να σας πω την αλήθεια, αν πω ότι αντικαθιστώ το Golf, θα προτιμούσα να είναι με ένα αμάξι κάπως νεώτερο, και ει δυνατόν με ένα αμάξι που να μην έχει μόνιμη τετρακίνηση.
Επίσης (beauty is in the eye of the beholder ή αλλιώς περί ορέξεως κολοκυθόπιτα), station-wagon-οειδή αυτοκίνητα δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα αισθητικά. Αναπόφευκτος συνειρμός με τις νεκροφόρες, αν και γνώστης του χώρου μου ανέφερε ότι αυτές είναι συνήθως σεντάν που έχουν υποστεί επιμήκυνση, παρά SW...
Το Golf αυτή τη στιγμή έχει Τ.Κ. 255€, δεν με πειράζει ο τυχόν αντικαταστάτης του να είναι ως 50% ακριβότερος αν και θα προτιμούσα να μην είναι, αλλά δεν θα ήθελα να πληρώνω Τ.Κ. 600+.
Κάνω κάποιες σκέψεις για "εργάτη" Pajero Pinin 1.8.
Αλλιώς από τις σχετικά σύγχρονες επιλογές (σε περίπτωση που δώσω το Golf), μάλλον το ASX 1.8 κερδίζει τη συμπάθειά μου, αν και οι κακές γλώσσες λένε ότι είναι "βάρκα" και η τετρακίνησή του ανεπαρκής (όμως για το τελευταίο έχω ίδια άποψη, το έχω δει να βγάζει από χωμάτινη γλίστρα αρκετά μεγάλο σκάφος, χωρίς πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι πάντα ο συμπλέκτης και όχι η ισχύς του οχήματος ή ο τρόπος μετάδοσης της τετρακίνησης).
Υ.Γ. Έχω αγοραστή για το Golf στα 7k, νομίζω είναι αρκετά καλή τιμή, έχετε γνώμη;
Υ.Γ.2. Τι λαίλαπα είναι αυτή με τις παν-άχρηστες πανοραμικές οροφές (ανοιγόμενες και μη); Άχρηστο αξεσουάρ μου φαίνεται...(έχει τέτοια το Fiat της
και ακόμη και με το κουρτινάκι, το καλοκαίρι ψήνεσαι).