nikos έγραψε:Η agm θέλει ειδική φόρτιση η οποία είναι πιο υψηλή σε σχέση με τις απλές.
Στην ουσία αφού δε παίρνει τέτοια το αμάξι σου δε θα στη φορτίζει σωστά.
Αν ισχύει πάς πίσω subito και ζητάς αλλαγή.
nikos έγραψε:Η agm θέλει ειδική φόρτιση η οποία είναι πιο υψηλή σε σχέση με τις απλές.
dimviii έγραψε:Άλλο προφίλ φόρτισης, σκέψου ένα διάγραμμα στο οποίο στον άξονα των Χ είναι ο χρόνος και των Y η τάση του ρεύματος. Στις agm είναι λίγο ψηλότερα η τάση.nikos έγραψε:Η agm θέλει ειδική φόρτιση η οποία είναι πιο υψηλή σε σχέση με τις απλές.
ακομα και οταν ειναι στα ιδια αμπερωρια?Το εξηγεις λιγο?

dimviii έγραψε:nikos έγραψε:Η agm θέλει ειδική φόρτιση η οποία είναι πιο υψηλή σε σχέση με τις απλές.
ακομα και οταν ειναι στα ιδια αμπερωρια?Το εξηγεις λιγο?
dimviii έγραψε:Στο κλιο που άλλαξα είχε μανισια EFB και έβαλα AGMΑν θυμάσαι και γω είχα πάει στον ίδιο και το αμάξι έπαιρνε efb. Δεν ήθελε να μου βάλει agm γιατί έλεγε ότι έχει άλλη φόρτιση η agm και παίρνει επιπλέον ενέργεια από την ανάκτηση φρεναρίσματος.
Δεν είδα να δηλώσει κάτι ο μάστορας που την τοποθέτησε.Απλα δεν άφησε να μείνει το αυτοκίνητο χωρίς ρεύμα χρησιμοποιώντας μια αλλη μπαταρια.
Μπορεί να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα?
Πάντως και η Ρενώ δίνει σαν ανταλλακτικό μπαταρία AGM.
nikos έγραψε:Αν θυμάσαι και γω είχα πάει στον ίδιο και το αμάξι έπαιρνε efb. Δεν ήθελε να μου βάλει agm γιατί έλεγε ότι έχει άλλη φόρτιση η agm και παίρνει επιπλέον ενέργεια από την ανάκτηση φρεναρίσματος.
nikos έγραψε:Βέβαια μου είχε πει πως δε θέλει δήλωση στο αμάξι πράγμα το οποίο το έκανα στο συνεργειο.
Στο τηλέφωνο όμως μου έλεγε πως ήθελε.
Ότι να ναι δηλαδή.
Από μένα έφαγε άκυρο για το τελευταίο που είπα αφού χρειάζονταν δήλωση για να γνωρίζει ο εγκέφαλος μπήκε καινούρια μπαταρια
dimviii έγραψε:Ναι Χαμοστέρνας.nikos έγραψε:Αν θυμάσαι και γω είχα πάει στον ίδιο και το αμάξι έπαιρνε efb. Δεν ήθελε να μου βάλει agm γιατί έλεγε ότι έχει άλλη φόρτιση η agm και παίρνει επιπλέον ενέργεια από την ανάκτηση φρεναρίσματος.
το δικο μου εχει ανακτηση ενεργειας στο φρεναρισμα.Στον ιδιο εννοεις σε αυτον την Χαμοστερνας? δεν το θυμαμαι.nikos έγραψε:Βέβαια μου είχε πει πως δε θέλει δήλωση στο αμάξι πράγμα το οποίο το έκανα στο συνεργειο.
Στο τηλέφωνο όμως μου έλεγε πως ήθελε.
Ότι να ναι δηλαδή.
Από μένα έφαγε άκυρο για το τελευταίο που είπα αφού χρειάζονταν δήλωση για να γνωρίζει ο εγκέφαλος μπήκε καινούρια μπαταρια
και αν δεν τη δηλωσεις που εχει προβλημα?

BARHonda έγραψε:Παραλάβαμε και την καινούρια μπαταρία, θα μπει στο σέρβις σε κάνα μήνα
Έως τότε, booster από κοντά.
BARHonda έγραψε:Διότι για να μπει η εισαγωγή Forge που έχω αγοράσει, πρέπει να βγει η βάση της μπαταρίας, οπότε προτιμώ να γίνουν όλα μαζί μία και καλή ( δεν γνωρίζω επίσης εάν θέλει κάτι να γίνει από μεριάς Renault στο διαγνωστικό ) και επιπλέον θα είμαι 2 εβδομάδες Αθήνα από το Σάββατο οπότε δεν θέλω να τη βάλω και με το καλημέρα να κάθεται
Θα ξηλωθεί πράμα στο σέρβις διότι θα μπει και το ιντερκούλερ
https://i.ibb.co/tTDkFKrW/Screenshot[…]
Ε και τι τον νοιάζει, το αφήνει εκεί και κλέβει αλ[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove:
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]
Το παλευει και ο Ναντο να εχει ενα "14" […]
https://www.newsit.gr/ellada/tanagra-tmimata-tou-p[…]