Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#881149 Αυτά είναι αθλητικά. Δεν θέλω αθλητικά. Sneakers ή all around όπως τα λένε. Για τη δουλειά (δεν υπάρχει dress code), για ένα καφέ/χαλαρό ποτό, για μια βόλτα στο εξωτερικό όπου ξεποδαριαζόμαστε, για την ορθοστασία κατά το boarding κλπ κλπ. Τα 996 είναι top σ'αυτά
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Dimitris_P έγραψε:Αυτά είναι αθλητικά. Δεν θέλω αθλητικά. Sneakers ή all around όπως τα λένε. Για τη δουλειά (δεν υπάρχει dress code), για ένα καφέ/χαλαρό ποτό, για μια βόλτα στο εξωτερικό όπου ξεποδαριαζόμαστε, για την ορθοστασία κατά το boarding κλπ κλπ. Τα 996 είναι top σ'αυτά

Αν και δηλωνω αντιαθλητικος τυπος εχω θεματακι με τη μεση μου, οποτε ισως η αποψη μου να εχει καποια βαρυτητα οσον αφορα την ποιοτητα...

Δεν εχω φορεσει στη ζωη μου καλυτερα παπουτσια απο Asics running (καμποσα διαφορετικα μοντελα). Αφου μιλησες για "ξεποδαριασμα" δε σημαινει Sneakers ή all around που ανεφερες κατα την αποψη μου. Κι εγω για καμια 12αρια γυρους (5 χιλιομετρα) περπατημα σε σταδιο μιλαω οταν λεω περπατημα, μαλιστα με σχετικα υψηλη ταχυτητα (γυρω στα 6-7 χλμ/ωρα).
Άβαταρ μέλους
By dimik
Dimitris_P έγραψε:Αυτά είναι αθλητικά. Δεν θέλω αθλητικά. Sneakers ή all around όπως τα λένε. Για τη δουλειά (δεν υπάρχει dress code), για ένα καφέ/χαλαρό ποτό, για μια βόλτα στο εξωτερικό όπου ξεποδαριαζόμαστε, για την ορθοστασία κατά το boarding κλπ κλπ. Τα 996 είναι top σ'αυτά

Nike AF1 είναι το καθημερινό μου αυτή την εποχή και είναι υπερανετα.
Επιπλέον βγαίνουν σε άπειρα χρώματα-σχέδια

< >
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#881156 Η αλήθεια είναι πως υπερανετα δεν τα λες τα Air Force..Ειναι οκ για βολτα και για all around ντύσιμο αλλά σε καμία περίπτωση άνετα στυλ ultraboost ή τα nb που ανέφερε.για μενα τουλάχιστον ..
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
dimik έγραψε:Nike AF1 είναι το καθημερινό μου αυτή την εποχή και είναι υπερανετα.

not bad, θα τα δοκιμάσω και θα επανέλθω
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#881163 Υπερανετα τα AF1 δεν τα λες. Καλα καλα δεν τα λες ανετα, σε σχεση με καποια pureboost πχ για να μην πουμε ultraboost και κλεψουμε εκκλησιες.

ΕΕΠ, τι φαση με τους πιτσιρικαδες που θελουν τα παραπανω συν τα ΤΝ, millenioum, 95, 97 και λοιπα απολιθωματα της ΝΙΚΕ; Μπορει να ειναι θρυλοι του παρελθοντος αλλα σε σχεση με ενα συγχρονο παπουτσι ειναι σαν τα ξυλινα σαμπο των Ολλανδων
Άβαταρ μέλους
By dimik
#881164 Για casual είναι μια χαρά άνετα, αεριζομενα κοκ.

Αν πάμε σε full αθλητικό οκ τα Ultraboost 22 που έχω είναι αλλού αλλά αυτά τα φοράω για να πάω σουπερμάρκετ με φόρμες πχ.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
#881170 Και περίεργα για να τα φοράς με casual ντύσιμο + ότι το drop που έχουν είναι καλό για τρέξιμο κλπ αλλά όχι τόσο για να στέκεσαι πχ.

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
PaNick67 έγραψε:ΕΕΠ, τι φαση με τους πιτσιρικαδες που θελουν τα παραπανω συν τα ΤΝ, millenioum, 95, 97 και λοιπα απολιθωματα της ΝΙΚΕ; Μπορει να ειναι θρυλοι του παρελθοντος αλλα σε σχεση με ενα συγχρονο παπουτσι ειναι σαν τα ξυλινα σαμπο των Ολλανδων

Εεεεεεεεεετσι. Εγω εχω βαρεθει να τα βλεπω (και να τα πληρωνω). Πανω που νομιζα οτι ξεμπερδεψα τωρα μου τα ζητανε τα κωλοπαιδα μου τα ιδια κουτσουρα :s_mad
Άβαταρ μέλους
By pro
#881175 Δες τα air max sc. Πολύ άνετα (καμία σχέση με af1), πολύ ελαφρά, σε πολλά χρώματα, σε πολύ καλή τιμή (90 αρχική, μπορει να τα βρεις και γύρω στο 70αρι), φοριούνται σχεδόν με τα πάντα.

πχ

https://www.nike.com/gr/t/%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1-air-max-sc-DcKGht/CW4555-002
Άβαταρ μέλους
By dimviii

τα 327 δεν σου αρεσουν? εχουν βγει σε απιστευτους χρωματικους συνδιασμους.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#881182 Τα περισσότερα lifestyle μπορεί να είναι πιο άνετα από δετό με πέτσινη σόλα αλλά τα τρεξίματος είναι τα πιο άνετα. Όχι τα αγωνιστικά που έχουν λεπτή σόλα για να είναι ελαφριά και εύκαμπτα, τα πιο απλά με την παχιά σόλα.
Το αν θα έχουν μεγάλο drop (διαφορά σε χιλοστά πάχους σόλας εμπρός πίσω, το εμπρός συνήθως είναι πιο χαμηλό από 0-12+ χιλιοστά) είναι θέμα σχεδίασης. Εγώ τρέχω με zero drop παπούτσια με 28-30+mm πάχος σόλας και τα βρίσκω πολύ άνετα για κάθε χρήση.
Αλλά το βασικό είναι να δοκιμάσεις, το πόσο εύκαμπτα, ελαφριά σε βάρος αλλά κυρίως σε αίσθηση, σταθερά, ζεστά/αεράτα ανάλογα τις ανάγκες, στενά φαρδιά και κυρίως αν η καμάρα ταιριάζει στη δική σου.
Άβαταρ μέλους
By pro
#881208 Ενα καλό running δεν είναι απαραίτητα άνετο για καθημερινή και πολύωρη χρήση. Για παράδειγμα τα ultraboost που έχω για τρέξιμο, είναι σφιχτά στο πόδι κι αυτό εμένα στη δουλειά ας πούμε δεν μ αρέσει, θέλω χαλαρά κορδόνια κλπ. Η σόλα είναι εξαιρετική, αλλά το πόδι είναι σε κοπκιτ, κι αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό για 10ωρα.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
pro έγραψε:Ενα καλό running δεν είναι απαραίτητα άνετο για καθημερινή και πολύωρη χρήση. Για παράδειγμα τα ultraboost που έχω για τρέξιμο, είναι σφιχτά στο πόδι κι αυτό εμένα στη δουλειά ας πούμε δεν μ αρέσει, θέλω χαλαρά κορδόνια κλπ. Η σόλα είναι εξαιρετική, αλλά το πόδι είναι σε κοπκιτ, κι αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό για 10ωρα.
Η αλήθεια είναι ότι δύσκολο να βγει συμπέρασμα τι εννοεί ο καθένας άνετο. Πχ εγώ τα ultraboost δοκίμασα 2 διαφορετικές γενιές σε μαγαζί και ήταν τελείως λάθος στο πόδι μου. Στα λίγα μέτρα μέσα στο κατάστημα είπα με τίποτα.
Και επανέρχομαι στο πρέπει να τα δοκιμάσεις να βρεις τι σου πάει, οι άλλοι θα σου πουν τι τιαιριάζει στο δικό τους πόδι.