Για τα ταξίδια που κάναμε κι αυτά που θέλουμε να κάνουμε
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#80580 Το Annency το βλέπω λίγο εκτός πορείας (έλεγα να περάσω από Ελβετία για λιγότερα καύσιμα και διόδια). Από Strasbourg έχω περάσει (είχα μείνει στην Obernai), αλλά ήταν όμορφα οπότε το έχω στα υπόψιν.

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By mirage
#80591 Ωραιο το Στρασβουργο αν πας απο Ελβετια. Αν θες και tips για διαμονες φαγητο κλπ μου λες και θα σε φτιαξω καθοτι πρωην λοκαλι. Γενικα για Αλσατια μπορω να σας φτιαξω.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#80619 Φυσικά και θέλω. Δεν ξεχνάω το φτιάξιμο στη Bologna. Να καταλήξω και θα σου πω (μη σε παιδεύω άδικα).

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#80811 Mirage, αν θέλεις γράψε κάποιο μέρος για διαμονή. Όπως όλα δείχνουν θα περάσω από την περιοχή. Έκανα μια κράτηση στο booking για Obernai να βρίσκεται. Αν έχεις κάτι άλλο υπόψη σου στην ευρύτερη περιοχή ευπρόσδεκτο.

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#80880 Το έκλεισα για παν ενδεχόμενο (σε περίπτωση που δε βρω κάτι άλλο). Δεν επιμένω για Obernai

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#83371 Mirage δε με ξέχασες, έτσι; Ετοιμάζομαι να κλείσω και 2ο στην ομπέρν

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#83402 Μπορείς να κάνεις μια διανυκτέρευση στο Σαν Μαρίνο αλλά ίσως παραείναι κοντά στην Ανκόνα. Σημαίνει χαλαρή και εύκολη τελευταία μέρα.
Αν όμως βολεύουν οι λίμνες της βόρειας Ιταλίας μάλλον είναι το καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#83423 San Marino μονο αν εχεις ορεξη αν πληρωσεις κερατιατικα για το πιο αδιαφορο μερος της Ιταλιας και ισως ολου του πλανητη. Σκωτσεζε θα εισαι μονος;
Εντωμεταξει εχουμε Μαρτιο. Ποτε ειναι το ταξιδι;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#83430 Το San Marino βολεύει μόνο στην επιστροφή αλλά κι εκεί μάλλον θα παίξει Bologna.
Θα είμαστε 3, εγώ και οι γονείς. Τέλος Ιουλίου το πήγαινε, αρχές Σεπτεμβρίου το γύρνα αλλά τα κλείνω από τώρα (για να βρω αυτό που θέλω, στην τιμή που το θέλω). Έτσι κι αλλιώς στα περισσότερα έχεις το δικαίωμα ακύρωσης πολύ κοντά στην ημερομηνία κράτησης.

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Scotch έγραψε:
mirage έγραψε:Como εχεις παει; Annency;

Como ναι, αλλά αν δεν υπάρχει κάτι άλλο θα ξαναπάμε. Annency δεν έχω πάει. Καλό;

Tapatalk & XT1068

Annecy και από εμένα... Διανυκτέρευσα όταν κατέβαινα Νότια Γαλλία φέτος. Και θα ξαναέμενα.

Αλλά αν σου είναι μακρυά από τη διαδρομή σου, τότε υπάρχει κ η Colmar. Πολύ όμορφα τα χωριουδάκια στην Αλσατία. Έμεινα στην επιστροφή του ταξιδιού.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#83624 Ναι, είναι υποψήφια και η Colmar, αν και έχω περάσει στο παρελθόν.
Το Annecy δυστυχώς βρίσκεται εκτός πορείας.
Κάτι άλλο: πέρυσι που είχα κάνει την ίδια διαδρομή θυμάμαι ότι η ποιότητα της ασφάλτου σε Βέλγιο και Λουξεμβούργο ήταν σε κάποια κομμάτια επιεικώς απαράδεκτη (επικίνδυνη για ζάντες και ελαστικά). Ιδέα μου; Μήπως πρέπει να ανέβω all the way από Γαλλία (νομίζω όμως πως έχει πολλά διόδια)...;

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#83877 Για το κακό οδόστρωμα ειδικά σε Λουξεμβούργο , δεν θα συμφωνήσω , αλλά και στο Βέλγιο είναι καλό. Στο προκείμενο:
Αν δεν έχεις μείνει Λουξεμβούργο και, αφενός λόγω του καλού μοιράσματος της απόστασης Ancona Calais στα τρία, αφετέρου λόγω των γονιών που θα ήθελαν κάτι πιό "elegant" :innocent: στο ταξίδι, στο προτείνω σαν πόλη για μιά περιήγηση με 1 διανυκτέρευση.
Για τους ίδιους λόγους, θεωρώ το Como ως δεδομένο, ενώ απορρίπτω σαφέστατα το San Marino ως "άχρωμο-άοσμο-άγευστο", πέραν της εγγύτητας σε Ancona .
Ανάλογα των χρόνων άφιξης-αναχώρησης καραβιού, με μικρή παράκαμψη και εφόσον έχεις ξαναδεί Bologna, σκέψου και τη Verona σε κάποια απ΄τις διαδρομές. :)
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#83918 Ίσως το κομμάτι του αυτοκινητοδρόμου που διασχίζει Λουξεμβούργο και Βέλγιο, ερχόμενος από Αλσατία, είναι χαλιά. Μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση πέρυσι. Ήταν η μόνη στιγμή στο ταξίδι που ανησύχησα για την ακεραιότητα του αυτοκινήτου.
Καλή ιδέα το Λουξεμβούργο για διαμονή. Εγώ δεν έχω πάει, οι δικοί μου πολύ παλιά (φαντάζομαι θα θέλουν μια επανάληψη). Θα κονταροχτυπηθεί με Στρασβούργο μάλλον...
Verona πάνε πολλά χρόνια που είχα πάει ημερήσια από Bologna. Νομίζω πως είναι μια παράκαμψη 100km περίπου όμως. Στα υπόψιν.
Για κοντά στην Ancona θα πήγαινα στο Urbino (1-2 το είχαν προτείνει πέρυσι).

Tapatalk & XT1068