Chris έγραψε:Να ψηφιζουμε αντισυστημικα, επαναστατες, κουλη
https://youtu.be/V2pi4wh2WVw?t=12
Chris έγραψε:Να ψηφιζουμε αντισυστημικα, επαναστατες, κουλη
markvag έγραψε:Το πόσα τιμολόγια θα εκδόσεις είναι θέμα συμφωνίας με τον εργοδότη. Εγώ, ως ΕΕ, με κάποιους πελάτες είχα συμφωνήσει τον Δεκέμβριο να εκδίδω 2 τιμολόγια, ένα η κανονική αμοιβή στο τέλος του μήνα και 1 ακόμα γύρω στα Χριστούγεννα με μία ακόμα κανονική αμοιβή.
Κανένας νόμος δεν σου επιβάλει να κόψεις 12 τιμολόγια / έτος ή 14 ή 5... Αν συμφωνήσετε μπορείς να κόψεις και 1 τιμολόγιο για το έτος ή οτιδήποτε άλλο... Θέμα συμφωνίας μεταξύ σας είναι, το αναφέρετε στη σύμβαση που θα υπογράψετε και τελείωσε η υπόθεση.
Σε ότι αφορά το δώρο Χριστουγέννων σε περίπτωση μισθωτής σχέσης, μπήκε παραπάνω σχετικό link.

Χρήστος Λάππας έγραψε:Να το αλλάξουμε το σύστημα.

Χρήστος Λάππας έγραψε:Εγώ είμαι φιλελεύθερος. Θέλω όσο γίνεται λιγότερο κράτος, ΑΚΡΙΒΩΣ γιατί βλέπω ότι οπουδήποτε κάνει τον εργοδότη, έχουμε μαλακί€ς σαν την παραπάνω.
George_Prix έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Εγώ είμαι φιλελεύθερος. Θέλω όσο γίνεται λιγότερο κράτος, ΑΚΡΙΒΩΣ γιατί βλέπω ότι οπουδήποτε κάνει τον εργοδότη, έχουμε μαλακί€ς σαν την παραπάνω.
Αλλα οπου αφηνουμε λασκα τους ιδιωτες, εχουμε πλιατσικα εναντια στο λαο σαν αυτο που ειδαμε με τους παροχους ενεργειας. Ειχαμε το μαλακοτερο χειμωνα των τελευταιων ετων, ακομα κι οταν εκανε κρυο δαγκωναμε το καβλι μας, βαζαμε μια κουβερτα στην πλατη και δεν αναβαμε θερμανση και παρολα αυτα σπασανε ολοι οι αλητες τα ρεκορ σε κεδροφορια ΕΒΕΡ.
Ειλικρινα δε σε πειραζει να ειναι τοσο απροστατευτοι οι πολιτες? Και φανταζομαι απλος πολιτης εισαι κι εσυ. Δεν εισαι παροχος ενεργειας η κανενας με ιδιωτικη κλινικη ή εστω και κανενας με ιδιωτικο κολεγιο για να πεις "εμενα αυτο με συμφερει". Αυτοι που ανεφερα λογικο να θελουν "λιγοτερο κρατος". ΟΛΟΙ οι υπολοιποι θα επρεπε να θελουμε ενα κρατος που να μας προστατευει απο τα κορακια που προσπαθουν να μας πιουν το αιμα.
) σε κάτι τέτοια χωριά με την ιδιωτική πρωτοβουλία.

markvag έγραψε:Ο Τζήμερος.
Σοβαρά το λέω.

Χρήστος Λάππας έγραψε:Για να καταλάβεις καλά, θεωρώ ότι κάποιοι χρησιμοποιούν την νομιμότητα για να εκμεταλλεύονται το σύστημα και θα ήθελα να το δω να αλλάζει αυτό.Δεν θα το δεις.
Χρήστος Λάππας έγραψε:(Καλά που κάνετε και κανένα quote)
Το ταμείο ανεργίας, είναι αυτό που λέει το όνομα του, όχι ταμείο απόρων. Ταμείο ανεργίας για τους καλοκαιρινούς μήνες που δεν μπορούν να εργαστούν στο αντικείμενο τους δικαιούνται όλοι οι καθηγητές ξένων γλωσσών, εφόσον έχουν συμπληρώσει πάνω από ένα αριθμό ενσήμων, αλλά και οποιοσδήποτε εποχιακός υπάλληλος πληροί την παραπάνω προϋπόθεση.
Είναι η παραχώρηση που κάνει το κράτος στον κάθε Λάππα αυτού του ντουνιά δίνοντας του κάτι παραπάνω από €100 τον μήνα για 2,5 μήνες.
Αν ήταν σε δημόσιο σχολείο θα τον πλήρωνε όλο τον μισθό του (υποθέτω όχι κάτω από χιλιάρικο τον μήνα για ανθρώπους με 20ετή προϋπηρεσία) 12 μήνες τον χρόνο.
Χμ, οκ, τώρα κατάλαβα: - σε SC η διαφορά χάνεται […]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]