Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By red_monster
sknipper έγραψε:-3,31% κλίση.... :hmmm:
Σε κατηφόρα και με το ποδήλατο κάνω πολλά ωραία.... :innocent:

ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΕΣ :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii

δεν εχει σημασια εαν ειναι ανηφορα η κατηφορα,οταν εχεις το συγκεκριμενο σημειο, ως αναφορα για τις βελτιωσεις που κανεις.
Το σημειο ειναι η Αιγαλεου,ειναι ησυχα,δεν ενοχλεις κανεναν,εχει μηδενικη κινηση 365 μερες τον χρονο.
Οτι καλυτερο δλδ για να πας να μετρησεις.
Άβαταρ μέλους
By nikos
Αυτό το αυτοκίνητο με τόσα άλογα δε βλέπει και μια διαφορά εκεί....άλλο ποδήλατο άλλο 400 άλογα στο δρομο

< Note >
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#866553 Προφανώς και έχει μεγάλη σημασία τόσο μεγάλη κατηφόρα, ειδικά όταν δεν το συγκρίνεις με προγενέστερες μετρήσεις και θέλει μόνο να μας μοστράρεις νουμεράκια :inlove:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
nikos έγραψε:
Αυτό το αυτοκίνητο με τόσα άλογα δε βλέπει και μια διαφορά εκεί....άλλο ποδήλατο άλλο 400 άλογα στο δρομο
< Note >
Τη διαφορά τη βλέπει και το αυτοκίνητο και τα χρονόμετρα.

Πχ βρήκα το κάτωθι βιντεάκι που υπερασπίζεται το ότι μετράει σε ελαφριά κατηφόρα (ράμπα εισόδου σε αυτοκινητόδρομο, δεν αναφέρεται κλίση). Το κάνει με αυτόματο CVT, οπότε πρακτικά δεν υπάρχει επίδραση του οδηγού κιβωτίου κλπ και του προκύπτει διαφορά 0,4'' που είναι λέει 4,57% (στα 8,55-8,95'') και το θεωρεί εντός των ορίων αλλαγής ταχυτήτων κλπ.
https://www.youtube.com/watch?v=tfQNl52CjfQ
Δεν διαφωνώ ότι εφόσον μετράει τα πάντα στο ίδιο σημείο μπορεί να κάνει συγκρίσεις με ό,τι έχει μετρήσει εκεί (με πλεονέκτημα υπέρ των προσθιοκινήτων) αλλά δεν μπροεί να συγκρίνει ούτε με επίσημες τιμές ούτε με μετρήσεις οποιουδήποτε άλλου.
Και κάτι άλλο, 2-3-4 δέκατα στο 0-60 είναι αρκετά άλογα διαφορά, όχι 2-3-4 αλλά μάλλον πιο κοντά στα 10- 20+ και πολύ περισσότερα αν μιλάμε για πιο χαμηλούς χρόνους.... καθόλου αμελητέο.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#866557 Την ουσία (που σας την είπε και ο dimviii αλλά την προσπεράσατε) είναι το σημείο αναφοράς το οποίο είναι πάντα το ίδιο, οπότε τα κέρδη είναι legit, και μιλάμε για σχεδόν 3δ στο 100-200 σε σχέση με 6-7 μήνες πριν

Για τα υπόλοιπα, ας απαντήσει ο Γιάννης εάν θέλει
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
BARHonda έγραψε:Την ουσία (που σας την είπε και ο dimviii αλλά την προσπεράσατε) είναι το σημείο αναφοράς το οποίο είναι πάντα το ίδιο, οπότε τα κέρδη είναι legit, και μιλάμε για σχεδόν 3δ στο 100-200 σε σχέση με 6-7 μήνες πριν

Για τα υπόλοιπα, ας απαντήσει ο Γιάννης εάν θέλει

Τι να απαντήσω και σε ποιον. Στο άλλο το άσχετο το κόκκινο τσόλι που μπαίνει μόνο για να μου κάνει αέρα στα @@? Δεν τους βλέπω καν.
Ο Σκνίπερ οκ, δεν γνωρίζει το παλικάρι.

Έχω κάνει πάνω από 1500 μετρήσεις με draggy & P-Gear σε διάφορα σημεία και ξέρω πως και τι κάνει το αμάξι.

Η εν λόγω μέτρηση για το 1/4 μιλίου πράγματι έγινε στην πίστα δοκιμών που είπε ο Ντίμης και για να δώσω ένα παράδειγμα, στην ίδια μέτρηση είχα και 100-200 και το αμάξι έκανε αυτό.

Εικόνα

εγώ όμως έχω μια άλλη πίστα δοκιμών με μηδενική κλίση γιατί εκεί έχει νόημα μόνο σαν σημείο αναφοράς, όπως είπε και ο Ντίμης.

Εικόνα

Ναι, είναι παρατηρημένο, το αμάξι μου σε ευθεία κάνει καλύτερο χρόνο από την Αιγαλέου με τα 2.5% κατά ΜΟ κλίσης που έχει. :s_bye

Και σε μια άλλη πίστα που έχω, έχω αυτό εδώ

Εικόνα

Πάνω κάτω βλέπεις και το auto-correction χρόνων που κάνει το app, και έχεις μια τάξη μεγέθους.

ΥΓ: Κατάλαβες ροδέλα;
Άβαταρ μέλους
By nikos
sknipper έγραψε:
nikos έγραψε:
< Note >
Τη διαφορά τη βλέπει και το αυτοκίνητο και τα χρονόμετρα.

Πχ βρήκα το κάτωθι βιντεάκι που υπερασπίζεται το ότι μετράει σε ελαφριά κατηφόρα (ράμπα εισόδου σε αυτοκινητόδρομο, δεν αναφέρεται κλίση). Το κάνει με αυτόματο CVT, οπότε πρακτικά δεν υπάρχει επίδραση του οδηγού κιβωτίου κλπ και του προκύπτει διαφορά 0,4'' που είναι λέει 4,57% (στα 8,55-8,95'') και το θεωρεί εντός των ορίων αλλαγής ταχυτήτων κλπ.
https://www.youtube.com/watch?v=tfQNl52CjfQ
Δεν διαφωνώ ότι εφόσον μετράει τα πάντα στο ίδιο σημείο μπορεί να κάνει συγκρίσεις με ό,τι έχει μετρήσει εκεί (με πλεονέκτημα υπέρ των προσθιοκινήτων) αλλά δεν μπροεί να συγκρίνει ούτε με επίσημες τιμές ούτε με μετρήσεις οποιουδήποτε άλλου.
Και κάτι άλλο, 2-3-4 δέκατα στο 0-60 είναι αρκετά άλογα διαφορά, όχι 2-3-4 αλλά μάλλον πιο κοντά στα 10- 20+ και πολύ περισσότερα αν μιλάμε για πιο χαμηλούς χρόνους.... καθόλου αμελητέο.

Άσε τα αυτόματα στην άκρη γιατί υπάρχουν και άλλα πράγματα όπως πχ το συμπλεκταρισμα που κάνει για να αφήσει όλη τη δύναμη. Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα (ποδήλατα, αυτόματα cvt...) που η ελαφριά κλίση έχει αντίκτυπο σε αυτα

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#866599 Μια χαρά στην ευθεία. 100-200, ~9δευτ.

Με τις στροφές έκανες τίποτα? Κανένα μπλοκέ? Καλύτερα φρένα?

Με τόση δύναμη μπροστά, δεν υποστρέφει?

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Nikos! έγραψε:Μια χαρά στην ευθεία. 100-200, ~9δευτ.

< >

Έχουν γίνει αυτά που πρέπει και το αμάξι πατάει κάτω. Επιταχύνει και επιβραδύνει όπως πρέπει.

Η δύναμη από μόνη της, δεν λέει κάτι αν οδηγείς λάθος ένα αμάξι. Σου υποστρέφω αμάξι με 50 άλογα ό,τι ώρα θες.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:
Nikos! έγραψε:Μια χαρά στην ευθεία. 100-200, ~9δευτ.

< >

Έχουν γίνει αυτά που πρέπει και το αμάξι πατάει κάτω. Επιταχύνει και επιβραδύνει όπως πρέπει.

Η δύναμη από μόνη της, δεν λέει κάτι αν οδηγείς λάθος ένα αμάξι. Σου υποστρέφω αμάξι με 50 άλογα ό,τι ώρα θες.

Εντελώς αινιγματικη απάντηση

Παιδί μου έβαλες μπλοκε ή όχι?

Τακακια δίσκους φρένα?

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#866640 Νίκο εγώ δεν στρίβω το αμάξι όσο εσύ, οπότε δεν έχει προκύψει η ανάγκη να βάλω μπλοκέ.
Φρένα και τακάκια έχει το αμάξι και είναι παραπάνω από αρκετά, οπότε ισχύει και εδώ η ίδια απάντηση.

Είμαι πρόθυμος πάντως όταν πας για στρίψιμο, να έρθω και να δούμε μέχρι που μπορεί να ακολουθήσει την κίνηση το αμαξάκι μου. :)
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:Νίκο εγώ δεν στρίβω το αμάξι όσο εσύ, οπότε δεν έχει προκύψει η ανάγκη να βάλω μπλοκέ.
Φρένα και τακάκια έχει το αμάξι και είναι παραπάνω από αρκετά, οπότε ισχύει και εδώ η ίδια απάντηση.

Είμαι πρόθυμος πάντως όταν πας για στρίψιμο, να έρθω και να δούμε μέχρι που μπορεί να ακολουθήσει την κίνηση το αμαξάκι μου. :)

Οκ. Fair.

Ναι εννοείται. Πάω από παλιά εθνική, από Μάγουλα προς Θήβα μέχρι Ερυθρες και πίσω. Είναι φοβερή διαδρομή. Τσέκαρε τη.

Τώρα το βάζω μέσα για τούρμπο βέβαια οπότε μετά.

< >
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#866652 Στο γυρισμό θα σταματήσεις στην Οινόη, θα ρίξεις τηλέφωνο και θα πάμε στου Λινάρδου τη ταβέρνα, πάνω στο δρόμο είναι.. Ή στα Βίλια, Busso κανόνισε.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Dodger έγραψε:Στο γυρισμό θα σταματήσεις στην Οινόη, θα ρίξεις τηλέφωνο και θα πάμε στου Λινάρδου τη ταβέρνα, πάνω στο δρόμο είναι.. Ή στα Βίλια, Busso κανόνισε.

Στα Βιλια τρώμε ρε. Στο Λεστόρι!

< >