- 17 Ιούλ 2022, 17:20
JarnoT έγραψε:Φυσικά και δεν είναι. Από ποιον είναι το θέμα.
Από τη δική μου κριτική, ενός άσχετου με το επιστημονικό πεδίο, φυσικά και είναι υπεράνω κριτικής.
Τόσες μέρες περιμένω να δω σημαντικό πλήθος ειδικών γνωμών περί της αποφάσεως, που να λένε ότι κακώς αφέθηκε ελεύθερος ή ότι δε συνηθίζεται ή οτιδήποτε άλλο που να δείχνει ότι αυτή η απόφαση ήταν πρωτοφανής, αλλά δεν το έχω δει.
Αρχίζω λοιπόν και αμφιβάλλω για τη δική μου γνώμη, που θα ήθελα να μην ξαναδεί το φως του ήλιου.
1. Πρέπει πραγματικά να προσπαθήσεις για να μη δεις αυτές τις γνώμες, προφανώς δε θα τους δεις στα κανάλια. 108 λόγους μπορώ να σκεφτώ
2. Έχεις εντελώς στρεβλή άποψη περί δικαιοσύνης. Τη δικαιοσύνη τη φτιάχνουν οι πολίτες την ορίζουν οι πολίτες και την ελέγχουν οι πολίτες. Δεν είναι ούτε ο νόμος του Θεού χαραγμένος σε πέτρα ούτε κάτι που επιβάλλεται από πάνω. Οπότε αν θεωρείς τον εαυτό σου ανάξιο να κρίνεις, είναι δικό σου θέμα. Οι πολίτες κρίνουν ελεύθερα τόσο τους νόμους όσο και την εφαρμογή τους, την οποία σέβονται ακόμα και αν διαφωνούν.
“Hither came Conan, the Cimmerian, black-haired, sullen-eyed, sword in hand, a thief, a reaver, a slayer, with gigantic melancholies and gigantic mirth, to tread the jeweled thrones of the Earth under his sandaled feet.”