Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#854621 Γιατί να πάρεις αυτό το πράγμα και όχι ένα BMW i3; Ίδια λεφτά θα σου βγουν και επειδή είναι ηλεκτρικό θα κάνεις και περισσότερη οικονομία. Βάλε και ένα φωτοβολταϊκό μιας και έχεις μονοκατοικία και είσαι άρχοντας.
Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια, είναι πως δεν θα βρίσκεις φθηνά δεξιοτίμονα από δαύτα, άρα άκυρο.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#854635 Έτσι DPF-EGR delete και το wagon το καλό που κάνει και χρόνους στις Σέρρες :inlove: να πονάνε οι τεσλαίοι :innocent:

Άβαταρ μέλους
By mousatos
g8777 έγραψε:
dimik έγραψε:Στο ψάξιμο, η 5ρα είχε τελικά γυρισμένα χλμ.

Ε, και; :s_dunno

πόσα τα πραγματικά; Κάνα παζάρι δε σηκώνει ; ο πωλητής μάλλον ελπίζει να βρεί κάναν αφελή εεε;
Ως γνωστόν στα 100κ σε αυτά μόλις έχει τελειώσει το στρώσιμο και πας άνετα 1 μιλιούνι.
Άβαταρ μέλους
By edmond

Σχετικοάσχετο, υπάρχει εφαρμογή whatever που να μπορούμε να δούμε τα χλμ ενός αμαξιού; Φαντάζομαι με data από συνεργεία, ΚΤΕΟ κλπ.
Έστω και με πληρωμή, δεν έχω θέμα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
edmond έγραψε:

Σχετικοάσχετο, υπάρχει εφαρμογή whatever που να μπορούμε να δούμε τα χλμ ενός αμαξιού; Φαντάζομαι με data από συνεργεία, ΚΤΕΟ κλπ.
Έστω και με πληρωμή, δεν έχω θέμα.

https://www.carvertical.com/en
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
mousatos έγραψε:και με single mother κανονικά δε μπλέκεις (για γάμο), αλλά αρκετοί το κάνουν.

Αυτός ο κανόνας είναι από το κεφάλι σου υποθέτω, γιατί δεν τον έχω ακούσει ποτέ. :vava:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Anonymous Founder έγραψε:Αυτός ο κανόνας είναι από το κεφάλι σου υποθέτω, γιατί δεν τον έχω ακούσει ποτέ.:

https://www.youtube.com/shorts/sXJi0aV2vMg
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#854837 Αυτό είναι μια άποψη. Το παιδί μπορεί να έχει πατέρα, μπορεί και όχι, μπορείς να το υιοθετήσεις, μπορεί και όχι, μπορεί να κάνεις κι άλλο, μπορεί και όχι, γενικώς είναι πάρα πολλοί οι συνδυασμοί. Γενικώς, δεν θα έλεγα πως η single mom είναι η πρώτη επιλογή για τον περισσότερο κόσμο (και αυτό το γνωρίζουν και οι ίδιες), αλλά το να λες πως δεν μπλέκεις, είναι σφόδρα προβληματικό.
Τα λέω αυτά χωρίς να έχω εμπειρία, αλλά άλλοι φίλοι μια χαρά έχουν, μην ξεχνάς πως υπάρχουν και οι single dads.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
mousatos έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Αυτός ο κανόνας είναι από το κεφάλι σου υποθέτω, γιατί δεν τον έχω ακούσει ποτέ.:

https://www.youtube.com/shorts/sXJi0aV2vMg

Παντως να ξερεις οτι αυτη η κατηγορια γυναικων ειναι περιζητητη απο χωρισμενους αντρες που επισης εχουν παιδι(α).

Και ο αντρας και η γυναικα ειναι χωρισμενοι με παιδια (δηλαδη ξεμπερδεψαν :shifty: ), οποτε δεν ψαχνουν για καποιον/καποια που θα θελει οικογενεια (φτου κι απο την αρχη :shifty: )...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
George_Prix έγραψε:Παντως να ξερεις οτι αυτη η κατηγορια γυναικων ειναι περιζητητη απο χωρισμενους αντρες που επισης εχουν παιδι(α)

Sure , σε αυτή την περίπτωση , ναι. προχωράς. Αλλά μιλάμε για ποσόστά 90/10 . τα παιδιά συνήθως τα παίρνει η μητέρα.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
mousatos έγραψε:
George_Prix έγραψε:Παντως να ξερεις οτι αυτη η κατηγορια γυναικων ειναι περιζητητη απο χωρισμενους αντρες που επισης εχουν παιδι(α)

Sure , σε αυτή την περίπτωση , ναι. προχωράς. Αλλά μιλάμε για ποσόστά 90/10 . τα παιδιά συνήθως τα παίρνει η μητέρα.

Αλλα 9 στις 10 περιπτωσεις ο νομος εχει δικιο. Γιατι 9 στις 10 περιπτωσεις, το παιδι το ιδιο προτιμαει να μεινει με τη μανα του και φυσικα η μανα του ειναι ικανοτερη να το μεγαλωσει σωστοτερα απο οτι ο πατερας του.