Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Dodger
georouv έγραψε:
sknipper έγραψε:Νομίζω ότι αν είσαι κυρίως μεταξύ Duster και Vitara 'η εστω ανάμεσα σε 2-3-4 τότε πρέπει να τα οδηγήσεις και αυτό ίσως να σε βοηθήσει περισσότερο από όλα τα τέστ και τις απόψεις του κόσμου. Αν δεν σου κάνει κλικ δεν θα το πάρεις όσα καλά και να ακούσεις. Και αν σου κάνει τότε μόνο αν όλοι λένε τα χειρότερα υπάρχει περίπτωση να διστάσεις ή να κάνεις πίσω.

Κλικ εμφανισιακα δεν μου κανει ουτε το duster ουτε το Vitara,αλλα καποιο αλλο ,αλλα δυστηχως δεν κανει τοσο για τις μετακινησεις που θελω,αλλα το duster δεν μου αρεσε που το οδηγησα,θα δω να οδηγησω το Vitara σιγουρα. :s_drinks :s_drinks

Ποιο άλλο;
Άβαταρ μέλους
By georouv
Dodger έγραψε:
georouv έγραψε:
sknipper έγραψε:Νομίζω ότι αν είσαι κυρίως μεταξύ Duster και Vitara 'η εστω ανάμεσα σε 2-3-4 τότε πρέπει να τα οδηγήσεις και αυτό ίσως να σε βοηθήσει περισσότερο από όλα τα τέστ και τις απόψεις του κόσμου. Αν δεν σου κάνει κλικ δεν θα το πάρεις όσα καλά και να ακούσεις. Και αν σου κάνει τότε μόνο αν όλοι λένε τα χειρότερα υπάρχει περίπτωση να διστάσεις ή να κάνεις πίσω.

Κλικ εμφανισιακα δεν μου κανει ουτε το duster ουτε το Vitara,αλλα καποιο αλλο ,αλλα δυστηχως δεν κανει τοσο για τις μετακινησεις που θελω,αλλα το duster δεν μου αρεσε που το οδηγησα,θα δω να οδηγησω το Vitara σιγουρα. :s_drinks :s_drinks

Ποιο άλλο;

Opel Mokka Θες να σου πω μια προσφορά που δεν επέλεξα να μου πεις την γνώμη σου άμα έκανα βλακεία?
Άβαταρ μέλους
By edmond
#860181 Πες εσύ τι προσφορά πήρες και όλοι θα το διαβάσουμε να πούμε την γνώμη μας, κουβέντα κάνουμε εδώ, δεν κρίνουμε τις επιλογές του καθενός.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#860325 Ό,τι είπε ο από πάνω και φυσικά είναι και τι ψάχνεις εσύ. Αυτό που βλέπεις εσύ όμορφο, εγώ το βλέπω άσχημο, οπότε είναι υποκειμενικό. Επίσης, εγώ το επόμενο μου αυτοκίνητο το θέλω κατά 99% αυτόματο, οπότε με το που βλέπω χειροκίνητο έχει φάει άκυρο.

Φτιάξε μια λίστα με τα αυτοκίνητα που θες, γράψε τα θετικά και τα αρνητικά, σύγκρινε τα με αυτό που έχεις τώρα για να έχεις ένα μέτρο και αποφασίζεις.

Πχ μπορείς να γράψεις τιμή, κυβικά, κυλίνδρους, κατανάλωση, σέρβις, τελική, 0-100, κτλ.
Άβαταρ μέλους
By georouv
edmond έγραψε:Πες εσύ τι προσφορά πήρες και όλοι θα το διαβάσουμε να πούμε την γνώμη μας, κουβέντα κάνουμε εδώ, δεν κρίνουμε τις επιλογές του καθενός.

Όχι δεν το είπα κατακριτικά,απλά για να πεί ανοιχτά την γνώμη του ο άλλος, ήταν ενα opel mokka του 23 αυτόματο ή καλύτερη έκδοση με όλα full, που το είχε πάρει ένας ναυτικός για την γυναίκα του πριν λίγους μήνες και είχε κάνει μονο 5-6 χιλιάδες χιλιόμετρα και έκανε που το έλεγξα 31.500-32.000 καινούριο όπως μου έλεγε, και το έδινε 27.000.
Τελευταία επεξεργασία από georouv και 10 Απρ 2024, 18:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By georouv
#862044 Ξέρει μήπως κανείς για το νέο duster με υγραέριο σε τι τιμή θα βγεί στην Ελλάδα περίπου , ξέρει επίσης κανείς πρωτά απ'ολα αν θα βγει καν στην Ελλάδα το lpg ή μονο το full hybrid με τα 140 άλογα ? Γιατί είδα στο ελληνικό site της dacia οτι προμόταραν μονο το hybrid Ηλεκτρικό. Στο γαλλικό site το νέο duster με την υγραέριο την πιο απλή έκδοση essential σε λευκο εχει 19.500 , 2 χιλιάδες από όσο πουλάνε το παλιό μοντέλο. Εδώ θα το πουλήσουνε λογικά στα 21.500-22.000 στην πιο απλή έκδοση?