kacey έγραψε:
Τον επιασαν και θα τον βαλουν φυλακη οπου θα πληρωσει για τις παρανομιες του και θα μετανιωσει.
Αυτο το ρημαδιασμενο το ΘΑ με μπερδεψε....
Εζκιουζέ μουα που λεμε εμεις οι Ελληνες...
kacey έγραψε:
Τον επιασαν και θα τον βαλουν φυλακη οπου θα πληρωσει για τις παρανομιες του και θα μετανιωσει.
Εζκιουζέ μουα που λεμε εμεις οι Ελληνες...
Αθήνα
Οι αρχές απέτρεψαν στο παραπέντε βιασμό σε βάρος ανηλίκου, συλλαμβάνοντας τον 40χρονο παιδεραστή, ωστόσο αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι εις βάρος του υπήρχε φάκελος που είχε μπει στο αρχείο. Τον 40χρονο είχε αναγνωρίσει 14χρονο θύμα του πέρσι το καλοκαίρι, ωστόσο εκείνος συνέχισε να κυκλοφορεί ελεύθερος, καθώς η δικογραφία που εστάλη στην Εισαγγελία δεν οδήγησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψής του.
Γιατί κυκλοφορούσε ελεύθερος ο 40χρονος; Ο φάκελός του «παράπεσε· δεν αξιολογήθηκε» αναφέρουν οι πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα Τα Νέα.
Ο δράστης συνέχισε ανενόχλητος, ώσπου συνελήφθη λίγο πριν βιάσει ένα ακόμη παιδί. Μόνο τότε άνοιξε ο φάκελος που παρέμενε στα συρτάρια, ανέγγιχτος, επί τρεις μήνες σαν να αφορούσε τροχαία παράβαση.
Όταν τον οδήγησαν στην Ασφάλεια και διαπίστωσαν την ταυτότητά του, χτύπησε κόκκινος συναγερμός καθώς διαπιστώθηκε ότι εις βάρος του 40χρονου εκκρεμούσε δικογραφία για βιασμό 14χρονου κοριτσιού που είχε διαπραχθεί πέρυσι το καλοκαίρι.
Η δικογραφία είχε συνταχθεί από το Τμήμα Ανηλίκων και είχε αποσταλεί στην Εισαγγελία. Η διαδρομή της είχε τελειώσει εκεί, αφού κανείς στην Εισαγγελία δεν έδωσε σημασία σ' έναν φάκελο για βιασμό και μάλιστα παιδιού...
Όπως διαπιστώνεται τώρα, πέρυσι το καλοκαίρι η 14χρονη, που είχε φτιάξει ψεύτικο αγορίστικο προφίλ στο facebook, γνωρίστηκε διαδικτυακά με τον 40χρονο που σε όλα τα παιδιά συστηνόταν ως συνομήλικός τους, δηλαδή ως ανήλικος.
Ο 40χρονος έπεισε το κορίτσι να συναντηθούν. Όταν διαπίστωσε ότι ήταν κορίτσι, θύμωσε και τo βίασε. Στη συνέχεια τo εγκατέλειψε σε έναν δρόμο όπου τo εντόπισαν οι αστυνομικοί. Το παιδί ήταν αποπροσανατολισμένο και δεν μπορούσε να αναγνωρίσει την περιοχή όπου τo είχε μεταφέρει ο βιαστής.
Το Τμήμα Ανηλίκων ερεύνησε με επιμονή την υπόθεση και τον περασμένο Νοέμβριο κατάφερε να ταυτοποιήσει τον δράστη, τον οποίο επιπλέον αναγνώρισε το θύμα. Είχε προηγηθεί άρση του απορρήτου των επικοινωνιών που είχε με το παιδί μέσω του facebook και ήξεραν χωρίς αμφιβολία ότι επρόκειτο για τον βιαστή.
Έτσι, συνέταξαν πλέον δικογραφία προσωποιημένη εις βάρος του και την απέστειλαν στην Εισαγγελία. Η Αστυνομία, με δεδομένο ότι δεν υπήρχε πλέον Aυτόφωρο, δεν μπορούσε να προχωρήσει στη σύλληψη του δράστη αν δεν υπήρχε εις βάρος του ποινική δίωξη που έπρεπε να ασκήσει ο εισαγγελέας και βεβαίως αν δεν υπήρχε ένταλμα σύλληψης.
Το ένταλμα σύλληψης δεν εκδόθηκε ποτέ, η δίωξη ασκήθηκε μόλις χθες και αφού είχε συλληφθεί ο δράστης με την κατηγορία της απόπειρας αποπλάνησης ανηλίκου για το δεύτερο παιδί.
Όπως έλεγαν κύκλοι της Εισαγγελίας, ο φάκελος της δικογραφίας -άγνωστο πώς- δεν αξιολογήθηκε και έμεινε στα συρτάρια, ανέγγιχτος, όπως ακριβώς είχε αποσταλεί από την Αστυνομία.
Κάθειρξη 26,5 ετών στον Βλαστό για τοποθέτηση βόμβας σε πολυκατοικία
Dodger έγραψε:Πρέπει να έχει μαζέψει ίσα με 894 χρόνια κάθειρξης
..με δεδομένο ότι δεν υπήρχε πλέον Aυτόφωρο, δεν μπορούσε να προχωρήσει στη σύλληψη του δράστη αν δεν υπήρχε εις βάρος του ποινική δίωξη..
Αυτός είναι ο Αλβανός serial killer που είχε σκορπίσει τον τρόμο! Νέα στοιχεία στα χέρια της αστυνομίας
Με εισαγγελική εντολή δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του Αλβανού serial killer που κατηγορείται για τη δολοφονία της ζωγράφου Κατερίνας Ζαζάνη κι άλλων δυο ανθρώπων.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας και μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δυο ανδρών που είχαν συλληφθεί στις 19 Φεβρουαρίου στην Πάτρα από άνδρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής & Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Ο ένας, ο serial killer που κατηγορείται για τις δολοφονίες της εικαστικού στη Νάξο και άλλων δυο ανθρώπων σε Μεσσηνία και Αρκαδία, είναι ο (επ) BARIAME ή BARIAMI ή BARIAM ή BARJAMAJ ή BARJAMI ή BARAJMI ή PAPAVAN ή PAPAJANI ή PAPAZANI ή PAPAYAN ή PAPAXHANI ή PAPAGIAN (ον) MONDI ή ARTAN ή EDMONT ή GENTIAN ή EDMOND ή ENDONT ή ORGEST ή BEZMIR του MIDET ή MUDEI ή MINA ή FERIK ή FEMIK ή VASLI που γεννήθηκε στην Αλβανία.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατά συρροή, της ληστείας από κοινού κατ’ εξακολούθηση τελεσθείσας με ιδιαίτερη σκληρότητα.
Ο Αλβανός serial killer εκτός από τις τρεις δολοφονίες και τις ληστείες με τις οποίες κατηγορείται φαίνεται πως έχει κι άλλες επιθέσεις στο ενεργητικό του. Η ασφάλεια ανακαλύπτει συνεχώς νέες βίαιες ληστείες, τις οποίες έκανε σε περιοχές από τη Στερεά μέχρι την Πελοπόννησο.
στο παλιο forum, Φλεβαρη 2013 o kacey έγραψε:Τελικα το εχει η τυχη μου, χθες αντι να γυρισω σπιτι στις 5 γυρισα στις 7:
Φευγω απο RnR Κολωνακι, με το που στριβω απο Πατρ. Ιωακειμ σε Μαρασλη προς Σουηδιας (=ανηφοριζοντας) βλεπω στα 30μ 4 "φατσες" γυρω απο ενα Fiat Panda, με τη πορτα του συνοδηγου ανοιχτη κ το παραθυρο στη μεση. Με το που με βλεπουν, φευγουν κ οι τεσσερεις ("χαλαρα", οχι τρεχοντας, κ ταχα μου κοιταζοντας τα αστρα) ενω αμεσως μετα ο ενας γυρναει πισω, κλεινει τη πορτα κ συνεχιζει με τους αλλους. Φτανω στο Panda, βλεπω το παραθυρο μισανοιχτο (= δεν ειναι δικο τους το αμαξι - οπως κ αποδειχτηκε - γιατι δεν το παρατας ετσι κ ξεκλειδωτο), τηλ στο 100 κ τους λεω "το κ το".
Ανεβαινουμε μαζι με τους τυπους τη Μαρασλη γιατι το αυτοκινητο μου τελικα ηταν κοντα στο δικο τους, εγω μπαινω στο αμαξι στη Σουηδιας κ αυτοι στριβουν σε ενα στενακι που ανεβαινει απο τη Σουηδιας στη Ξενοκρατους. Οπου εκει περα 1ον κυκλωνουν ενα ασημι Megane κ αρχιζουν να χαζευουν το εσωτερικο του, κ 2ον με παιρνουν απο το κεντρο κ με συνδεουν με το περιπολικο για να τους οδηγησω σε αυτους. Οποτε εγω τωρα ειμαι μεσα στο αμαξι στα 30μ απο εκεινους κ μιλαω στο τηλ. Οταν συνειδητοποιουν οτι εγω ειμαι ακομα εκει κ δεν ξεπαρκαρα, φευγουν απο το ασημι Megane κ πανε προς το αυτοκινητο τους, οπου εκει τους μαζεψαν (χρονος εμφανισης περιπολικου ~3λεπτα απο τηλεφωνημα).
Κ εκει αρχιζει το παρτυ:
2 ωρες για να να μου γραψουν μια καταθεση που λεει ακριβως τα παραπανω.
οι τυποι να ψιλοαλωνιζουν μεσα στο τμημα (υπο επιβλεψη).
ο ενας τσαμπουκαλεμενος να λεει "με προσβαλεις κ θα εχεις προβλημα" (καπου εκει τους μαζεψαν λιγο).
Να σκαει τηλεφωνο απο συγγενη τους Αστυνομο που προσπαθει να μαθει τι κ πως.
Κ τελικα να μου λενε οι αστυνομικοι "κατσε γιατι μπλεκει το πραγμα, αυτοι λενε οτι θα σου κανουν κ οι 4 μηνυση οτι λες ψεμματα κ οτι εσυ ανοιγες αυτοκινητα κ επειδη σε ειδαν πηρες το 100 κ ειπες αυτα για να καλυφθεις" οπου φυσικα αυτο σημαινε οτι θα περιμενα κ εγω στο αυτοφορο μεχρι τη Δευτερα*.
Τελικα κατα τις 7 (2 ωρες μετα) εφυγα για το σπιτι μου κ οταν περναγα απο το ισογειο ακουγα τον πατερα του ενος που ειχε ερθει κ ηταν στο υπογειο (κελι) μαζι τους να λεει "ε ενταξει θα του κανετε κ εσεις μια μηνυση μπλα μπλα μπλα". Τους γαμεις ή δεν τους γαμεις?
*απαντηση στον ΑξΥπ: ωπα παλικαρι κοιτα, ή τελειωνεις τη πληκτρολογηση της καταθεσης, υπογραφω παω σπιτι μου κ οταν σου ξαναπουν για μηνυσεις τους λες οτι εχω αποχωρησει κ θα "ψαξετε" να με βρειτε, ή παω τωρα εξω κ τους λεω οτι ανακαλω τα παντα κ φευγουμε ολοι μαζι κ δεν ξαναασχολουμαι κ ποτε με κατι τετοιο κ ασε τους να ανοιγουν αυτοκινητα.
Προφανως μετα απο λιγο εφυγα. Για τη συνεχεια αναμεινατε στην οθονη σας.
ΥΓ Οτι θα κατεβαινα την (αδεια) Βασ. Σοφιας με 160+ με περιπολικο μπροστα να μου ανοιγει δρομο, δεν το περιμενα. :D
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]