Yugo_para_siempre έγραψε:Σαν δίδυμο είναι το καλύτερο...Συμφωνώ κι εγώ αλλά για να δούμε πως θα τα πάνε. Εννοώ και με το τί αυτοκίνητο θα έχουν σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά κυρίως μεταξύ τους.
Yugo_para_siempre έγραψε:Σαν δίδυμο είναι το καλύτερο...Συμφωνώ κι εγώ αλλά για να δούμε πως θα τα πάνε. Εννοώ και με το τί αυτοκίνητο θα έχουν σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά κυρίως μεταξύ τους.
sknipper έγραψε:Yugo_para_siempre έγραψε:Σαν δίδυμο είναι το καλύτερο...Συμφωνώ κι εγώ αλλά για να δούμε πως θα τα πάνε. Εννοώ και με το τί αυτοκίνητο θα έχουν σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά κυρίως μεταξύ τους.
) του μονοθεσια στα μετρα ενος οδηγου, δεν ειμαι καθολου φιλος των συγκεκριμενων θεωριων. Αν ενα μονοθεσιο ειναι ικανο να βγαλει "ταδε χρονο" οριζεται αποκλειστικα στα θεμελιωδη χαρακτηριστικα του και τους νομους της Φυσικης. Απο εκει και περα οφειλει ενας οδηγος να βρει πως πρεπει να το οδηγησει ωστε να πιασει το 100% του χρονου του εκαστοτε μονοθεσιου.
REALZEUS έγραψε:George_Prix έγραψε:REALZEUS έγραψε:Επειδή ο Lewis είναι διάσημος πολυεκατομμυριούχος, δεν σημαίνει ότι δεν θα κριτικάρουμε τις αποκοτιές του. Όταν πήγε στο Μαρανέλλο πάντως, πήγε ΚΥΡΙΟΣ. Οι Ιταλοί δεν τα σηκώνουν αυτά... θα πέσει φατούρος (λέξη που μόνον οι πάνω των 45 θα καταλάβουν...)!!!
Προσωπικα θα με απογοητευσει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ο Λουης αν αλλαξει τις ενδυματολογικες του επιλογες, επειδη αλλαξε ομαδα.
Ειμαι σιγουρος οτι θα γραψει στα @@ του τη Φερραρι και τους οπαδους της και θα κανει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ. Οπως οφειλει να κανει ο καθε ανθρωπος που σεβεται τον εαυτο του τη σημερον ημεραν. Αυτο μας ελειψε να αλλαξει τα γουστα του για να ευχαριστησει εσενα, εμενα ή τον καθε αλλον που εχει την απαιτηση να ντυνονται/φερονται οι υπολοιποι συμφωνα με τα δικα του βιτσια.
Σε οποιον αρεσουμε, για τους αλλους δε θα μπορεσουμε
Στα παπάκια μου βασικά για το τι φοράει ο υπάλληλος εκτός ωραρίου. Αρκεί να φέρνει τα αποτελέσματα όταν φοράει την Στολή!!!
Sijune21 έγραψε:REALZEUS έγραψε:
Προτιμάμε τον 17ο Τίτλο Κατασκευαστών FERRARI!!! Στο topic της Ferrari είστε, όχι των υπαλλήλων της, αν δεν το πήρατε χαμπάρι...
Και του οδηγού καλό είναι...
Ντάξει. μονον ο Γκεάκος...
Άρης ήμασταν τότε, όχι Γκάλης και μάλιστα ο νονός μου ήταν στέλεχος τότε του Αυτοκράτορα Άρεως, και έτσι είχα εισιτήριο μπροστά πάντα. Έτσι, εδώ και σχεδόν 40 χρόνια Ferrari είμαι, όχι Prost, Mansell, Berger, Alesi, Schumacher, Alonso (άλλος βλαμμένος κι αυτός), Vettel, Leclerc και τώρα Hamilton. Υπάλληλοι πέρασαν πολλοί, ομάδα όμως είναι μόνο μία!!!
REALZEUS έγραψε:Έχετε δει να λέει κάποιος «εγώ είμαι Γκάλης/Σαραβάκος και υποστηρίζω την ομάδα που θα παίζει ο έρωτάς μου»;
REALZEUS έγραψε:Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα τα αυτοκίνητα μου αρέσουν
REALZEUS έγραψε:Alonso (άλλος βλαμμένος κι αυτός)...
), τουλαχιστον για τα 5 χρονια που σας εκανε τη χαρη να οδηγει τα χρεπια που του εδινε η ομαδα σου. Τοτε που μαζευοντας 2πλασιους (
) και 3πλασιους (
) ποντους απο κατι Κιμι/Μασα καταφερνε να χτυπαει νικες (παραλιγο τιτλους) και να κραταει σουζα το ψωφαλογο του Μαρανελο
REALZEUS έγραψε:Από σένα ειδικά, το περίμενα...
George_Prix έγραψε:Το μονο που με νοιαζει ειναι ποιος οδηγος ηταν ο ταχυτερος απο τους υπολοιπους
mousatos έγραψε:Κι όταν ο θεός πάει στην Aston Martin
REALZEUS έγραψε:Άρα δεν καταλαβαίνεις ότι είναι MOTORsport, δηλαδή αγώνας μηχανών. Νομίζεις ότι είναι ατομικό άθλημα, όπως τα 100 μέτρα στον στίβο.![]()

Μην τα μπερδεύετε με αεροπλάνα. Αν δεν κουβαλάνε κ[…]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]
Όλοι. Απλοί υπάλληλοι δεν είναι; :hmmm: Εξειδικ[…]