Πάντως όχι με ένα ακριβό 400+ ίππων
Αν και δεν το έχω αγοράσει ποτέ μεταχειρισμένο, σκέφτομαι ότι αυτό είναι η καλύτερη επιλογή.
Βέβαια τα δικά μου κριτήρια είναι τελείως διαφορετικά από τα δικά της, το λες και χάσμα γενεών
Πληρης αδιαφορία για επιδόσεις και οδική συμπεριφορά, θέλει το αυτοκίνητό της να είναι cool και να μην "ντρέπεται να το οδηγεί", που για τα περισσότερα από τα αυτοκίνητα που της δείχνω/προτείνω στο δρόμο εμπίπτουν δυστυχώς σε αυτή την κατηγορία
και σχεδόν όλα τα μίνι και σουπερ-μίνι.Για παράδειγμα ένα "δικό μου" ωραίο και έξυπνο αυτοκινητάκι, που ευχαρίστως θα αγόραζα και θα οδηγούσα, ένα Fiat Panda 100, το βρίσκει "μπλιαχ". Αντίστοιχα και δημοφιλή σουπερ-μίνι πχ. το Clio που προσωπικά μου αρέσει, και αυτό στον κουβά
Για Yaris δεν το συζητάμε, στο πηγάδι όχι απλά κουβά...
Το μόνο μέχρι στιγμής που έχει βρει ενδιαφέρον και "δεν θα ντρεπόταν" είναι το (σύγχρονο) Mini.
BTW γιατί έχει βγάλει τόσο κακή φήμη το Mini πχ. το R56 ως προς την αξιοπιστία ?
Αρα ας προσπαθήσω να συνοψίσω κριτήρια:
1. Μεταχειρισμένο ας πούμε ως 150Κ χλμ. και έως 15 ετών
2. Budget 10K
3. Οχι ηλεκτρικό (λες και υπάρχουν σε αυτό το budget) δεν έχουμε φόρτιση στο σπίτι
4. Ασφαλής οδική συμπεριφορά
5. Συστήματα ασφαλείας ABS, ESP, αερόσακοι οπωσδήποτε
6. Οχι Smart
7. Χειροκίνητο κιβώτιο θέλω να μάθει να οδηγεί χειροκίνητο και ας είναι το επόμενο αυτόματο
8. Αξιόπιστο (OK μεταχειρισμένο αντιλαμβάνομαι τη σχετικότητα του όρου) αν χαλάει εγώ θα τρέχω στα συνεργεία
9. Cool
10. Infotainment ιδανικά με Android Auto... ΟΚ εκείνη την εποχή ίσως όχι αλλά να μπορεί να αντικατασταθεί το αρχικό του αυτοκινήτου με ένα Android head unit
11. Ευκολο στην οδήγηση, παρκάρισμα κτλ.
12. Χώροι
13. Ανετα καθίσματα
14. Οχι κάμπριο
Τα κριτήρια 1 - 8 είναι δικά μου
τα υπόλοιπα δικά τηςΓια πείτε προτάσεις... Παρακαλώ όχι Elise

. Χθες σκεφτόμουν ότι δεν υπάρχει τέτοιο topic, αν και εμείς έχουμε λίγο χρόνο ακόμη μπροστά μας.