Χρήστος Λάππας έγραψε:Η πιο όμορφη φωτογραφική των τελευταίων 15 ετών:Εμφανισιακά έρωτας

< >
Χρήστος Λάππας έγραψε:Η πιο όμορφη φωτογραφική των τελευταίων 15 ετών:Εμφανισιακά έρωτας

bujinkan έγραψε:socratesn έγραψε:Αν ενδιαφέρεται κανείς, σκέφτομαι να αποχωριστώ την A7II μου και τους φακούς της.Ώπα Ώπα ...για πες γιατί είμαι στο τσακ ...ο viltrox τι λέει ?
A7ii με δύο μπαταρίες γνήσιες (+ φορτιστές, κουτιά, αποδείξεις κλπ)
Sony 50mm 1.8
Viltrox 85mm 1.8
Sony 55-210mm 4.5 - 6.3
Όλα σαν καινούρια εννοείται, αν ψήνεται κανείς για τέτοιο πακέτο, ας μου στείλει dm
< >
socratesn έγραψε:Εγκρίνω και επαυξάνω. Τον έχω στην eos Rbujinkan έγραψε:socratesn έγραψε:Αν ενδιαφέρεται κανείς, σκέφτομαι να αποχωριστώ την A7II μου και τους φακούς της.Ώπα Ώπα ...για πες γιατί είμαι στο τσακ ...ο viltrox τι λέει ?
A7ii με δύο μπαταρίες γνήσιες (+ φορτιστές, κουτιά, αποδείξεις κλπ)
Sony 50mm 1.8
Viltrox 85mm 1.8
Sony 55-210mm 4.5 - 6.3
Όλα σαν καινούρια εννοείται, αν ψήνεται κανείς για τέτοιο πακέτο, ας μου στείλει dm
< >
Νωρίς νωρίς το είδα.
Σκοτώνει για τα λεφτά του, εξαιρετικός φακός σε κάθε επίπεδο. Προσωπικά δε βλέπω διαφορές με 85άρη Sony (Όχι τον G master). Μόνο μειονέκτημα ότι είναι αρκετά βαρύς, αλλά σαν αποτέλεσμα ανταμοίβει.
Σημ. μου κόστισε 350€ μόνο, το καλοκαίρι του 21.
. Χάζευα το μέγεθος της σε σχέση με τον αισθητήρα της και η σύγκριση σε σχέση με κάποιες άλλες φωτογραφικές είναι πραγματικά αστεία.

Χρήστος Λάππας έγραψε:Me too . Οριακά τα πρόλαβα νομίζω
τα Magicubes τα πρόλαβα και τα χρησιμοποιούσα!
Χρήστος Λάππας έγραψε:Θυμάμαι τα magicubes -φυσικά, αλλά αμυδρά θυμάμαι (εκτός και αν είναι false memory) ένα άλλο σύστημα που κλίπαρε στο ίδιο σημείο αλλά είχε 3 ή 4 φλασάκια το ένα πάνω από το άλλο σε δυο σειρές (6 ή 8 shots δηλαδή) και στηριζόταν όρθιο πάνω από την μηχανή.

https://i.postimg.cc/wBQLbZMc/813966[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
Εδώ ο 7κις μάλλον έκανε μλκια και κακώς έδωσαν τη[…]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]