dimik έγραψε:Corto Maltese έγραψε:Το χρησιμοποιώ αποκλειστικά εδώ και χρόνια στην Κύπρο, το χρησιμοποίησα το Πάσχα Ελλάδα και μου φάνηκε επίσης καλύτερο από Maps.edmond έγραψε:Υγ1. Το μαπς τελευταία δεν μου τα λέει και πολύ καλά. Με στέλνει μερικές φορές μέσω κολοπετινίτσας.
Μου πρότεινε φίλος για αυτό το λόγο το Waze. Έχει εμπειρία κανείς;
Bonus το ότι δείχνει μπλόκα τροχαίας, όχι όλα αλλά αρκετά
< >
Χρήστος Λάππας έγραψε:Εξαιρετικό μέσα στην πόλη, λιγότερα καλά ενημερωμένο εκτός.
Έχει όμως την τάση να σε στέλνει από στενά ακόμα και για να γλιτώσεις 4 -5 λεπτά.
Αν ο ελάχιστος δυνατός χρόνος είναι το ζητούμενο (δεν είναι πάντα, γιατί μπορεί να σημαίνει μπλέξιμο στα στενά), τότε το Waze είναι ίσως το νούμερο 1 αυτή τη στιγμή.
Ευχαριστώ πολύ

PaNick67 έγραψε:Αντιθετα εγω χωρις e-pass χρησιμοποιησα την καρτα και περνουσα γρηγορα. Ουτε βρες ψιλα, ουτε περιμενε ρεστα
Όταν βγάζεις πιστωτική στα διόδια, η/ο υπάλληλος εκεί σε κοιτάει με τέτοια έκπληξη λες και τους έβγαλες να πληρώσεις με ρουπίες ινδονησίας, χρυσές λίρες Βικτωρίας ή με αβγά ξέρω γω. Ενώ θα έπρεπε να είναι το λογικό και φυσιολογικό και να έχουν και fast key. Αμάξι, πάτα 2, πέρνα κάρτα, γεια σας. Εδώ σε κοιτάνε με έκπληξη, ψάχνουν να βρούνε το POS κάπου καταχωνιασμένο στα δεξιά τους, ενώ πλήρωσε ο αμέσως προηγούμενος με κάρτα, πατάνε το ακριβές ποσό, τσεκάρουν 2-3 φορές και στο δίνουν. 50-50 να βιαστούν να το τραβήξουν (ώστε να προλάβουν να το καταχωνιάσουν στα δεξιά τους) και να πρέπει να επαναληφθεί η διαδικασία.

- Hyundai i20 (1,1 diesel 2013 mod), στο πηγαινε απο Ε65 εκαψε 5,3 λίτρα/100 στο γυρισμό ηρθα απο Λαμία, Δομοκό, Φάρσαλα (ολο επαρχιακό) που έκαωε 4,4
Εκτός κι αν πήγαινες τελικιασμένος, με 5 άτομα μέσα και μπαγαζιέρα. 
) και δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο...