egobrain έγραψε:όλοι αυτό μου πρότειναν αλλά κοιτάω να δω τι μπορεί να γίνει πάνω στη συσκευή για αρχή
Συμφωνώ, είναι λίγο θέμα αυτό (αν και ευτυχώς τα δικά μου δεν πείραζαν φούρνο όλως παραδόξως, ιδίως για την μεγάλη)
Μία λύση θα ήταν ίσως να μπλοκάρεις την πρόσβαση, πχ καμιά καρέκλα μπροστά, αλλά αυτό δεν είναι πρακτικό και για εσάς.
Οπότε ότι κι αν κάνεις, εν τέλει θα καταλήξεις στα λόγια του σοφού γέροντα:
saxon_747 έγραψε:Κατεβάζεις την ασφάλεια.
Ίσως να αρχίσει παράλληλα και ένα διδακτικό πρόγραμμα του στυλ "κάνω λες και έχουν σφάξει το μισό μου σόι" κάθε φορά που ακουμπάει το χεράκι τον φούρνο ή / και σε συνδυασμό με εξήγηση του πόσο επικίνδυνο είναι (αν είναι πολύ μικρό ακόμα βέβαια αυτό δεν θα πιάσει)...
Αλλά...
saxon_747 έγραψε:Κατεβάζεις την ασφάλεια.
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

markvag έγραψε:Ίσως να αρχίσει παράλληλα και ένα διδακτικό πρόγραμμα του στυλ "κάνω λες και έχουν σφάξει το μισό μου σόι" κάθε φορά που ακουμπάει το χεράκι τον φούρνο ή / και σε συνδυασμό με εξήγηση του πόσο επικίνδυνο είναι (αν είναι πολύ μικρό ακόμα βέβαια αυτό δεν θα πιάσει)...
Ναι, ωραιο αυτο, παιδαγωγικο. Μεγαλωνει μεγαλωνει ηρεμους και λογικους ανθρωπους, μακρια απο υστεριες και τετοια
Chris έγραψε:markvag έγραψε:Ίσως να αρχίσει παράλληλα και ένα διδακτικό πρόγραμμα του στυλ "κάνω λες και έχουν σφάξει το μισό μου σόι" κάθε φορά που ακουμπάει το χεράκι τον φούρνο ή / και σε συνδυασμό με εξήγηση του πόσο επικίνδυνο είναι (αν είναι πολύ μικρό ακόμα βέβαια αυτό δεν θα πιάσει)...
Ναι, ωραιο αυτο, παιδαγωγικο. Μεγαλωνει μεγαλωνει ηρεμους και λογικους ανθρωπους, μακρια απο υστεριες και τετοια
Εντάξει, το έγραψα λίγο πιο τραβηγμένο απ' όσο ήθελα...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

https://www.facebook.com/watch/?v=307394164155494
και η κουζίνα δεν είναι ευρύχωρη.τα όχι στην αρχή πήγαν να δουλέψουν αλλά όχι αν δεν είμαι μπροστά και το επαναλαμβάνω. πλέον δυσκολεύει.
τέσπα, αν δεν βρω κάτι θα κατεβάζω την ασφάλεια
@pro ενάμιση χρόνου
Θα παει μια, δυο, τρεις, θα δει οτι δεν κανουν κατι τα κουμπια, θα παει αλλου
Η καρεκλα ειναι θεμα, αν σκαρφαλωσει εκει και πεσει, με το κεφαλι θα πεσει. Οχι καλο
Fiat Panda 7,6l/100km
egobrain έγραψε:@markvag ο αποκλεισμός σημείου με καρεκλα ή παρόμοιο έχει ήδη φέρει το σπίτι σε κατάσταση εκτελούνται έργακαι η κουζίνα δεν είναι ευρύχωρη.
τα όχι στην αρχή πήγαν να δουλέψουν αλλά όχι αν δεν είμαι μπροστά και το επαναλαμβάνω. πλέον δυσκολεύει.
τέσπα, αν δεν βρω κάτι θα κατεβάζω την ασφάλεια
@pro ενάμιση χρόνου
Αφου τραβας που τραβας τα παθη του χριστου , κανε 5-6 τωρα μαζεμενα , στο κατω κατω αν δεν αντεχεις μπορεις να δωσεις και κανενα , τωρα που εχουν ζητηση , κοιτα μονο να ειναι ξανθα.
@pro με αφορμή αυτό, μετά απο μια κουβέντα με μια κυρία πρόσφατα αλλάξαμε ρότα και στον τρόπο που μιλάμε, κόβοντας τα πολλά μονολεκτικά μωρουδίστικα. προσπαθούμε με απλά λόγια κι ας είναι ίσως νωρίς
otso έγραψε:
Αφου τραβας που τραβας τα παθη του χριστου , κανε 5-6 τωρα μαζεμενα , στο κατω κατω αν δεν αντεχεις μπορεις να δωσεις και κανενα , τωρα που εχουν ζητηση , κοιτα μονο να ειναι ξανθα.
pro έγραψε:Ρώτησα γιατί τα μικρά καταλαβαίνουν πολύ περισσότερα απ΄όσα υποθέτουμε, αρκεί να τους μιλήσεις ανάλογα. Θυμάμαι περίπτωση φίλου που είπε σε παιδάκι το πολύ 3 ετών να μην πλησιάσει σε μια συσκευή γιατί κάνει τζιζ και το παιδάκι απάντησε "έχει ρεύμα;" και τον άφησε παγωτό. Οκ, το δικό σου είναι μικρούλι ακόμη οπότε για αρχή πάρε κάποια μέτρα.
Ακριβώς!
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Υπάρχει ελπίδα για τον τόπο τελικά.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY