Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.

Χρήστος Λάππας έγραψε:Είναι μεγάλο κατόρθωμα να οδηγείς χειροκίνητο;
Giuseppe Busso έγραψε:Over 50% Of BMW M2 G87s In The US Have A Manual Gearbox
https://www.bmwblog.com/2024/01/05/bmw- ... r-us-2023/
ό,τι πιο ευχάριστο έχω διαβάσει τελευταία... μπράβο στους Μουρικάνους
Giuseppe Busso έγραψε:Όχι αλλά το νόημα είναι ότι υπάρχει ακόμη κόσμος που σε 100-120Κ αμάξι, το προτιμά με χειροκίνητο και όχι αυτόματο.
), ενα απο τα σιγουρα φιλτρα που βαζω στις αναζητησεις οχηματων που κανω απο χομπι, ειναι το αυτοματο κιβωτιο.
George_Prix έγραψε:Αν το παμε ομως καθαρα σε βαση δεξιοτητας του οδηγου σε μια κοντρα, προφανως ο λεβιες των ταχυτητων μπορει να κρινει την κοντρα υπερ του πιο τσακαλου οδηγου
George_Prix έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Όχι αλλά το νόημα είναι ότι υπάρχει ακόμη κόσμος που σε 100-120Κ αμάξι, το προτιμά με χειροκίνητο και όχι αυτόματο.
Αν το παμε ομως καθαρα σε βαση δεξιοτητας του οδηγου σε μια κοντρα, προφανως ο λεβιες των ταχυτητων μπορει να κρινει την κοντρα υπερ του πιο τσακαλου οδηγου
George_Prix έγραψε:Παιδες δεν το εξεφρασα καλα... Εννοω οτι σε μια κοντρα που και οι 2 οδηγοι εχουν χειροκινητο, ο πιο τσακαλος απο τους 2 μπορει να κανει τη διαφορα στην εκκινηση και στις αλλαγες ταχυτητων!
Giuseppe Busso έγραψε:George_Prix έγραψε:Παιδες δεν το εξεφρασα καλα... Εννοω οτι σε μια κοντρα που και οι 2 οδηγοι εχουν χειροκινητο, ο πιο τσακαλος απο τους 2 μπορει να κανει τη διαφορα στην εκκινηση και στις αλλαγες ταχυτητων!
Ναι, το κατάλαβα. Και σου ξαναλέω ότι δεν ισχύει.
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]