Μου κόπηκε η όρεξη και μόνο που είδα το σκηνικό copy paste από τον Turk original Bae.
Μου κόπηκε η όρεξη και μόνο που είδα το σκηνικό copy paste από τον Turk original Bae.
PeterPan έγραψε:Για δείτε εδώ…
https://www.facebook.com/stories/114865 ... _permalink
g8777 έγραψε:PeterPan έγραψε:Για δείτε εδώ…
https://www.facebook.com/stories/114865 ... _permalink
Αν έχει κατορθώσει κάθε μέρα να μοιάζει με βράδυ χριστουγέννων έχω νοικιάσει σπίτι ακριβώς από δίπλα![]()
Μου λείπει αυτή η αθωότητα, αυτή η προσμονί να ανοίξω το κουτί με το Stratego κάτω από το δέντρο
Aris Kostopoulos
Βάλε γάντια ρε γιδοβοσκέ με τα άψητα κρέατα.....
mjacob έγραψε:Τα κρέατα φαίνονται καλά πάντως, και αν το τικ τοκ του τζι είναι ενδεικτικό, θα έλεγα μάλλον καλύτερα από την συντριπτική πλειοψηφία των μαγαζιών.
). Αλλά το όλο στυλ είναι για κλωτσιές. Επίσης, δεν έχω πεισθεί πως και ο τρόπος ψησίματος (ή ακόμη και κοπής) είναι ο βέλτιστος.
Anonymous Founder έγραψε:Το κρέας φαίνεται όντως πολύ καλό (έχουμε πει για το ενδομυϊκό λίπος στο μοσχάρι, κι εγώ το θέλω!). Αλλά το όλο στυλ είναι για κλωτσιές. Επίσης, δεν έχω πεισθεί πως και ο τρόπος ψησίματος (ή ακόμη και κοπής) είναι ο βέλτιστος.
Δηλαδή, εμένα το κόψιμο που κάνει μου φαίνεται πολύ λεπτό, εκτός αν είναι το συγκεκριμένο κομμάτι. Τόσο λεπτοκομμένο, θέλει να το αφήσεις πόσο στην φωτιά; 1 λεπτό από κάθε πλευρά; Μπορεί να είναι και πολύ.
) ειναι αυτο που πλερωνουμε και στις Rib Eye και στα αλλα ακριβα μοσχαρισια κρεατα!
George_Prix έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Το κρέας φαίνεται όντως πολύ καλό (έχουμε πει για το ενδομυϊκό λίπος στο μοσχάρι, κι εγώ το θέλω!). Αλλά το όλο στυλ είναι για κλωτσιές. Επίσης, δεν έχω πεισθεί πως και ο τρόπος ψησίματος (ή ακόμη και κοπής) είναι ο βέλτιστος.
Δηλαδή, εμένα το κόψιμο που κάνει μου φαίνεται πολύ λεπτό, εκτός αν είναι το συγκεκριμένο κομμάτι. Τόσο λεπτοκομμένο, θέλει να το αφήσεις πόσο στην φωτιά; 1 λεπτό από κάθε πλευρά; Μπορεί να είναι και πολύ.
Αμ το ενδομυικο λιπος (η μαρμαρωση που λενε και οι μορφωμενοι) ειναι αυτο που πλερωνουμε και στις Rib Eye και στα αλλα ακριβα μοσχαρισια κρεατα!
Σε τοσο λεπτο κομματι θελει πραγματι 1-2 λεπτα ψησιμο το πολυ απο την καθε μερια, αναλογα με την ενταση της φωτιας και ποσο καλοψημενο το προτιμαει ο καθενας.
Γαματα κρεατα εχω φαει στο basegrill στην Αθηνα. Τελευταια φορα που κατεβηκα πηγαμε με κατι φιλους και σε ρωτανε αν θελεις να το κοψουνε. Σε τετοιες λεπτες φετες το κοβουνε (οπως και σε αλλα καλα μαγαζια) αλλα πουθενα δεν εχω δει αυτο το γυφτιλικι που τα εκοψε σε μικρες μπουκιτσες σαν ζαρια ο τυπος στο βιντεακι. Στο basegrill εχουνε και ψυγεια ξηρης ωριμανσης γεματα με κρεαταρες μεσα. Σου λενε για παραδειγμα 40 ημερων σιτεμενα, 60 ημερων ή 80 ημερων. Μια τετοια σπαλομπριζολα γυρω στα 800-900 γραμμαρια που ειχαμε παρει παντως, ηταν πολυ καλυτερη απο ενα Rib Eye που πηραμε την ιδια μερα. Επαθα κοκομπλοκο απο τη γευση. Αν μου περισσευανε τα λεφτα, σιγουρα θα αγοραζα ενα τετοιο ψυγειο να βαζω μεσα μερικα κομματια να γινονται
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]