My Flickr
My Flickr
Dimitris_P έγραψε:Αυτά είναι αθλητικά. Δεν θέλω αθλητικά. Sneakers ή all around όπως τα λένε. Για τη δουλειά (δεν υπάρχει dress code), για ένα καφέ/χαλαρό ποτό, για μια βόλτα στο εξωτερικό όπου ξεποδαριαζόμαστε, για την ορθοστασία κατά το boarding κλπ κλπ. Τα 996 είναι top σ'αυτά
Dimitris_P έγραψε:Αυτά είναι αθλητικά. Δεν θέλω αθλητικά. Sneakers ή all around όπως τα λένε. Για τη δουλειά (δεν υπάρχει dress code), για ένα καφέ/χαλαρό ποτό, για μια βόλτα στο εξωτερικό όπου ξεποδαριαζόμαστε, για την ορθοστασία κατά το boarding κλπ κλπ. Τα 996 είναι top σ'αυτά
PaNick67 έγραψε:ΕΕΠ, τι φαση με τους πιτσιρικαδες που θελουν τα παραπανω συν τα ΤΝ, millenioum, 95, 97 και λοιπα απολιθωματα της ΝΙΚΕ; Μπορει να ειναι θρυλοι του παρελθοντος αλλα σε σχεση με ενα συγχρονο παπουτσι ειναι σαν τα ξυλινα σαμπο των Ολλανδων
pro έγραψε:Ενα καλό running δεν είναι απαραίτητα άνετο για καθημερινή και πολύωρη χρήση. Για παράδειγμα τα ultraboost που έχω για τρέξιμο, είναι σφιχτά στο πόδι κι αυτό εμένα στη δουλειά ας πούμε δεν μ αρέσει, θέλω χαλαρά κορδόνια κλπ. Η σόλα είναι εξαιρετική, αλλά το πόδι είναι σε κοπκιτ, κι αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό για 10ωρα.Η αλήθεια είναι ότι δύσκολο να βγει συμπέρασμα τι εννοεί ο καθένας άνετο. Πχ εγώ τα ultraboost δοκίμασα 2 διαφορετικές γενιές σε μαγαζί και ήταν τελείως λάθος στο πόδι μου. Στα λίγα μέτρα μέσα στο κατάστημα είπα με τίποτα.
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]