Μπαίνει το κράτος να αρπάξει/φορολογήσει κάτι από τα κλοπιμαία...
Στα συν τα #ginetaidoulitsa και #ellada2.0...
ΓΤΧΤΜΠΣΠΤΤΣΤΣΤΣΤΠΤΑΠΤΑΠΚΓΤΠΟΚΠΑΤΤΓΜΣ
«Το παιδί κοιμήθηκε και ξύπνησε το απόγευμα. Μου είπε ότι θέλει να πάει τουαλέτα και αμέσως μετά έτρεξε μέσα πάλι. Δε καθόταν, ήταν όρθιος. Τον ρώτησα τι έγινε και δε μου απαντούσε αρχικά. Είχε φοβηθεί πάρα πολύ, ενώ είναι πολύ ζωηρό παιδί, δε μιλούσε και δεν είχε διάθεση ούτε να φάει. Μου είπε "μπαμπά τσούζει" πίσω μου. Δε μου έλεγε το γιατί. Μετά από παρεκκλίσεις μου μου αποκάλυψε τη συνέβη», αναφέρει.
Ο πατέρας του πεντάχρονου περιγράφει στη συνέχεια όσα του ανέφερε ο γιος του για την επίμαχη ώρα που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο συμμαθητές τους. «Μου είπε μπαμπά σήμερα στο σχολείο βγήκαμε για διάλειμμα και δύο παιδιά με πήρανε μέσα στην τάξη. Με χτύπησαν, με έσπρωξαν και έπεσα. Τότε ο ένας ανέβηκε επάνω μου και κράτησε τα χέρια μου πίσω και άλλο παιδί κατέβασε το παντελόνι μου», αναφέρει, ενώ για ευνόητους λόγους δε γίνεται να αναπαραχθούν περισσότερες λεπτομέρειες για την καταγγελλόμενη σεξουαλική κακοποίηση.
Geo f1 έγραψε:Πακιστανος ηταν Δημη.
Δεν εκατσε να ναι κανενα ακροδεξιο φασιστοειδες να εκανε και ενα ωραιο αφηγημα.
Lalfamaz έγραψε:Το 2019 ο νυν ΠΘ είχε διαβεβαιώσει ότι επί ΠΘητείας του η εγκληματικότητα (ιδίως από πάκια και λοιπά μιάσματα) θα εξαλειφθεί.
Από τότε πέρασαν ολάκερα 5 χρόνια. Υπάρχει περίπτωση να έχει μπει φυλακή κοτζάμ επώνυμος Λιγνάδης (και μάλιστα εκ παραδρομής) και οι ανώνυμοι Σύριοι να εξακολουθούν να σουλατσάρουν ελεύθεροι καιναρπάζουν; Από & κλείεται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών, σε συνεργασία με το τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών, διακριβώθηκε ότι οι συλληφθέντες είχαν διαπράξει τα τελευταία τέσσερα χρόνια συνολικά 93 περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια, από τα οποία είχαν αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας περίπου 280.000 ευρώ.
Ως προς την μεθοδολογία της εγκληματικής ομάδας, οι κατηγορούμενοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, έφευγαν τις πρωινές ώρες από καταυλισμούς που διέμεναν και χωρισμένοι σε ομάδες των τριών ή τεσσάρων ατόμων, μετέβαιναν σε γειτονικές περιοχές και διέπρατταν κλοπές, κυρίως σε μονοκατοικίες.
Οι κατηγορούμενοι έμπαιναν στα σπίτια, είτε με την μέθοδο της αναρρίχησης, είτε από ανοικτά παράθυρα, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις παραβίαζαν τα παράθυρα ή την εξωτερική πόρτα του σπιτιού.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνεχίζουν τις έρευνες για να διακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]