Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#788450 Μεγειές!
Έχει και δίσκους κοπής αυτό, ωραίο.
Ελπίζω να σε βολέψει.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
JarnoT έγραψε:Μεγειές!
Έχει και δίσκους κοπής αυτό, ωραίο.
Ελπίζω να σε βολέψει.

Να'σαι καλά. Θα φτιάχνω και κάνα σμούθι (είχα και στο χωριό μου; :hmmm: )

εν τω μεταξύ είχε 80€
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#788546 Busse μάλλον πήρες απλό μοντέλο. Επέστρεψε το και πάρε την Πέμπτη αυτό, μάλλον αυτό έλεγαν οι παραπάνω

Silvercrest Kitchen Tools Κουζινομηχανή
https://www.lidl-hellas.gr/p/p158872?pr ... tryCode=GR
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
#788612 Ναι, εγώ αυτό έχω (και μάλιστα το είχα πάρει 99 ευρώ πριν 4 χρόνια, οπότε είναι και σούπερ τιμή), αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς χρειάζεται ο Busso.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#789022 Μεγειές!

Ήθελα κι εγώ να πάω σήμερα να πάρω κάτι άλλα μπλιμπλίκια αλλά γμθηκε με την καραμπόλα η εθνική και δεν πρόλαβα. Ίσως το απόγευμα αν δεν βαριέμαι.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Dimitris_P έγραψε:Μεγειές!

Ήθελα κι εγώ να πάω σήμερα να πάρω κάτι άλλα μπλιμπλίκια αλλά γμθηκε με την καραμπόλα η εθνική και δεν πρόλαβα. Ίσως το απόγευμα αν δεν βαριέμαι.

Ευχαριστώ πολύ βασικά και για την ενημέρωση. Τα 2 μηχανήματα δεν έχουν καμία σχέση. Καταρχάς το πρώτο κουνιόταν άμα έβαζες το μίξερ να δουλέψει και ο λόγος είναι πως ήταν πολυμηχάνημα και είχε πολλά κινούμενα μέρη. Αυτό εδώ είναι στιβαρό και δείχνει τουλάχιστον διπλής αξίας.
Επίσης θετικό ο 5λιτρος κάδος και το γεγονός ότι είναι ανοξείδωτος και όχι πλαστικό.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
Giuseppe Busso έγραψε:Αυτό εδώ είναι στιβαρό και δείχνει τουλάχιστον διπλής αξίας.
Επίσης θετικό ο 5λιτρος κάδος και το γεγονός ότι είναι ανοξείδωτος και όχι πλαστικό.

Ακριβώς!
Συν ότι έχει και τον μεγάλο ..γάντζο για ζύμωμα.
Το πέτυχες και σε σούπερ τιμή, εξαιρετικά.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#789054 Πήρες σοβαρό μηχάνημα σε τιμή χάρισμα GB. Καλά μαγειρέματα!
Εμείς έχουμε Kenwood, που το είχε πάρει η γυναίκα μου δηλαδή, αλλά το συγκεκριμένο, λίγα έχει να ζηλέψει, θα ήταν και η δική μου επιλογή αν δεν είχα το άλλο.
Θα ξαναπώ επίσης, πως έχω καταβολευτεί με τα εργαλεία του Lidl.
Parkside η μαύρη καλή σειρά και Silvercrest αγοράζουμε άφοβα γενικώς, είναι πολύ καλές περιπτώσεις.
Άβαταρ μέλους
By nikos
#789101 Καλά δε συγκρίνεται το kenwood που είναι όλο σίδερο με το πλαστικό των 100 ευρω
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#789116 Δεν συγκρίνεται και η τιμή του. Και επίσης, το Kenwood μπορεί να είναι σίδερο μεν απέξω, αλλά κι αυτό έχει μέρη που θα χαλάσουν. Το καλό είναι πως βρίσκεις τα πάντα διαθέσιμα. Είχε χαλάσει ένα γραναζάκι, το βρήκαμε στην γειτονιά σε ένα μαγαζί στην Αχαρνών χωρίς ψάξιμο. Κι αυτό είναι κάτι που πληρώνεις.
Άβαταρ μέλους
By nikos
Anonymous Founder έγραψε:Δεν συγκρίνεται και η τιμή του. Και επίσης, το Kenwood μπορεί να είναι σίδερο μεν απέξω, αλλά κι αυτό έχει μέρη που θα χαλάσουν. Το καλό είναι πως βρίσκεις τα πάντα διαθέσιμα. Είχε χαλάσει ένα γραναζάκι, το βρήκαμε στην γειτονιά σε ένα μαγαζί στην Αχαρνών χωρίς ψάξιμο. Κι αυτό είναι κάτι που πληρώνεις.
Έχεις δίκιο στο θέμα τιμής. Είναι όμως εργαλεία για μια ζωή.
Μέσα στο φτηνό θα βρεις πολλά πλαστικα αλλά στο Kenwood στο εσωτερικό θα είναι πολύ καλύτερο.
Ισχύει εδώ το ότι πληρώνεις παιρνεις
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#790760 Είχα ξεχάσει να ανεβάσω κάποιες φωτογραφίες. Είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος από τη δουλειά που έκανε. Θέλω να φτιάξω και ψωμί τώρα.
Το κέικ είναι συνταγή της συγχωρεμένης γιαγιάς μου.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Θέλω να πάρω πιο μεγάλη φόρμα όμως γιατί το υλικό φούσκωσε πολύ για αυτήν εδώ. Μια με πιο ψηλό κεντρικό χωνί

Από μίξερ δεν ξέρω αλλά νομίζω τα αξίζει τα λεφτά του αυτό εδώ.