Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By AvatarX
#87797 Για όποιον έχει nexus, βγήκε το 5.1 για manual download. Λέω να το δοκιμάσω στο Nexus 5 (αν και δεν νομίζω ότι θα είναι καλύτερο από το CyanogenMod 12/5.0.2 που έχω τώρα, αλλά θα δείξει)
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#87835 Bugfixes είναι κατά κύριο λόγο, περίμενε να ενσωματωθούν στο CM12...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#87995 Πηρα μπαταριουλα για το Νοτε..Ηταν ψιλοτραγικη η κατασταση.

17€ απο e click
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#88015 Έχω κι εγώ θέμα πλέον. Χθες έφυγα 2:30 απ' το σπίτι με 95%, πήγα για καφέ, γήπεδο, φαί και 10:30 μου έκλεισε. Συνολικά οθόνη δεν πρέπει να είχε πάνω από 2 ώρες και το μόνο απαιτητικό που έκανα ήταν 4-5 βιντεάκια στο γήπεδο του 1-1.5 λεπτού το καθένα. Δεν ξέρω πόσο έχει επιδεινώσει την κατάσταση αυτό το ντεμέκ 4G της Wind.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#88020 Είχα κι εγώ drain χθες, αλλά με έσωσε η μπαταρία μου

εκτιμώ ότι είναι απο κάποια εφαρμογή της google που αναβαθμίστηκε πρόσφατα

Στα στατιστικά της μπαταρίας μου έβγαζε το google apps ως κύριο υπαίτιο, με επανεκκίνηση έστρωσε μου φαίνεται
Άβαταρ μέλους
By Lippi
#88026 Και εγώ είχα drain με 40% της κατανάλωσης στο One Μ7 από τα Google Services, αλλά έστρωσε.

Το Σόνυ M2 αξίζει στα 150-160E για κάποιον που δεν πολυασχολείται και ψάχνει κινητό με ανάλογη οθόνη;
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#88039 παθών και εγώ με το drain :rant:
τώρα είναι οκ :inlove:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#88135 άλλος παθόντας υπάρχει να βγει να το πει; :lol:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#88163 Kαμία πατάτα. Κι εμένα είχε αλλά έφταιγε το Here Maps. Σε αναμονή δεν καίει τίποτα με όλα ανοικτά. Πραγματικά τα σπάει σε σχέση με την kk.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#88284 Πρωτη χρηση μετα την εγκατάσταση lollipop και πληρη φόρτιση. Περιπου 30-35 εγκατεστημένες εφαρμογές, wi-fi & data παντα ανοιχτα.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Lippi
#88429 Εχετε καμία πρόταση για ακουστικά in-ear μέχρι 30ε?
Άβαταρ μέλους
By socratesn
Lippi έγραψε:Εχετε καμία πρόταση για ακουστικά in-ear μέχρι 30ε?

Eψαχνα το ιδιο με ιδιο budget και δε βρηκα κατι ιδιαιτερο.Τελικα πηρα ξανα τα Quadbeats 2 της LG.Δεν μπερδευονται ευκολα λογω του καλωδιου που εχει ,εχουν πολυ καλη εφαρμογη και ηχητικα μ αρεσουν πολυ.Μονο με το μπασο δε τα πανε τοσο καλα ,αλλα για ομιλια και μουσικη ειναι πανω απ το μεσο ορο πιστευω (και βγαινουν αρκετα κατω απ το budget σου)
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#88495 Δεν τα είχες τα μαμά quadbeats απο το g2 σου?
Εγω επειδή δεν αντέχω τα in ear πήρα απο πλαίσιο αυτα
Εικόνα

<
Άβαταρ μέλους
By socratesn
JasonLouk έγραψε:Δεν τα είχες τα μαμά quadbeats απο το g2 σου?
Εγω επειδή δεν αντέχω τα in ear πήρα απο πλαίσιο αυτα
Εικόνα

<

Τα ειχα αλλα χαλασαν και τελικα τα αντικατεστησα με τα ιδια