Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#872894 Ίσως να προτιμούσα ένα σκάφος όχι δύο. Δείχνει μπουκωμενη
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#872917 Φωτογραφιάρα Mixostsi!!
Το αεροπλάνο τόσο όσο Blurred ώστε να είναι διακριτό χωρίς να κυριαρχεί.
Προσωπικά δε μ' ενοχλεί το "μπούκωμα" , είναι αντιπροσωπευτικό του ελληνικού καλοκαιριού. :lol:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
Dimitris_P έγραψε:Ίσως να προτιμούσα ένα σκάφος όχι δύο. Δείχνει μπουκωμενη

Καλύτερα τώρα; :lol:

Εικόνα

Mixostsi sorry για την παρέμβαση! :oops:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#872951 Ευχαριστώ για τα σχόλια και τις παρεμβάσεις! :s_howdy

Σκιάθος, ναι!

Έχω κι εγώ 1-2 edits χωρίς τις σακούλες κλπ μπιχλιμπίδια αλλά επέλεξα αυτή.
Χωρίς τη βάρκα δε θα την ήθελα, έχω και χωρίς αεροπλάνο... αλλά μ' άρεσε με τα πάντα όλα.

Για άφισα θα δώσω το edit χωρίς τα μπιχλιμπίδια :lol:

Επίσης η XT30 με έκανε να κυκλοφορώ με μια κάμερα στο χέρι πάλι :inlove:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#872960 Προσωπικά και εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου το ιστιοπλοϊκό. Θα συμφωνήσω για τις σακούλες, αλλά αυτό είναι η Ελλάδα :lol:
Πολύ ωραία η XT30!
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#873192 Πραγματικά πολυ ωραία και μ τον Viltrox είναι πολύ δυνατό budget friendly combo.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#873231 600€ η μεταχειρισμένη ΧΤ30 με τον FUJINON XC15-45mmF3.5-5.6 OIS και 180-200€ ο Viltrox 57mm F1.7

Μπορείς να κάνεις και φθηνότερο combo με καμιά M4/3 ή Sony A6xxx βέβαια που κοιτούσα πριν αποφασίσω για την ΧΤ30.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#873284 Πολύ καλή τιμή! Με μια ματιά που έριξα στο ebay την βρίσκω γύρω στα 850€ και αυτό μόνο για το σώμα.
Πολύ καλές οι Sony, αλλά μου αρέσει περισσότερο η εμφάνιση αλλά και τα χρώματα των φωτογραφιών της Fuji.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#873499 Ευχαριστώ!

Πριν από λίγες μέρες είχαμε πάει την μικρή στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, όπου και τράβηξα κάποια πλάνα. Δεν αξίζουν για ανέβασμα, αλλά το συγκεκριμένο, πραγματικά με εντυπωσίασε για την ικανότητα του Topaz AI να παίρνει ανάλυση από εκεί που... δεν υπάρχει. Η Μηχανή είναι 16 megapixels με αισθητήρα micro 4/3rds από το 2014:

Εικόνα
day at the zoo by Chris Lappas, on Flickr