Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#873523 Αυτό πρέπει να είναι κάτι σαν το κλείσιμο βιβλίων στις επιχειρήσεις...
Μπαίνει το κράτος να αρπάξει/φορολογήσει κάτι από τα κλοπιμαία...
Στα συν τα #ginetaidoulitsa και #ellada2.0...

ΓΤΧΤΜΠΣΠΤΤΣΤΣΤΣΤΠΤΑΠΤΑΠΚΓΤΠΟΚΠΑΤΤΓΜΣ
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#873605 https://www.protothema.gr/greece/articl ... ikous-tou/

Τι ειναι αυτα ρε σεις?????

Αλεξανδρούπολη: «Τον κρατούσαν εναλλάξ όσο τον κακοποιούσαν» - Πώς ο 5χρονος αποκάλυψε τη φρίκη που έζησε από δύο συνομήλικούς του

«Το παιδί κοιμήθηκε και ξύπνησε το απόγευμα. Μου είπε ότι θέλει να πάει τουαλέτα και αμέσως μετά έτρεξε μέσα πάλι. Δε καθόταν, ήταν όρθιος. Τον ρώτησα τι έγινε και δε μου απαντούσε αρχικά. Είχε φοβηθεί πάρα πολύ, ενώ είναι πολύ ζωηρό παιδί, δε μιλούσε και δεν είχε διάθεση ούτε να φάει. Μου είπε "μπαμπά τσούζει" πίσω μου. Δε μου έλεγε το γιατί. Μετά από παρεκκλίσεις μου μου αποκάλυψε τη συνέβη», αναφέρει.

Ο πατέρας του πεντάχρονου περιγράφει στη συνέχεια όσα του ανέφερε ο γιος του για την επίμαχη ώρα που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο συμμαθητές τους. «Μου είπε μπαμπά σήμερα στο σχολείο βγήκαμε για διάλειμμα και δύο παιδιά με πήρανε μέσα στην τάξη. Με χτύπησαν, με έσπρωξαν και έπεσα. Τότε ο ένας ανέβηκε επάνω μου και κράτησε τα χέρια μου πίσω και άλλο παιδί κατέβασε το παντελόνι μου», αναφέρει, ενώ για ευνόητους λόγους δε γίνεται να αναπαραχθούν περισσότερες λεπτομέρειες για την καταγγελλόμενη σεξουαλική κακοποίηση.

:rant: :rant: :s_mad :s_mad
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#873747 Νέα στοιχεία για την επίθεση που δέχτηκαν 33χρονη τρανς και 31χρονος από ταξιτζή – Ταυτοποιήθηκε ο 55χρονος

https://www.newsbeast.gr/society/arthro ... -55chronos

Αστυνομικοί του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας ταυτοποίησαν τον 55χρονο αλλοδαπό δράστη

Αλλοδαπός που προφανώς έχει υποστεί ρατσισμό πάει και φέρεται ρατσιστικά στους άλλους :(
Εκτός του ότι είσαι κομπλεξάρα, δεν είσαι καν στη χώρα σου μλκ (όχι ότι αυτό θα σε δικαιολογούσε καλύτερα)

Ουπς, τώρα φέρθηκα κι εγώ ρατσιστικά :x
Φαύλος κύκλος :(
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#873754 Πακιστανος ηταν Δημη.
Δεν εκατσε να ναι κανενα ακροδεξιο φασιστοειδες να εκανε και ενα ωραιο αφηγημα. :roll:
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#873764 Ακροδεξιό φασιστοειδές εκ πακισταν...

Σπέρνεις ανέμους θερίζεις θύελλες...

Το εκκρεμές και το ελατήριο...

Και όλα με τις ευλογίες των "κυρ-παντεληδων"...

Πολύ, πάρα πολύ, ποπ κορν...

reminder
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#873932 Θεσσαλονίκη: 25χρονος επιτέθηκε και άρπαξε το κινητό 15χρονης σε κεντρικό δρόμο - Δείτε βίντεο

Ο 25χρονος Σύριος δίχως να επηρεάζεται από την παρουσία οδηγών και πεζών, ακολούθησε την ανήλικη και όταν βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία της επιτέθηκε

https://www.protothema.gr/greece/articl ... ite-video/

Αλλο ενα μεμονωμενο περιστατικο
Άβαταρ μέλους
By Lalfamaz
#873935 Κάπου έλεος όμως με τα fake news.

Το 2019 ο νυν ΠΘ είχε διαβεβαιώσει ότι επί ΠΘητείας του η εγκληματικότητα (ιδίως από πάκια και λοιπά μιάσματα) θα εξαλειφθεί.

Από τότε πέρασαν ολάκερα 5 χρόνια. Υπάρχει περίπτωση να έχει μπει φυλακή κοτζάμ επώνυμος Λιγνάδης (και μάλιστα εκ παραδρομής) και οι ανώνυμοι Σύριοι να εξακολουθούν να σουλατσάρουν ελεύθεροι καιναρπάζουν; Από & κλείεται.

Αν κρίνω από την ελεεινή κατάσταση του πεζοδρομίου (Βυρηττός 2.0) στάνταρ το συμβάν έχει γίνει Μάρτιο ή Απρίλιο 2016. Από τον Μάρτιο 2020 ούτως ή άλλως όλα τα πεζοδρόμια στην Θεσσαλονίκη έχουν γίνει glass floor (Ελλάδα 3.2.).
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
Geo f1 έγραψε:Πακιστανος ηταν Δημη.
Δεν εκατσε να ναι κανενα ακροδεξιο φασιστοειδες να εκανε και ενα ωραιο αφηγημα. :roll:

Να έκανε αφήγημα γιατί δεν έχουν γίνει αυτά από τους ακροδεξιούς εν Ελλάδι.
Ήταν ηθοποιοί
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#873945 Και βεβαια εχουν γινει. Αλλα οπως βλεπεις δεν ειναι αποκλειστικο προνομοιο μονο αυτων.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#873953 Δεν έχουν καμία όρεξη οι άνθρωποι να κακολογούν την ακροδεξιά στην Ελλάδα,
τουτέστιν δεν υπάρχει καμία ανάγκη να στηθεί κανένα αφήγημα.
Τα έκαναν και αυτά και χειρότερα(δολοφονίες=Σαχζάτ Λουκμάν, Παύλος Φύσσας).
Ούτε οι αλλοδαποί έχουν το μοναδικό προνόμιο, αλλά ούτε και οι ημεδαποί βλ. Γιακουμάκη.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Lalfamaz έγραψε:Το 2019 ο νυν ΠΘ είχε διαβεβαιώσει ότι επί ΠΘητείας του η εγκληματικότητα (ιδίως από πάκια και λοιπά μιάσματα) θα εξαλειφθεί.

Από τότε πέρασαν ολάκερα 5 χρόνια. Υπάρχει περίπτωση να έχει μπει φυλακή κοτζάμ επώνυμος Λιγνάδης (και μάλιστα εκ παραδρομής) και οι ανώνυμοι Σύριοι να εξακολουθούν να σουλατσάρουν ελεύθεροι καιναρπάζουν; Από & κλείεται.

Θα έλεγε κανείς οτι η αστυνομία μας είναι άχρηστη, ιδίως αν ήξερε ότι έχουμε τους περισσότερους αστυνομικούς ανά κάτοικο... Ιδίως δε αν ήξερε ότι εδώ και 5 χρόνια προσλαμβάνουμε οποιονδήποτε ΔΑΠίτη στην αστυνομία βρούμε μπροστά μας, αντί για γιατρούς, δασκάλους, νοσηλευτές, κτλ... Ακόμα περισσότερο θα έλεγε κάποιος ότι η αστυνομία είναι άχρηστη (και η ηγεσία της ακόμα περισσότερο) αν ήξερε ότι έχουμε ξοδέψει εκατοντάδες εκατομμύρια για αγορά εξοπλισμού, τη στιγμή που τα σχολεία δεν έχουν χλωρίνη για να καθαρίσουν τις τουαλέτες...

Θα τα έλεγε αυτά όποιος θέλει να στηλιτεύσει την κυβέρνηση. Θα έλεγε επίσης ότι αυτά τα λεφτά είναι πεταμένα, γιατί δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα. Θα έλεγε κανείς πως αυτοί που διαχειρίζονται αυτά τα χρήματα και τις υπηρεσίες δεν ξέρουν τι τους γίνεται (ή είναι επίτηδες ανεπαρκείς).

Αλλά δεν πρόκειται κανείς να πει κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#874100 https://www.protothema.gr/greece/articl ... 93-spitia/

Εξαρθρώθηκε σπείρα που είχε κλέψει 93 σπίτια στην Πάτρα

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών, σε συνεργασία με το τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών, διακριβώθηκε ότι οι συλληφθέντες είχαν διαπράξει τα τελευταία τέσσερα χρόνια συνολικά 93 περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια, από τα οποία είχαν αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας περίπου 280.000 ευρώ.

Ως προς την μεθοδολογία της εγκληματικής ομάδας, οι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, έφευγαν τις πρωινές ώρες από καταυλισμούς που διέμεναν και χωρισμένοι σε ομάδες των τριών ή τεσσάρων ατόμων, μετέβαιναν σε γειτονικές περιοχές και διέπρατταν κλοπές, κυρίως σε μονοκατοικίες.

Οι κατηγορούμενοι έμπαιναν στα σπίτια, είτε με την μέθοδο της αναρρίχησης, είτε από ανοικτά παράθυρα, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις παραβίαζαν τα παράθυρα ή την εξωτερική πόρτα του σπιτιού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνεχίζουν τις έρευνες για να διακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.

Με επιφυλαξη γιατι μπορει και να μην εγινε. Μπορει η ΓΑΔΑ να το διαψευσει. 1000 μπορει
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#874356 Ελευσίνα: Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 43χρονος να αφαιρεί μεταλλικά αντικείμενα από σιδηροδρομικές γραμμές

Με επιφύλαξη γιατί μπορεί και να μην ήταν
Εικόνα

Μπορεί ο Γκεάκος να το διαψεύσει.