Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By glf
#842268 Έρχεται δλδ ο ψητας, σου κόβει τη μπριζόλα γιατί είσαι ντιπ άχρηστος και έχεις πληρώσει μπάτλερ για 3 λεπτά ώστε όλο το τραπέζι καταγράφει το σκηνικό για να έχει κάτι να ανεβάσει.

Μου κόπηκε η όρεξη και μόνο που είδα το σκηνικό copy paste από τον Turk original Bae.
Άβαταρ μέλους
By g8777
PeterPan έγραψε:Για δείτε εδώ…

https://www.facebook.com/stories/114865 ... _permalink

Αν έχει κατορθώσει κάθε μέρα να μοιάζει με βράδυ χριστουγέννων έχω νοικιάσει σπίτι ακριβώς από δίπλα :omg:

Μου λείπει αυτή η αθωότητα, αυτή η προσμονί να ανοίξω το κουτί με το Stratego κάτω από το δέντρο :(
Άβαταρ μέλους
By Chris
#842274 Δεν μας εφταναν οι νυφες κι οι γαμπροι που ερχονται για τσουγκρισμα αγκαζε με το φωτογραφο και σηκωνομαστε και καθομαστε ορθιοι και αμηχανοι 5 λεπτα, θα εχουμε και τον καθε ellina salt bae dimitrios tsourekis τωρα οταν βγαινουμε να φαμε???

Επισης ρε μλκες, μα την μπαναγια, μονο μην τολμησει να μου κοψει κανεις τη μπριζολα, θα τη στειλω πισω, μεχρι να φας τη μιση εχει παγωσει.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
g8777 έγραψε:
PeterPan έγραψε:Για δείτε εδώ…

https://www.facebook.com/stories/114865 ... _permalink

Αν έχει κατορθώσει κάθε μέρα να μοιάζει με βράδυ χριστουγέννων έχω νοικιάσει σπίτι ακριβώς από δίπλα :omg:

Μου λείπει αυτή η αθωότητα, αυτή η προσμονί να ανοίξω το κουτί με το Stratego κάτω από το δέντρο :(

έχω δώσει 50ρικο στον dj που φαίνεται στο βίντεο να παίζει mariah carey οταν θα σου κόβει την μπριζολίτσα
Άβαταρ μέλους
By g8777

Καταλαβαινεις απο συνθηκες υγιεινης μεσα στην κουζινα. :lol:

Aris Kostopoulos
Βάλε γάντια ρε γιδοβοσκέ με τα άψητα κρέατα.....

Εδω ο αλλος κυκλοφορει με σαγιοναρα διχαλο, τι να λεμε τωρα. :eat:

Να μας πει και ο αντμιν βεβαια που εχει το εχει τιμησει, μην προτρεχουμε :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#842280 Σε αντίθεση με τα θρυλούμενα, δεν έχω πάει και με αυτά που είδα δεν θα πήγαινα ακόμη και κερασμένο να ήταν. Είμαι επίσης βέβαιος πως θα είναι χάλια τόσο το φαγητό, όσο και η ατμόσφαιρα. Ο πιο πολύς κόσμος σε κάτι τέτοια δεν πάει να φάει, αλλά για ν'ανεβάσει το βιντεάκι στα social.
Δείτε και τους θαμώνες στα τραπέζια και θα πάρετε μια ιδέα ποιο είναι το κοινό του.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#842281 Τα κρέατα φαίνονται καλά πάντως, και αν το τικ τοκ του τζι είναι ενδεικτικό, θα έλεγα μάλλον καλύτερα από την συντριπτική πλειοψηφία των μαγαζιών.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#842284 Κρεατα ειναι αυτα που κοβει; Εγω για πιτα Elvielart το περασα. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
mjacob έγραψε:Τα κρέατα φαίνονται καλά πάντως, και αν το τικ τοκ του τζι είναι ενδεικτικό, θα έλεγα μάλλον καλύτερα από την συντριπτική πλειοψηφία των μαγαζιών.

Το κρέας φαίνεται όντως πολύ καλό (έχουμε πει για το ενδομυϊκό λίπος στο μοσχάρι, κι εγώ το θέλω! :lol: ). Αλλά το όλο στυλ είναι για κλωτσιές. Επίσης, δεν έχω πεισθεί πως και ο τρόπος ψησίματος (ή ακόμη και κοπής) είναι ο βέλτιστος.
Δηλαδή, εμένα το κόψιμο που κάνει μου φαίνεται πολύ λεπτό, εκτός αν είναι το συγκεκριμένο κομμάτι. Τόσο λεπτοκομμένο, θέλει να το αφήσεις πόσο στην φωτιά; 1 λεπτό από κάθε πλευρά; Μπορεί να είναι και πολύ.
:s_dunno
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#842306 Ο τυπος ειναι γνωστο σουργελο :s_yes

Ξεκινησε με μια ταβερνα στη Θεσσαλονικη, στην Πολιχνη. Τα πρωτα χρονια ηταν γεματο και εκανε ονομα γιατι λογω γνωριμιων πηγαινανε εκει παικτες και παραγοντες του ΠΑΟΚ. Το στυλακι της ταβερνας ηταν σαν σπιτι με δωματια και το περιβαλλον ηταν ωραιο για τον πελατη.

Μεσα δεν υπηρχε ενας τοιχος κενος που να μην ειναι γεματος με φωτο του ιδιοκτητη με διασημους. Οπου και να κοιτουσες, καθε μπουκια που ετρωγες, εβλεπες αυτο το ναρκισσο μεσα στα μουτρα σου. Το φαι τιποτε το ιδιαιτερο αλλα ηταν γεματο ακομα και καθημερινες λογω του ονοματος που ειχε κανει.

Μετα την ψωνισε εντελως ο τυπος και αλλαξε στυλ το μαγαζι. Αρχισε να ανεβαζει τις τιμες πολυ, εκανε μια ανακαινηση και απο ζεστο παρειστικο ταβερνακι το γυρισε σε μοντερνια το μαγαζι και εχασε εντελως το στυλ του. Μετα απο αφεντικο που δεν ειχε πιασει δισκο στα χερια του και εκανε απλα κονσομασιον στα τραπεζια για να τραβαλει σελφις την ειδε σεφ. Αρχισε να ανεβαζει βιντεακια με ακριβα κρεατα (αυτα ειναι οντως γαματα) κτλ. Τα υπολοιπα πιατα και συνοδευτικα παραμενουν μετρια. Απο τοτε που το γυρισε απο ταβερνιαρης σε διεθνους κλασης σεφ και ανεβασε και υπερβολικα τις τιμες, το μαγαζι εχει παει απατο. Ενω ηταν καθε μερα γεματο, πλεον κωλοπιανει μερικες παρεες που γουσταρουν χαιλικι, μεχρι να τον παρουν χαμπαρι κι αυτοι και να μην ξαναπατησουν.

Φανταζομαι οτι σκεφτηκε "οι Αθηναιοι εχουν χρημα" και πηγε προς τα κατω να το παιξει φιρμα. Χλωμο το κοβω να κανει προκοπη κι εκει...

Μπαιδεγουι μια ζωη το αφεντικο κυκλοφορουσε με κατι Καγιεν, με κατι Χ6 και αλλα τουμπανα. Παντα διπλοπαρκαρισμενα στη μεση του δρομου σαν το πεος, γιατι "αφεντικο ειμαι αφου". ΟΛΑ με Γερμανικες πινακιδες που προφανως ειναι σχετικα υποπτο και παραπεμπει σε μαιμουδια. Οπως επισης ακουγεται οτι δεν ειναι και σε καλη οικονομικη κατασταση παρα τη μοστρα που βγαζει προς τα εξω :lipsealed:
Τελευταία επεξεργασία από George_Prix και 26 Οκτ 2023, 13:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Το κρέας φαίνεται όντως πολύ καλό (έχουμε πει για το ενδομυϊκό λίπος στο μοσχάρι, κι εγώ το θέλω! :lol: ). Αλλά το όλο στυλ είναι για κλωτσιές. Επίσης, δεν έχω πεισθεί πως και ο τρόπος ψησίματος (ή ακόμη και κοπής) είναι ο βέλτιστος.
Δηλαδή, εμένα το κόψιμο που κάνει μου φαίνεται πολύ λεπτό, εκτός αν είναι το συγκεκριμένο κομμάτι. Τόσο λεπτοκομμένο, θέλει να το αφήσεις πόσο στην φωτιά; 1 λεπτό από κάθε πλευρά; Μπορεί να είναι και πολύ.

Αμ το ενδομυικο λιπος (η μαρμαρωση που λενε και οι μορφωμενοι :shifty: ) ειναι αυτο που πλερωνουμε και στις Rib Eye και στα αλλα ακριβα μοσχαρισια κρεατα!

Σε τοσο λεπτο κομματι θελει πραγματι 1-2 λεπτα ψησιμο το πολυ απο την καθε μερια, αναλογα με την ενταση της φωτιας και ποσο καλοψημενο το προτιμαει ο καθενας.

Γαματα κρεατα εχω φαει στο basegrill στην Αθηνα. Τελευταια φορα που κατεβηκα πηγαμε με κατι φιλους και σε ρωτανε αν θελεις να το κοψουνε. Σε τετοιες λεπτες φετες το κοβουνε (οπως και σε αλλα καλα μαγαζια) αλλα πουθενα δεν εχω δει αυτο το γυφτιλικι που τα εκοψε σε μικρες μπουκιτσες σαν ζαρια ο τυπος στο βιντεακι. Στο basegrill εχουνε και ψυγεια ξηρης ωριμανσης γεματα με κρεαταρες μεσα. Σου λενε για παραδειγμα 40 ημερων σιτεμενα, 60 ημερων ή 80 ημερων. Μια τετοια σπαλομπριζολα γυρω στα 800-900 γραμμαρια που ειχαμε παρει παντως, ηταν πολυ καλυτερη απο ενα Rib Eye που πηραμε την ιδια μερα. Επαθα κοκομπλοκο απο τη γευση. Αν μου περισσευανε τα λεφτα, σιγουρα θα αγοραζα ενα τετοιο ψυγειο να βαζω μεσα μερικα κομματια να γινονται :s_yes
Άβαταρ μέλους
By g8777
#842317 Ωμό το τρώνε ρε, μεζές για το φραπογαλο ( δες τον πρώτο στο τραπέζι).
Άβαταρ μέλους
By skous
George_Prix έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Το κρέας φαίνεται όντως πολύ καλό (έχουμε πει για το ενδομυϊκό λίπος στο μοσχάρι, κι εγώ το θέλω! :lol: ). Αλλά το όλο στυλ είναι για κλωτσιές. Επίσης, δεν έχω πεισθεί πως και ο τρόπος ψησίματος (ή ακόμη και κοπής) είναι ο βέλτιστος.

Αμ το ενδομυικο λιπος (η μαρμαρωση που λενε και οι μορφωμενοι :shifty: ) ειναι αυτο που πλερωνουμε και στις Rib Eye και στα αλλα ακριβα μοσχαρισια κρεατα!

Σε τοσο λεπτο κομματι θελει πραγματι 1-2 λεπτα ψησιμο το πολυ απο την καθε μερια, αναλογα με την ενταση της φωτιας και ποσο καλοψημενο το προτιμαει ο καθενας.

Γαματα κρεατα εχω φαει στο basegrill στην Αθηνα. Τελευταια φορα που κατεβηκα πηγαμε με κατι φιλους και σε ρωτανε αν θελεις να το κοψουνε. Σε τετοιες λεπτες φετες το κοβουνε (οπως και σε αλλα καλα μαγαζια) αλλα πουθενα δεν εχω δει αυτο το γυφτιλικι που τα εκοψε σε μικρες μπουκιτσες σαν ζαρια ο τυπος στο βιντεακι. Στο basegrill εχουνε και ψυγεια ξηρης ωριμανσης γεματα με κρεαταρες μεσα. Σου λενε για παραδειγμα 40 ημερων σιτεμενα, 60 ημερων ή 80 ημερων. Μια τετοια σπαλομπριζολα γυρω στα 800-900 γραμμαρια που ειχαμε παρει παντως, ηταν πολυ καλυτερη απο ενα Rib Eye που πηραμε την ιδια μερα. Επαθα κοκομπλοκο απο τη γευση. Αν μου περισσευανε τα λεφτα, σιγουρα θα αγοραζα ενα τετοιο ψυγειο να βαζω μεσα μερικα κομματια να γινονται :s_yes

Base Grill όχι απλά έχει πέσει, είναι πλέον ξεφτύλα για "κρέας".

Υπάρχουν πολύ καλύτερα στην Αθήνα, και σε πιο νορμάλ τιμές.
Επιπλέον, θεωρώ την ¨ωρίμανση" παπάτζα. Σε ελάχιστα εστιατόρια γίνεται σωστά ώστε να πετύχεις μετά να γεύεσαι umami.