Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
socratesn έγραψε:
bujinkan έγραψε:
socratesn έγραψε:Τοσο κακες; :lol:
Αδιάφορες

< >

Με συγχωρεις, εριξα το επιπεδο του τοπικ :protest:
Μια γνώμη είπα ...

< >
Άβαταρ μέλους
By Chris
bujinkan έγραψε:
socratesn έγραψε:
bujinkan έγραψε:
Αδιάφορες

< >

Μια κακία είπα ...

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Chris έγραψε:
bujinkan έγραψε:
socratesn έγραψε:
bujinkan έγραψε:
Αδιάφορες

< >

Μια κακία είπα ...

< >
Whatever

< >
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
edmond έγραψε:Βασικά, εχμ... δεν το λες.
Αν το γράφεις για μένα το τοπικό λέγεται σχολιασμός και κριτικές

< >
Άβαταρ μέλους
By Chris
bujinkan έγραψε:Εικόνα

< >

Εδώ τι βλέπουμε? Από ποιότητα φωτογραφίας εννοώ. Υπάρχει κάτι που την κάνει να αξίζει να ανέβει σε ένα φορουμ? Τι διαφορά έχει από το να πάω δίπλα σε ένα τοίχο και να τραβήξω μια φωτό τη μπογιά? Μια αηδία κάδρο βλέπω με μια βουκαμβίλια σφαγμενη..
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
Chris έγραψε:
bujinkan έγραψε:Εικόνα

< >

Εδώ τι βλέπουμε? Από ποιότητα φωτογραφίας εννοώ. Υπάρχει κάτι που την κάνει να αξίζει να ανέβει σε ένα φορουμ? Τι διαφορά έχει από το να πάω δίπλα σε ένα τοίχο και να τραβήξω μια φωτό τη μπογιά? Μια αηδία κάδρο βλέπω με μια βουκαμβίλια σφαγμενη..
Ότι νομίζεις .

< >
Άβαταρ μέλους
By edmond
#868146 Αχιλλέα για σένα το λέω βέβαια.
Θεωρώ πως ήσουν πολύ απόλυτος. Υπάρχουν σαφώς πολλοί τρόποι για να εκφράσεις ότι κάτι δεν σ' αρέσει ή -εν προκειμένω- ότι κάτι σε αφήνει αδιάφορο.
Δηλαδή εσύ το βρήκες όμορφο; ευγενικό ίσως;
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
edmond έγραψε:Αχιλλέα για σένα το λέω βέβαια.
Θεωρώ πως ήσουν πολύ απόλυτος. Υπάρχουν σαφώς πολλοί τρόποι για να εκφράσεις ότι κάτι δεν σ' αρέσει ή -εν προκειμένω- ότι κάτι σε αφήνει αδιάφορο.
Δηλαδή εσύ το βρήκες όμορφο; ευγενικό ίσως;
Έγραψα τη γνώμη μου απλά και όμορφα
Δλδ τι έπρεπε να κάνω ? Να την τυλίξω σε όμορφο περιτύλιγμα για να είναι όμορφο και ευγενικό ?
Για μένα δεν ήταν καν φωτογραφία ήταν απλά ένα κλικ.
Λυπάμαι αν η γνώμη μου στεναχώρησε τον συμφορουμιτη αλλά αυτή είναι .
Δεν καταλαβαίνω καν γιατί πρέπει να το συζητάμε .

< >
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#868149 Προφανώς αποτελεί χαζό θέμα να διαφωνήσουμε, απλά θα πω την γενικότερη δική μου άποψη, με αφορμή την καθόλα σεβαστή κατα τ'άλλα "γνώμη" που διατυπώθηκε.

Εδώ μέσα έχουν ποσταριστεί κατά καιρούς φωτογραφιάρες απ' όλους μας που κανείς δε μπήκε στον κόπο να σχολιάσει ή να κριτικάρει και είναι απόλυτα ΟΚ αυτό. Ούτε υποχρέωση κανενός είναι, ούτε και τις ποστάρουμε για να ακούσουμε τα καλά ή κακά λόγια, who cares, άλλος βγάζει λεφτά από αυτό, άλλος έχει τα social media του για να "εκτίθεται", άλλος απλά μοιράζεται κλικς με τους φίλους του.

Επίσης διαχρονικά το παρόν έχει υπάρξει ένα τοπικό -safe space- και για άτομα εκτός του χόμπι, που βάζουν μία φώτο απ' το κινητό τους, μία όμορφη στιγμή από οικογενειακές διακοπές, με τα παιδάκια τους, τα pets τους, ή απλά ένα κλικ που σε εκείνους άρεσε και συνήθως όλοι μας είμαστε supportive όχι επειδή η εκάστοτε φωτογραφία αποτελεί κανένα αντικείμενο για έκθεση, αλλά επειδή μοιράστηκε ένας άνθρωπος μία στιγμή του.

Το να έχουν μείνει ασχολιάστες τόσες καλές φωτογραφίες και για μία αδιάφορη φωτογραφία να γράφεται το "Εδώ τι ακριβώς χρήζει σχολιασμού", εγώ προσωπικα΄το βρίσκω ειρωνικό και αγενές όχι επειδή δε δέχομαι την κριτική, αλίμονο, την καύλα μας κάνουμε, αλλά επειδή κάτι αδιάφορο συνήθως το αφήνουμε ασχολίαστο ή αν το κρίνουμε ως μέτριο, λέμε τη γνώμη μας ως προς το τι θα μπορούσε να αλλάξει στο κάδρο, στις ρυθμίσεις, κάτι, ένα feedback.

Το να κρίνεται μ' ένα απαθές αφ' υψηλού ύφος ως αδιάφορη μία στιγμή που σε κάποιο μάτι έκανε ένα κλικ, νομίζω πως το μόνο που κάνει είναι να περιορίζει άλλους χρήστες να μοιραστούν το υλικό τους.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
socratesn έγραψε:
Το να κρίνεται μ' ένα απαθές αφ' υψηλού ύφος ως αδιάφορη μία στιγμή που σε κάποιο μάτι έκανε ένα κλικ, νομίζω πως το μόνο που κάνει είναι να περιορίζει άλλους χρήστες να μοιραστούν το υλικό τους.

Συμφωνώ σε όλα εκτός από το τελευταίο
Δεν μπορείς να λες απαθές αφ' υψηλού για κάποιο άτομο το οποίο δεν το ξέρεις παρά μόνο από το διαδικτυο έτσι δεν είναι ?
Να το γράψει ο Χρήστος με τον οποίο πχ είμαστε φίλοι οκ
Και στην τελική το ότι στο δικό μου μάτι κάτι είναι αδιάφορο δεν σημαίνει τίποτα από τη στιγμή που αρέσει σε αυτόν που τράβηξε τη φωτογραφία .

< >
Άβαταρ μέλους
By axel12p
socratesn έγραψε:Προφανώς αποτελεί χαζό θέμα να διαφωνήσουμε, απλά θα πω την γενικότερη δική μου άποψη, με αφορμή την καθόλα σεβαστή κατα τ'άλλα "γνώμη" που διατυπώθηκε.

Εδώ μέσα έχουν ποσταριστεί κατά καιρούς φωτογραφιάρες απ' όλους μας που κανείς δε μπήκε στον κόπο να σχολιάσει ή να κριτικάρει και είναι απόλυτα ΟΚ αυτό. Ούτε υποχρέωση κανενός είναι, ούτε και τις ποστάρουμε για να ακούσουμε τα καλά ή κακά λόγια, who cares, άλλος βγάζει λεφτά από αυτό, άλλος έχει τα social media του για να "εκτίθεται", άλλος απλά μοιράζεται κλικς με τους φίλους του.

Επίσης διαχρονικά το παρόν έχει υπάρξει ένα τοπικό -safe space- και για άτομα εκτός του χόμπι, που βάζουν μία φώτο απ' το κινητό τους, μία όμορφη στιγμή από οικογενειακές διακοπές, με τα παιδάκια τους, τα pets τους, ή απλά ένα κλικ που σε εκείνους άρεσε και συνήθως όλοι μας είμαστε supportive όχι επειδή η εκάστοτε φωτογραφία αποτελεί κανένα αντικείμενο για έκθεση, αλλά επειδή μοιράστηκε ένας άνθρωπος μία στιγμή του.

Το να έχουν μείνει ασχολιάστες τόσες καλές φωτογραφίες και για μία αδιάφορη φωτογραφία να γράφεται το "Εδώ τι ακριβώς χρήζει σχολιασμού", εγώ προσωπικα΄το βρίσκω ειρωνικό και αγενές όχι επειδή δε δέχομαι την κριτική, αλίμονο, την καύλα μας κάνουμε, αλλά επειδή κάτι αδιάφορο συνήθως το αφήνουμε ασχολίαστο ή αν το κρίνουμε ως μέτριο, λέμε τη γνώμη μας ως προς το τι θα μπορούσε να αλλάξει στο κάδρο, στις ρυθμίσεις, κάτι, ένα feedback.

+1000

Ελπίζω το συγκεκριμένο περιστατικό να μην σε περιορίσει από το να μοιράζεσαι το υλικό σου! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#868160 Δεν κάνουμε διαγωνισμό, χαλαρώστε όλοι. Ούτε επιζηταμε σχόλια. Αν θέλει κάποιος θα σχολιάζει με επιχειρήματα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
axel12p έγραψε:
+1000

Ελπίζω το συγκεκριμένο περιστατικό να μην σε περιορίσει από το να μοιράζεσαι το υλικό σου! :thumbsup:

+1