Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By markvag
Dimitris_P έγραψε:Προτεραιότητα έχει ο ντόπιος , ακόμα να το μάθεις; :rtfm:

Το ξέρω, απλά ο συγκεκριμένος ήταν κρυμένος πίσω από κάτι θάμνους... :lol: :lol:

Dimitris_P έγραψε:Με τόσα γεγονότα σχεδόν σε καθημερινή βάση αν είχες βάλει dashcam θα είχες αρκετό υλικό για βιντεάκια :iconcool:

Άλλη δουλειά δεν είχαμε... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By otso
#876203 Ρε ο Μαρκος πασχει απο το συνδρομο του εχω παντα δικιο .
Γι αυτο οταν κινειται με το αυτοκινητο η και πεζος , οτιδηποτε ειναι σε ακτινα 200 μ γυρω του και εχει κατι που τον ενοχλει (ας πουμε χρωμα κοκκινο)
ε το μεγενθυνει , βαζει και σαλτσα , οποτε ερχετε η ψυχοθεραπευτικη γκρινια .
Αν βαλει καμερα ολο αυτο παει περιπατο .
Α και ο Μαρκος ντοπιος ειναι , οχι περαστικος .
Καπου σε αλλο φορουμ καποιος εγραψε
Πλησιαζω στη διασταυρωση , βλεπω ασημι bmw στα 200μ να ερχετε απελπιστικα αργα , βγαινω , πιο κατω σταματαω για καφε , εν τω μεταξυ εχει πλησιασει
η bmw που σερνεται και βλεπω εναν τυπο εξαλλο που μοιαζει με τον μιστερ Μπιν να χειρονομει και να βριζει . Δεν δινω σημασια και αναρωτιεμαι ολοι οι τρελοι σε μενα τυχαινουν πρωι πρωι ; συνεχιζοντας αλλαζω δρομο μην τον ξαναβρω μπροστα μου και με καθυστερησει κανα μισαωρο .
Εγω πιστευω τον δευτερο.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
otso έγραψε:Καπου σε αλλο φορουμ καποιος εγραψε
Πλησιαζω στη διασταυρωση , βλεπω ασημι bmw στα 200μ να ερχετε απελπιστικα αργα , βγαινω , πιο κατω σταματαω για καφε , εν τω μεταξυ εχει πλησιασει
η bmw που σερνεται και βλεπω εναν τυπο εξαλλο που μοιαζει με τον μιστερ Μπιν να χειρονομει και να βριζει . Δεν δινω σημασια και αναρωτιεμαι ολοι οι τρελοι σε μενα τυχαινουν πρωι πρωι ; συνεχιζοντας αλλαζω δρομο μην τον ξαναβρω μπροστα μου και με καθυστερησει κανα μισαωρο .
Εγω πιστευω τον δευτερο.

:lol: :lol: :lol: :lol:

..αν μαλιστα βαλεις μαυρη αντι για ασημι, θα εισαι 99,99% ακριβης :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
otso έγραψε:βλεπω εναν τυπο εξαλλο που μοιαζει με τον μιστερ Μπιν να χειρονομει και να βριζει

Όλα σωστά, εκτός από αυτό. :rtfm: :lol: :lol:

edit: Α, ναι, και το χρώμα. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By fokion
#876235 Μη το γελατε με την dash cam...... Πλεον με αυτα που ζω για 7 χλμ να παω απο Γερακα Πικερμι στη δουλεια ............
Αντε να αποδειξεις οτι δεν ησουν εσυ ο ελεφαντας,,,,,,,,,,
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
fokion έγραψε:Μη το γελατε με την dash cam...... Πλεον με αυτα που ζω για 7 χλμ να παω απο Γερακα Πικερμι στη δουλεια ............

+1

Εβαλα και απο μπροστα και απο πισω :shifty:
Άβαταρ μέλους
By otso
Geo f1 έγραψε:
fokion έγραψε:Μη το γελατε με την dash cam...... Πλεον με αυτα που ζω για 7 χλμ να παω απο Γερακα Πικερμι στη δουλεια ............

+1

Εβαλα και απο μπροστα και απο πισω :shifty:

Σωστος Γιωργο
Μπροστα δεν μας πειραζει ισως και να επιδιωξουμε την επαφη
αλλα το επακουμβημα απο αλλον απο πισω και η διείσδυση απαπα
οτι χειροτερο για ενα streight αυτοκινητο.
Άβαταρ μέλους
By fokion
edmond έγραψε:Νομίζω τα έχουμε ξαναπεί αλλά δεν πολυβγάζουμε άκρη.
Σε ποιόν αποδεικνύουμε τί???

Αν πω οτι το εχω ψαξει νομικά αν ισχυει θα πω ψεματα.
ΟΜΩΣ στο "επιτοπου χαβαλε" αν πεις στον αλλο "λεγε οτι θες ειναι καταγεγραμενα απο την καμερα" ΘΕΩΡΩ οτι θα κοψει καπως τις "μαγκιες"

Ξανα λεω δεν ξερω τι ισχυει νομικά. Και δε θελω να χρειαστει να μαθω.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
edmond έγραψε:Νομίζω τα έχουμε ξαναπεί αλλά δεν πολυβγάζουμε άκρη.
Σε ποιόν αποδεικνύουμε τί???

Πριν χρόνια, πήγαινα στη δουλειά μου στον Ασπρόπυργο, σε δρόμο διπλής διαγράμμισης. Κάποιος παρκαρισμένα δεξί, είχε τη φαεινή ιδέα να κάνει αναστροφή και τον χτύπησα πίσω αριστερά (εγώ χτυπημένος μπροστά αριστερά). Ήρθε ο αδερφός του οδηγού του άλλου αυτοκινήτου και μου είπε με ύφος "πες ότι οδηγούσα εγώ, γιατί ο αδερφός μου έχει αλβανικό δίπλωμα και δε θα πάρεις λεφτά από την ασφάλεια" και τα πήρα κρανίο και του είπα ότι θα δηλώσω ο,τι έγινε. Ήρθαν οι ασφαλιστικές, ήρθε η Τροχαία και ο τύπος δήλωσε ότι ξεκίνησε να πηγαίνει ευθεία και όχι αναστροφή. Η τροχαία μου είπε ότι εγώ απλά καταγράφω, από κει και πέρα όλα φαίνονται στις φωτογραφίες και στο αποτύπωμα των ασφαλιστικών. Με τα πολλά πήγα σε ένα μαγαζί απέναντι που είχε κάμερες και όταν μπήκα μέσα μου το είχε σε usb το βίντεο και μου είπε σε περίμενα :) . Το πήγα στη τροχαία και τους είπα να τον ειδοποιήσουν γιατί θα τους τρέξω όσο δεν πάει. Τον πήραν τηλέφωνο, ήρθε μέσα σε 20 λεπτά και με το που είδε το βίντεο που έκανε αναστροφή και δήλωσε ψευδως ότι πήγε ευθεία, άλλαξε αμέσως τη κατάθεση του. Ήρθε πάλι η ασφαλιστική, το σημείωσε και: πλήρωσε πρόστιμο που δεν είχε ελληνικό δίπλωμα, πλήρωσε την ασφαλιστική γιατί η ασφαλιστική του θα τον πήγαινε δικαστικά και μου ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση. Μέσα σε μια βδομάδα με πλήρωσε η ασφαλιστική του.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#876290 Ναι αλλα μιλαμε για dashcams εμεις.
Αν γινοταν το ιδιο σκηνικο και δεν υπηρχε καμερα απο το μαγαζι, αλλα απο το δικο σου οχημα , δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουσε να εχει σταθει. Μακαρι.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#876293 Μια χαρά μπορεί να γίνει το ίδιο ακριβώς όπως με την κάμερα από κατάστημα.

Σε δύσκολες περιπτώσεις που δεν είναι ξεκάθαρο τι έγινε και ο υπεύθυνος τα μασάει, λειτουργεί ως πιεστήριο για να αλλάξει την δήλωση του.

Προφανώς δεν μετράει σε δικαστήριο η κάμερα στο αμάξι, είναι όμως μία πρώτης τάξης αφορμή να πειστεί ότι μπορείς να το ψάξεις περισσότερο. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#876304 Όλα καλά.
Στα μάτια του δικαστή θα φτάσει ποτέ το όποιο βιντεάκι ωσάν αδιάσειστο στοιχείο; ή ένας -τυπικά έξυπνος- δικηγόρος θα μπορούσε να πει στον πελάτη του "μη σε νοιάζει, ο ελέφαντας μια χαρά πετάει, δεν μπορούν να αποδείξουν τίποτα";