μιναρντι.