Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#730670 Δεν μπορούν όλα τα powerbank να φορτίζουν και να δίνουν ρεύμα ταυτόχρονα πάντως. Θέλει προσοχή αυτό. Κατά τ'άλλα, πρόβλημα δεν βλέπω.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#730674 Έχω την εντύπωση ότι τζάμπα αγχώνεσαι και προσπαθείς να κάνεις πατέντα με το power bank. Το είχα ψάξει και εγώ παλιότερα για dashcam με parking mode και σε όσα προϊόντα είχα βρει δεν είχα διαβάσει για προβλήματα με την μπαταρία. Πιστεύω ότι οι κατασκευαστές έχουν βρει λύσεις, είτε με τον τρόπο που γίνεται η καταγραφή ώστε να ελαχιστοποιείται η κατανάλωση ρεύματος ή με ενσωματωμένες μπαταρίες ή supercapacitors.
Βρες την κάμερα που σε ενδιαφέρει και διάβασε τα σχόλια. Λογικά θα δεις ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#730679 Η μπαταρία του i3 είναι αυτή --> https://remybattery.com/start-stop-aux1 ... FDj5wObbGM

Νομίζω δεν είναι για πολλά πολλά και ψάχνοντας βλέπω πως κι άλλοι έχουν κάνει τέτοιες πατέντες με power banks (π.χ. https://www.speakev.com/threads/dashcam ... ack.72849/).

:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#730712 ΟΚ, δεν διαφωνώ πως μπορεί ορισμένοι να κατέφυγαν στην λύση του power bank, αλλά όταν μια κάμερα έχει για παράδειγμα 300 σχόλια στο amazon και δεν αναφέρονται προβλήματα με την μπαταρία και το parking mode, δεν πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσεις κάποιο σχετικό πρόβλημα εσύ.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#755184 νέα παρέα μετά απο προξενιό του Σωκράτη για μετάχειρη RX100!

ξεκίνησα το διάβασμα για τις βασικές έννοιες και τεχνικές, αϊντε να μπει η άνοιξη και βγαίνω για ψάρεμα!

Σωκ, φχαρισταω και δημόσια για τη βοήθεια και τις χρήσιμες σου πληροφορίες! :)Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#757475 Δοκίμασα φωτογράφιση σε ρυάκι για να δω το αποτέλεσμα με αργό κλείστρο.
Ήμουν στο πρόγραμμα S με χρόνο 1/5 και έβγαιναν με υπερέκθεση (σε ποιο γρήγορο ήταν εντάξει). Έκλεισα το διάγραφμα όσο πήγαινε (f11) αλλά τίποτα.
Αν θέλω να κρατήσω αυτόν τον χρόνο θα γινόταν μόνο με φιλτρο ND? Ή με exposure compensation?
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#757477 Με φίλτρο! ND και πολωτικό είναι χρήσιμα.
Η μέρα λιγότερο φώς...

Δεν έχει ενσωματωμένο ND η RX?
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#757536 Το ISO το έβαλα στο χαμηλότερο όταν είδα την έκθεση της φωτογραφίας. Εκεί είχε την υπερέκθεση.

Mixos, αν εννοείς φακό, δεν έχει, αλλά τώρα που το είπες θυμήθηκα οτι έχει μια ρύθμιση ND φίλτρου που βγάζει κλικ με διαφορα 3 στοπ και δημιουργει μία τελική. Γαμώτο ξέχασα να το δοκιμάσω!
Δεν έχω κάτι άλλο να πειράξω, έτσι?