Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
#72679 Αναρωτιεμαι που θα φτασει η ιπποδυναμη σε αυτη την κατηγορια των κεντρομηχανων, μικρων, V8...

Πλεον ειναι στους 660-670 και καθε φορα βλεπουμε και 80-100 ιππους περισσοτερους στη βασικη εκδοση του επομενου μοντελου...
Άβαταρ μέλους
By vengas
#72747 μουνάρ@ :inlove: :inlove: :inlove:
όλα γαμάτα :metalo:
huracan φάε την σκόνη της και σε αισθητικό επίπεδο :lol:
επιτέλους κάτι που θα αρέσει και στα Κινεζόνια και στον υπόλοιπο κόσμο :roll:
Άβαταρ μέλους
ByF&G
panos2171 έγραψε:Πιο πολύ facelift είναι παρά κάτι καινούργιο. Όπως και να χει μου αρέσει πολύ περισσότερο από την 458!!!

+1
Κουκλα ειναι.
Άβαταρ μέλους
By pik.
F&G έγραψε:Εικόνα
:inlove:

και το scaglietti εκει απεναντι δεν με χαλαγε..... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#76343 Εικόνα

Κάποτε που υπήρχε χρήμα και πίστωση ήθελα πολύ να την πάρω μτχ φυσικά. Κουπέ με τα όλα της!!! :inlove:
Άβαταρ μέλους
By pik.
#76649 sorry αν εχει ξαναμπει...
:metalo:
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#77480 Tι μου θύμησες τώρα!! :oops:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#77579 Τι;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Υπολόγισε ~30-35 Km απόσταση για ~15 min έχεις μέση ταχύτητα ~120 Km/h. Οδηγώντας οριακά, παραβιάζοντας μερικά κόκκινα (παλιά μου τέχνη κόσκινο) το κάνεις, αλλά θέλει δύο πράγματα:

1. Άριστη γνώση των φαναριών
2. Άριστη γνώση του δρόμου
3. Εξαιρετική τύχη και στο θέμα φανάρι και στο θέμα κίνηση κυρίως

Θα σου πω αντίστοιχο περιστατικό. Ξεκινάμε "κόντρα" με ασφαλίτικο Octavia, πάλι από Μικρολίμανο και φτάνουμε μέχρι Λ. Βουλιαγμένης που αυτός έστριψε αριστερά. Μπροστά αυτός με τον φάρο, πίσω εγώ. Παρασκευή βράδυ (φαντάσου κίνηση), ούτε 15 min για Γλυφάδα. Το γιατί το έκανα ήταν απλό. Μου έκανε σφήνα στο Μικρολίμανο και κοντέψαμε να τρακάρουμε και γι' αυτό του χώθηκα. Το γιατί με άφησε και δεν μου τα πήρε όλα, ακόμα το έχω απορία κι εγώ.

Πω |λογοκρισία| τι στιγμές έχω χάσει από το παλιό forum... :s_hang :s_hang
Άβαταρ μέλους
By mirage
#77786 Βελτιωνενο ΦΥΣΙΚΑ