- 21 Δεκ 2024, 13:32
Ευχαριστώ πολύ
Ελπιζω κι εγω να βγει καλό, απ'οσο μπορεσα να δω το ιστορικό του (ο πωλητης μου έδειξε τον πλήρη φάκελο με τις γερμανικες άδειες και τα ΚΤΕΟ, + τα χαρτιά ελέγχων που βρηκα μεσα στα βιβλιαράκια του) ο προηγούμενος ιδιοκτήτης , ο Herr Hausse, ηταν πολύ τακτικός.
Εκανε σέρβις καθε χρόνο, άλλοτε στα 5000 χιλ, άλλοτε στα 7000, τσέκατε τα λάστιχα του και έπαιρνε και κατι σαν πιστοποιιητικό, ειχε και κατι άλλες καρτες που δεν καταλαβα τι ήταν. Επίσης σε ενα κολάρο ειδα οτι ειχε ενα πλαστικό (σαν μεγαλο σκοροκτόνο) που εγραφε οτι ειναι απωθητικό για γάτες (ή έκανε τη δουλεια της γάτας;

).
Αυτος που το αγορασα εκανε ενα σέρβις (λάδια φίλτρα, άλλαξε αντιψυκτικο, βαλβολίνες, καθως και τα πίσω τακάκια, συμπλήρωσε και φρέον στο κλιματιστικό).
Το αυτοκίνητο το πήρα απο συνεργείο (πρωην αντιπροσωπία Honda Mitsu) στα Γιαννιτσά, βγήκε 8500€. Εβρισκα και φτηνότερα, αλλά με περισσότερα χιλιομετρα.
Το οδήγησα μεχρι Θεσσαλονίκη, το μονο που καταλαβα ήταν ενα ελαφρυ γουργούρισμα ή κατι σαν βουητό περιπου στα 100 χιλ με την 5η. Μπορει να ειναι και απο τα λάστιχα, θα το κοιταξω οταν ερθει Λάρισα.
Τα λάστιχα ειναι DOT 49/2023, οχι γνωστη (σε μενα) μαρκα, αλλά φαίνεται να εχουν ελάχιστα χιλιομετρα.
Στο δρομο τραβαει ικανοποιητικα και φαίνεται να ειναι οικονομικο (Γιαννιτσα Θεσσαλονικη εγραψε 4,9 λιτ/100)
Το αυτοκίνητο αγοραστηκε απο Γερμανια τελος Νοεμβρίου, ελπίζω να μην καθόταν πολύ καιρο εκει ακίνητο.
Εχω μια ανησυχία για την μπαταρία λόγω start-stop.
Ο χρόνος θα δείξει
Scooby