Morx έγραψε:markvag έγραψε:mousatos έγραψε:Πήγαινε με 214χλμ./ώρα και τον «έκλεισε» νταλίκα
https://www.zougla.gr/automoto/ksegelas ... e-ntalika/
πως γλύτωσε;;;;;;;;;;;;
Μία ακόμα επιβεβαίωση για το πόσο μαγκιά είναι να πηγαίνεις με τέτοιες ταχύτητες σε δημόσιο δρόμο.
Μαρκο, βαρυ το σχολιο σου!
Αν αυριο το αυτοκινητο σου ειχε 600 αλογα, πες μου αν στην θεα αυτης της κατηφορας, δε θα εκανες ενα ανοιγματακι για "δοκιμη".
Αν απαντησεις πως δε θα το εκανες, προσπαθησε να ανατρεξεις στο τι ηταν αυτο που σου εβαλε μυαλο!
Ο τυπος επαθε και εμαθε.
Δεν θα έκανα. Με άλλα αυτοκίνητα τριγύρω;; Είμαστε σοβαροί;; Δεν είναι καθόλου βαρύ το σχόλιο, τέτοιες ταχύτητες σε δημόσιο δρόμο με κίνηση είναι αυτοκτονία και έγκλημα.+ -
Τί ήταν αυτό που μου έβαλε μυαλό; Το μυαλό.
George_Prix έγραψε:
Καταρχας δε νομιζω οτι το κανει κανενας για μαγκια. Οι οδηγοι το κανουν για ξεκαβλωμα. Εσυ μπορει να ξεκαβλωνεις με 130 και καποιος αλλος με 230...
Μαγκιά, ξεγκάβλωμα, η ίδια μ@λ@κία είναι.
Προσωπικά πάντως αποφεύγω να ξεγκαβλώνω σε δρόμους με κίνηση. Όταν θα το κάνω, θα φροντίσω να πάω σε δρόμο που δεν θα υπάρχει κανείς, σε ώρα που δεν θα υπάρχει κανείς και ΜΟΝΟ σε σημεία που ΒΛΕΠΩ ότι δεν υπάρχει κανείς. Αν δεν ισχύουν ΚΑΙ οι 3 αυτές προϋποθέσεις πάω φυσιολογικά. Και φυσικά ποτέ σε δρόμους που θέλουν 200+ για να πεις ότι κάτι κάνεις. ΚΑΝΕΙΣ δεν φταίει αν εγώ είμαι μ@λ@κας και οδηγώ σαν να με κυνηγάνε...
Αν δεν μπορώ να βρω τέτοιες περιπτώσεις, οδηγάω όπως πρέπει και φροντίζω να αφήνω όσους γκαβλωμένους πετυχαίνω να με περάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται για να πάνε να σκοτωθούν όσο πιο μακρυά από εμένα (και ελπίζω και τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου) γίνεται.
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>