Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#880989 Ευχαριστώ πολύ Χρήστο, 46 είμαι, έχω κοιμηθεί πολύ :lol: Όλα καλά :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dodger έγραψε:Ευχαριστώ πολύ Χρήστο, 46 είμαι, έχω κοιμηθεί πολύ :lol: Όλα καλά :adminpower:

46 ε;

Ξεκίνα γυμναστική, αερόβια, βάρη κλπ
Θα σου χρειαστούν πολύ σε μερικά χρόνια που θα μάθεις ποδήλατο το τέκνο, που θα σε φωνάζει να μπεις σε κάποιο μικρό και στενό χώρο που παίζει, όταν θα σου λέει να πάτε για μπάλα, μπάσκετ κλπ.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#881016 Λολ, εγώ κλείνω τα 46 σε λίγες βδομάδες και δεν μπορώ να ανταποκριθώ πλέον πλήρως στον μικρό που έκλεισε τα 11 πριν λίγες μέρες!!
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#881129 Παντως κι εγω που εγινα πατερας σχεδον 40 χρονωνε, αισθανομαι οτι επρεπε να το ειχα κανει 5-10 χρονια νωριτερα. Απειρες φορες αισθανθηκα κωλογερος που δεν εχει πλεον τη σωματικη και την ψυχικη δυναμη που χρειαζονται τα παιδια :s_sad

Εχω καταντησει μαλιστα καμποσες φορες γραφικος, επειδη βλεπω τιποτα νεα ζευγαρια και τους λεω "καντε παιδια ΤΩΡΑ που ειστε νεοι και στιβετε την πετρα, μην αφηνετε να περνανε τα χρονια" :lol:
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#881132 Κάντε το καλύτερο που μπορείτε σύμφωνα με την ηλικία σας, θα είναι πάντα αρκετό...
Και το "καλύτερο" δεν είναι ένα, υπάρχει ένα για τον καθένα μας...
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#881133 Αυτό. Νωρίς η αργά, κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις.

Το θέμα είναι να το απολαμβανουμε, και να προσπαθούμε για το καλύτερο για τα παιδια μας, όσο μπορεί ο καθένας μας.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
kubiak έγραψε:Κάντε το καλύτερο που μπορείτε σύμφωνα με την ηλικία σας, θα είναι πάντα αρκετό...

+1

Και κάτι άλλο. Πριν 7 χρόνια ένας φίλος μου έστελνε φωτογραφίες από την νεογέννητη κόρη του και μου έγραφε «πρέπει να το ζήσεις»
Πριν 4 χρόνια, όταν γεννήθηκε η δική μου κόρη, θυμήθηκα τα λόγια του και κατάλαβα πόσο δίκιο είχε.
Άβαταρ μέλους
By markvag
kubiak έγραψε:Κάντε το καλύτερο που μπορείτε σύμφωνα με την ηλικία σας, θα είναι πάντα αρκετό...

Το πιο σωστό που γράφηκε. Εγώ ήμουν 28 όταν γεννήθηκε η κόρη μας και 32,5 όταν γεννήθηκε ο γιος. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό, που έκατσε έτσι η ζωή μας με την σύζυγο και μπορέσαμε (και θέλαμε) να κάνουμε παιδιά στα 28 (έχουμε την ίδια ηλικία με το έτερο μισό), καθώς είχα(/με) αρκετή ενέργεια για να κάνω πράγματα με τα παιδιά που πιθανώς να με δυσκόλευαν περισσότερο πχ σήμερα. Επίσης, σήμερα, που η μεγάλη είναι 16,5, αισθάνομαι ότι έχουμε μία πολύ καλή σχέση, σαν να έχω μία φίλη λίγο μικρότερη και μ' αρέσει πολύ!

Σημαίνει κάτι αυτό για κάποιον που έκανε παιδί πχ στα 45 του; ΌΧΙ! :rtfm: Πολλοί λόγοι που κάποιος μπορεί να κάνει παιδί σε πιο μεγάλη ηλικία, αλλά κανένας δεν συνεπάγεται ότι το παιδί δεν θα μεγαλώσει σωστά ή θα του λείπει κάτι! :rtfm: Ή ότι ο γονιός δεν θα κάνει άπειρα όμορφα πράγματα με τα παιδιά του! Τίποτα από αυτά δεν εξαρτάται από την ηλικία! :rtfm:

ΥΓ: Η αλήθεια είναι πως αισθάνομαι κάπως περίεργα να βλέπω συνομήλικούς μου να ασχολούνται με πάνες και βόλτες στις κούνιες, όταν εμείς ασχολούμαστε με πανελλήνιες, αλλά έτσι είναι η ζωή!

ΥΓ2: Πως γίνεται η κόρη μου να είναι 16,5 κι εγώ ακόμα 28, δεν το έχω καταλάβει ακόμα, ένα από τα μυστήρια της ζωής! :shifty: :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
markvag έγραψε:... Επίσης, σήμερα, που η μεγάλη είναι 16,5, αισθάνομαι ότι έχουμε μία πολύ καλή σχέση, σαν να έχω μία φίλη λίγο μικρότερη και μ' αρέσει πολύ!

Ασε ρε ψευτη... Αφου σε λεει μπαρμπα κι εσενα οπως με λεει κι εμενα ο δικος μου που εχουμε 41 χρονια διαφορα :lol: :lol: :s_tongue

Ειναι η ηλικια τους που κανει οτιδηποτε με πανω απο τα διπλα τους χρονια να το θεωρουν ηλικιωμενο.

Δεν πειραζει, θα μαθουν . Εχει πολυ πλακα αυτη η ανιωθιλα, αυτη η αισθηση τους πως τα ξερουν ολα και το ακομα πιο ωραιο οτι εμεις δεν ξερουμε γιατι μιλαμε! :lol: :lol: :lol: :lol:

Οσο γι αυτο που ειπε ο Χρήστος Λάππας, ειναι το ωραιοτερο πραγμα στην ζωη καποιου αρκει να ειναι ετοιμος.
Άβαταρ μέλους
By markvag
PaNick67 έγραψε:
markvag έγραψε:... Επίσης, σήμερα, που η μεγάλη είναι 16,5, αισθάνομαι ότι έχουμε μία πολύ καλή σχέση, σαν να έχω μία φίλη λίγο μικρότερη και μ' αρέσει πολύ!

Ασε ρε ψευτη... Αφου σε λεει μπαρμπα κι εσενα οπως με λεει κι εμενα ο δικος μου που εχουμε 41 χρονια διαφορα :lol: :lol: :s_tongue

ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ!!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#881623 απ'τα δεκάδες παιχνίδια που μπήκαν στο σπίτι από δώρα είναι λίγα που στην πράξη φάνηκαν να κρατάνε το ενδιαφέρον του παιδιού και θα τα πρότεινα αντίστοιχα σε επόμενους.

ποια συγκεκριμένα είδατε πως είναι τέτοια απ' την εμπειρία των παιδιών σας για ηλικίες 2-3-4-5 χρονών;
Ναι το κάθε παιδί διαφορετικό κλπ κλπ αλλά ας πούμε γι' αυτά που ξεχώρισαν απ' τον σωρό σας.

Και μιας και τελευταία πέσαμε στα τουβλάκια, με ενδιαφέρει αντιπρόταση στα ακριβά lego. στο temu βλέπω κάτι πονηριές 500τμχ με τα 3/4 να είναι μικροσκοπικά 1x1.
Άβαταρ μέλους
By bill33
egobrain έγραψε:απ'τα δεκάδες παιχνίδια που μπήκαν στο σπίτι από δώρα είναι λίγα που στην πράξη φάνηκαν να κρατάνε το ενδιαφέρον του παιδιού και θα τα πρότεινα αντίστοιχα σε επόμενους.

ποια συγκεκριμένα είδατε πως είναι τέτοια απ' την εμπειρία των παιδιών σας για ηλικίες 2-3-4-5 χρονών;
Ναι το κάθε παιδί διαφορετικό κλπ κλπ αλλά ας πούμε γι' αυτά που ξεχώρισαν απ' τον σωρό σας.

Και μιας και τελευταία πέσαμε στα τουβλάκια, με ενδιαφέρει αντιπρόταση στα ακριβά lego. στο temu βλέπω κάτι πονηριές 500τμχ με τα 3/4 να είναι μικροσκοπικά 1x1.

Αν πάρεις τουβλάκια παρε και παντόφλες.