- 15 Νοέμ 2021, 09:20
Διαστημοπλοιο. Τετοιο που δε θελω να εχουν οι αντιπαλοι και φυσικα ΟΥΤΕ ο οδηγος μου. Πανω που χαρηκαμε οτι τελειωσαν οι τσοντες, μας προσγειωσε στην πραγματικοτητα παλι ο Τοτος.
Ωραιος ο Λουης, πολυ καλο αγωνα εκανε χθες. Απλα κοψτε κατι παιδες, γιατι διαβαζω διθυραμβους στα φορα. Απο 5 χερια προσπερασεις που εκανε, το 1 χερι φτανει και περισσευει για να μετρησουμε τις καλες προσπερασεις του ΣΚ. Οι αλλες δεν εγιναν καν στα φρενα. Εγιναν στη μεση της ευθειας. Ευκολακι.
Επειδη για τον αγωνα δε σηκωνει και πολυ αναλυση, να απαντησω σε κατι ψυχογραφηματα στους 2 Γιωργηδες που διαβασα απο φιλους εδω μεσα...
Μας λεει ο Ριππερ εδω και λιγες μερες συνεχεια την ατακα "σας ειπαμε οτι ο Μαξ εκανε καλυτερο πρωταθλημα φετος κι εσεις εκει, μας τα κανετε τσουρεκια".
- Ποιος το ειπε ωρε ριππερ? Εσενα στο βγαλαμε με το τσιγκελι 1-2 αγωνες πριν (και ΜΠΡΑΒΟ σου εστω και τωρα που το παραδεχτηκες). Προηγουμενως εκανες γαργαρα και διαφημιζες το Λουη κι επισης μας εβγαζες "ελαφρως καλυτερη" τη Ρεντ Μπουλ ακομα κι οταν δεν ηταν. Οι υπολοιπες Λουιτσες εδω μεσα συνεχιζουν τη γαργαρα και θα τη συνεχισουν μεχρι να σβησει ο ηλιος.
Βγαινει ο συμπαθεστατος κατα τα αλλα Γιουγκο και λεει "Ναι ετσι. Δεν τους φτανει που βαζουμε το Μαξ στους κορυφαιους, θελουν να παραδεχτουμε οτι ειναι καλυτερος απο το Λουη".
- Δε σου ζητησε κανενας να παραδεχτεις τιποτα φιλε. Αν εσυ πιστευεις οτι Μαξ/Λουης κανουν τον ιδιο βαθμο ξεζουμισματος, πες το. Αν πιστευεις οτι ο Λουης το ξεζουμαει περισσοτερο επισης πες το. Αν εγω πιστευω οτι ο Μαξ το ξεζουμαει περισσοτερο, γιατι να τους βαλω στα ιδια? Ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω το σκεπτικο σου.
Μου ειχε πει ο ΧαιΦαι "ο χαμος οι τρολλιες και τα βιντεο ειναι αντιδραση σε σενα, επειδη τους προκαλεις με τα ξεζουμισματα που δεν ενδιαφερουν κανεναν".
- Διαβασε το τοπικο του αγωνα της Βραζιλιας φιλτατε ΧαιΦαι και πες μου ποιος ευθυνεται για το χαλι που βλεπεις. Πες μου αν αυτο ειναι το επιπεδο που θα ηθελες να εχει το φορουμ σου. Με τσιμπουκια, κωλοτρυπιδες, υπονοουμενα και δεκαδες τρολλιες. ΘΛΙΨΙC γενικα κι ακομα περισσοτερο για μενα που ειχα φαει μπαν οταν μετα απο νικη του Μαξ πριν 2 χρονια (που ηταν και σπανιες τοτε) ειχα τολμησει να πω "σημερα ηταν ο Μαξ ο ενεργητικος στην τσοντα". Επαναλαμβανω: ΘΛΙΨΙC
Απο αντικειμενικοτητα τι να πω?
- Κανει ο Μαξ ΓΑΜΑΤΟΥΣ αγωνες και στο φορουμ διαβαζουμε σε 4 ποστακια ποσο καλο αγωνα εκανε. Και τα 2 ειναι απο τους Γιωργηδες και δε μετρανε καν.
- Κανει ο Μαξ την προσπεραση της χρονιας στις 2 Μερσεντες στην 1η στροφη κι ο ηχος της γαργαρας ακουγεται μεχρι το φεγγαρι. Κραζουμε το Μποττας που δεν επαιξε καλα το ρολο του γουινγκμαν.
- Ειναι η Ρεντ Μπουλ 1 δεκατο καλυτερη και διαβαζουμε 100 φορες τη λεξη διαστημοπλοιο. Ειναι η Μερσεντες 4 δεκατα μπροστα κι ο ηχος της γαργαρας ακουγεται μεχρι τον ηλιο.
Μια οαση ηταν τα ποστακια του Εντυ που σας λεει οτι εχετε καταντησει χειροτεροι απο τους 2 Γιωργηδες που κοροϊδευετε κι υποτιθεται οτι προκαλουν προβληματα εδω μεσα. Αυτοι ειστε κυριοι.
Χαλαρωστε λιγο και καλη συνεχεια συντροφοι