- 31 Αύγ 2024, 21:01
Ηθελαν οι γονεις μου ενα μικρο να αφηνουν μονιμα στο νησι. Καναμε μλκια που δωσαμε το ατος πριν καποια χρονια, ηταν τελειο για αυτη τη δουλεια. Τελοσπαντων, ειδαν ενα ignis παρκαρισμενο καπου με πωλητηριο, πηγαν το ειδαν τους αρεσε το εκλεισαν, μου ειπαν πως ειναι τριπορτο και μου μπηκαν ιδεες. Εσπαγα το κεφαλι μου αν ειχε πουληθει το τριπορτο σε μη σπορτ εκδοση ποτε, δε θυμομουν. Τελοσπαντων, το σπορτ ειναι

Του '06 με 110000 χλμ, κουδουνιζει ολοκληρο λογω σκληρης αναρτησης και σουζουκι, αλλα μου αρεσει απιστευτα. Επιταχυνει, φρεναρει, στριβει, εχει πολυ ωραιο τιμονι, επιλογεα, αναρτηση, το λατρεψα μια βδομαδα τωρα στις ειδικες της Αιγινας. Αλλα εχει ενα σωρο μαζεματα, οποτε θελω να βρω αρχικα μια μπιλια λεβιε (εχει λιωσει και δε φαινεται το διαγραμμα), πεταλια απο το απλο αν δε χρειαζεται να βγει ολη η πεταλιερα γιατι τα μεταλλικα καινε το καλοκαιρι, αμορτισερ πορτ-παγκαζ, φιλτρο αερα και καμπινας, μασκες πανω και κατω γιατι εχει κατι καγκουρεμενες σιτες και πισω καθαριστηρα. Θα παω να δω σε μαγαζια στον Πειραια και Φραντζη απο Δευτερα, αλλα φιλτρα και καθαριστηρα πχ χρειαζομαι καινουρια. Για την ωρα ειναι σε ενα φαναρτζη που θα φτιαξει ενα σπασιμο στον πισω προφυλακτηρα και θα βαψει το καπω που ειναι μαυρο ματ (σε μαυρο αμαξι

).
edit θεωρητικα μπιλια λεβιε θα μπορω να βαλω universal, αλλα υπαρχουν 2-3 τυποι σωστα? Πως βρισκω τι τυπος κανει? Γιατι μου αρεσουν καποια πιο συγχρονα σχεδια που ειναι στρογγυλα, οχι αυτα τα παλαιοιαπωνικα οπως η τωρινη.